За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

  • 32 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Мнения: 5 001
Роисинче,да си жива и здрава и все така хубава!  Hug Hug Hug Hug


Тонче шА доДА с една неокастрена да тЪ строявам! hahaha Кви са тез песимистични наклонения днес при тебе,а?! Я се стягай,че нали знаеш....Лошото насттроение води до напълняване.....
Гушкам те и престани да се тормозиш за глупости!!!!!

# 286
  • Мнения: 207
Ройсин браво   bouquet Изглеждаш великолепно  Peace Когато душата е млада, годините са си просто някакви цифрички и винаги личи когато сме в мир със себе си.Изглеждаш красива, млада жена!Запази усмивката и занапред  Hug

# 287
  • Мнения: 0
Я по един петъчен протеин за повдигане на настроението Simple Smile smile3558 smile3558 smile3558


Аз пък искам да съм като Лили Иванова на 70  Joy Joy Joy Сега искам да съм готЯна мама и леля, после да съм готЯна баба о йе  Joy Joy Joy

Roisin, страхотна си thumbsup

zorita202uu superuu

И за Вещи протеинец, да не бие с тигана за спама  Hug

# 288
  • Лутаща се
  • Мнения: 921
Ще ми кажете ли, на някоя случвало ли се е? При започване на режима, в ударна фаза да "цъфне" предварително?

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 16:25 от skarlet71

# 289
  • Пловдив
  • Мнения: 2 557
Ще ми кажете ли, на някоя случвало ли се е? При започване на режима, в ударна фаза да "цъфне" предварително?
Аз и без туй си цъфтя по никое време та не съм забелязала да имам режимни неприятности.
becktin, много хубави протеинчета.  Heart Eyes
Roisin, изпратих ти лика и на майка. Защото тя сдава нещо фронта - все от утре ще започва отново. Милион оправдания - критическа, болести, зъбобол - точно като бабка е станала. Та я наредих: Виж жената е по голяма от теб и как се е мотивирала.  Simple Smile
По повод на годините моята колежка е на 55, но изобщо не е престанала да мисли как изглежда. Стане ли 60 кг - изпада в депресия и веднага взима мерки. От 20 години спазва друг режим за поддържане на тяло и дух, но сега покрай мен прояде трици и мръви. Всеки ден е на кантара и ме нарежда колко съм дебела и колко много съм изяла постоянно.  Crazy
А пък по отношение на годините и аз съм се депресирала. Синът ми онзи ден вика - мамоо, ти знаеш ли, че през 2012 ставаш на 30!  Mr. Green А пък аз още към 18-годишните ме влече.  Whistling

# 290
  • Мнения: 5 001
Ще ми кажете ли, на някоя случвало ли се е? При започване на режима, в ударна фаза да "цъфне" предварително?
Всеки организъм реагира различно....На някои им подранява,на някои им закъснява....Или дори прескача,....Но това е нормално,защото е стрес за организма и докато се пренастрои има сътресения понякога.... Hug
Успокой се и не забравяй да хапваш мазни риби! Те са важни,за да функционират яйчниците добре.... Hug

# 291
  • Лутаща се
  • Мнения: 921
Хич не обичам мазното на рибата. Махам го със се кожа. Каква ми препоръчваш? Защото скумрия ядох вчера.

# 292
  • Мнения: 5 001
Хич не обичам мазното на рибата. Махам го със се кожа. Каква ми препоръчваш? Защото скумрия ядох вчера.
Сьомга,ципура,сайра,зарган,карагьоз,лефер.....

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 17:39 от TheNMaster

# 293
  • Мнения: 0
Здравейте! Аз съм на 35 г. Преди 2 месеца отбих моето бебе и реших да си обърна внимание на килограмите. От близка приятелка чух добри отзиви за диетата на Дюкан. С нея те е свалила 10 кг. след раждане. Реших и аз да опитам. Вече 18 дни я правя и до сега свалих 3 кг. Харесва ми как се насърчавате и подкрепяте във форума. Ще приемете ли още една дюканка сред вас Grinning

# 294
  • Мнения: 0
А риба тон? Аз бях намерила едни таблици преди и там беше една от рибите с най-висок процент мазнини. Май нещо от сорта на 15гр. мазнини в 100гр. риба. Това добре ли е и достатъчно ли е?   Thinking

# 295
  • Мнения: 170
Всякаква риба е добре! Peace
Позволена е и не само това, ами е и препоръчителна!

Верони 76, Добре Дошла! Hug

# 296
  • Бургас
  • Мнения: 644
Аз само да си кажа, че съм тук и не съм се отказала. Бавничко кантара напредва в желаната от мен посока.
Аз да си кажа, понеже повтарям ...Този път ми се е отворил апетита за риба и съм основно на скумрия - поне 4 дни в седмицата. Надявам се да не е прекалено начесто и да компроментира режима (нали е мазничка).  Hug

# 297
  • Мнения: 170
Рибата няма как да "компрометира" режима, напротив и най мазната риба да е и всеки ден да е, няма да навреди, а ще помогне. Мазнината в рибата е изключително полезна(особено за нас жените). Трябва и аз да започна да хапвам повечко риба, в началото на режима почти не вкусвах, защото не ми е любима храна, но напоследък и на мен по често ми се хапва, ами то след всичкото пилешко дет го изядох, сега само теленца и рибенца ми се хапват....е от време-на време и по някоя пилешка пържолка от бут... Whistling Laughing Peace

Цитат
Трета категория - риби
     За това семейство храни няма никакви ограничения. Всички риби са разрешени, все едно дали са постни или тлъсти, дали са бели или сини, пресни или замразени, пушени или сушени, или пък консервирани, но в собствен сос, без олио.
•   Всички тлъсти и сини риби са разрешени, например сардината, скумрията, тонът, сьомгата.
•    Всички бели и постни риби, като морският език, мерлузата, треската, златната рибка, барбунът, костурът, меджидът, скатът, пъстървата, налимът и много други не толкова разпространени.
•      Пушената риба също може да се консумира, включително пушената сьомга, която, макар и тлъста, не е по-тлъста от стека с 10% мастно вещество. Същото важи за пушената пъстърва, за змиорката и за треската.
•    Консервираната риба, много полезна в случаите, когато трябва да хапнете набързо, е разрешена, стига да е в собствен сос: тон, сьомга, скумрия в бяло вино без соса.
•    Накрая, суримито, приготвено от крайно постна бяла риба, ароматизирано със сос от раци и леко подсладено, е напълно разрешено; то е много практично за консумация, не мирише, лесно се пренася, не изисква нито варене, нито каквато и да е подготовка и може да се хрупа по всяко време на деня.
     Рибата следва да се приготвя, без да се добавя мазнина, но може да се полее с лимонов сок и да се поръси с подправки, или да се напълни с подправки и лимон и да се опече във фурната, или пък да се свари в бульон от бяло вино и подправки, или да се опече, завита във фолио, за да се запази сокът й.

Четвърта категория - морски дарове

     В тази категория храни включвам всички ракообразни и всички миди.
•   Сивите и розовите скариди, средиземноморските скариди, крабът, кривият рак, морският охлюв, омарът, лангустата и лангустината, стридите, мидите, венусът и пектенът.
     Добре е да се консумират тези храни, които разнообразяват трапезата и могат да й придадат празничен вид. Освен това те са много засищащи.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 18:10 от Тumba_lumba

# 298
  • Мнения: 15
Говорите си вие тука с някакви закодирани определения и ме хвърляте в смут! Thinking
Пояснете ми моля, к`ви са тия "майстори", "техници", че и "асансьорни" такива!
И не мислете, че се майтапя! Съвсем сериозна съм!

# 299
  • София
  • Мнения: 600
Е, за какво може да става дума... за секс мноу ясно  hahaha
(не)Обикновена, всичкивидове майстори и техница са мъже, съпрузи, любовници...бе кой к'вото си има  Flutter

Ох, аз цял ден не мога да се наям... А днес е лунната фаза и беше хубаво малко "по-така" да се храня, пък то... като Алф съм-9 стомаха трябва да пълня...

Общи условия

Активация на акаунт