За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
ей, изчетох ви най- накрая. От сутринта се мъча, ама пусти ток 100 пъти гъсня, пък и разходките ни. А вие едни такива интересни темички сте заформили hahaha. И аз декември направих 30, пък да ви кажа нещо повичко ми се живее сега, ей. И аз бях изпаднала в една депресия, ама си рекох стига толкова. Затова сега искам да съм слабичка и хубавка Blush

# 301
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Ех каква дискусия сте заформили днес...
     ihkk , по-добре използвай двата или трите лева, които ти отпущат за храна, за вода, кафе и чай, а храна си носи от в къщи - не зная кое как се приготвя при вас, но ако не можеш да избереш кое как да си приготвиш на място по-добре не пробвай  Peace
     ANNAFACE , а мерси  Blush Ти сигурно си свалила покрай ядовете, не от режима  Wink hahaha, пък на мъжо к`во му пука и 58 и 158, да не дават Господ и Дюкан,  да си - все ще му готвиш и ще го переш...
      Klee, честита успешна сесия   bouquet Обаче... прекарала си се, да беше свърнала към Техномаркет, Метро..., тия кантари в Кауфланд... нещо афиф ми се видят.
      Dundarela , множко си е  Peace Определено другото, с 2% е нашето, но и с него не бива да се прекалява - ползваш го за кремчета и разни други екстри, не да го нападнеш с голямата лъжица  Naughty
      TheNMaster , ЛибоФ, липсваш  Hug Heart Eyes Хайде на дразини тия дето качват и във втора де, много си лошава  Wink
      (не)Обикновена , сигурна съм, че ще намериш нещо много по-добро  Hug Те пък ти, как какви - мъжове, по възможност чужди, че те собствените отдавна са омръзнали  Wink
      tonnny_bg , ще ти каза аз едни "вода и зъби", а   341uu искаш ли!? В четвърта си вече, сума ти сила под калкулатора, какво искаш - да ти показва кантара едно и също като изрисувано всеки ден ли!? Е, не става - теглото е варираща величина, от нас зависи само да го котролираме в какви граници варира, не и да очакваме да става все по-малко  Naughty Извинявай, че така с рогата, ама много се вторачваш във всеки грам, гледай по-философски на нещата, експериментирай, но не позволявай килограмите да командват живота ти  Hug Ей на като по поръчка Gardenia е писала след теб - перфектен пример за спокойно и разумно отношение по въпроса  Peace А за след 10 години, ще си говорим пак след 10 години, подозирам, че ти и аз още ще сме тук  Wink И като се има предвид че сега съм над 70... какво, на 50 да съм 90 ли - е, няма да стане  Crossing Arms Току виж тогава съм по мацка от сега  Wink
      bigbaba3 , много точно казано  newsm10 И да знаеш, колкото по-напредват годините, толкова по- внимателни стават жените - един много красноречив пример  Blush
      иланг - иланг, ша ги уголемим бе, колко му е, ама с доставката по домовете... трудно ще се организира май  newsm78 hahaha За втора питаш за П дните, нали? Ако искаш да не са един след друг П дните си избераш схема 1/1 и ги разреждаш - П/ПЗ иначе... си ги редуваш според схемата, която си избрала. Ох, като те чета и се сещам за mirka75 и сина и - на вратата на един магазин децата се запречили и някой напиращ да влезе се обажда "Деца, пуснете какичката да влезе". При което синът и се обръща "Тя не е какичка, тя ни е майка!" Змии и гущери бълваше после Мира по негов адрес  hahaha
      skarlet71 , честито и много да ви слуша Кантарев, ама и вие да го уважавате де  Peace Колкото до схемата - преценете си коя ще ви е най- удобна и ненатоварваща, пък дори да е официално отхвърлената 4П/3ПЗ. Аз с МЦ проблем съм нямала до сега, освен миналия месец, когато от температурата и вируса, предполагам, като с нож го отраза на третия ден, но аз от началото си ям риба поне по 3-4 пъти в седмицата, предимно скумрия, че най не бърка в джоба  Rolling Eyes Дразня се само, че ми се затри ПМС-то и ако не следя календара, току се окажа "изненадана"  hahaha
       MALVINA , няма начин да няма начин. Вземай мерки, че е страшна картинка тоя грип  Hug
       zorita, аз за туй ли сервирам всяка сутрин прясно кафе!? Мързелка такава  Shocked Иначе... опитвам се да се уча от теб, защото живота е кратък, но не трябва да ни е страх да посрещаме предизвикателствата с отворени обятия и да се радваме и на най-дребните удоволствия, да живеем пълноцено - днес и сега, иначе няма смисъл  Peace
       galandri , позеленях от завист  Sick При мен са вече веднъж на 2-3 месеца визитите от "техника"  Confused Хайде, на 2-3 от личния и на 2-3 от резервния, та станаха средно веднъж на месец и после Кантарев се чуди какво се случва  hahaha По -2.5 кила е отчитал  Wink
       W'A'S'P',   202uu
       Azalita Peace А как ти завиждам, че още си имаш и мама и баба...Да са ти живи и здрави  Hug Пък за гръдната, след три деца има те такива екстри  Wink
       reality , честита месечинка   bouquet
       Roisin , че минаваш покрай мен поне по 3 пъти на ден и не се обаждаш - да го преглътна, ама че така и не дойде поне на една среща..., те това не мога да ти го простя  Crossing Arms Иначе... адмирации, изглеждаш прекрасно  Peace
       tqna , ти що не спиш по това време, а!?
       veroni76 всички са добре дошли тук, стига да знаят какво искат  Hug
       desitka* , утре да не ги скриеш тия 9 стомаха, че аз мисля да демонстрирам моите в новото боди и ако не ме докарате добре на снимките - мислете му  Naughty
       veronic , хаймана   hahaha
       Малеее, тоя път и аз съм изненадана от дължината на чергата, ама ... тъка я от 19.30 - нормално да е дълга и шарена  Wink Обачеее петък е, няма как да прескоча  порцията свежи петъчни  "протеинчета"   
      Упс, май пак са дребнички, ама тази доставка ще е така  Wink Важното е да не пропущаме      шерифското  Wink
     Хайде сега да раздавам и козинките - тази вечер крайно нетрадиционни, но също толкова сладки  Wink

И да ви пажелавам лека, мека, палава, розова и режимноа нощ  Hug Hug Hug

# 302
Момичета  Hug Simple Smile
Поименно няма да изброявам, че не зная как да започна, по старшинство ли, по кг ли, по дюкански стаж ли  Heart Eyes
За кг и годините мисля, поне сега мисля така де, че трябва да тежиш толкова, че да се чувстваш добре в кожата си. Ако си на 30 г. и се чувстваш секси какво значение има дали си 50 или 70 кг. Аз се боря за 70 Whistling Joy, но не ми пречи и днес да се чувствам страхотно, защото както каза I r r a "Бавничко кантара напредва в желаната от мен посока."  Laughing
Иначе за протокола след минуса онзи ден имах +100 и днес задържам. Утре ще наблягам на зеленчуците, че пак проблеми с 00 #Crazy
Тони, ти наистина ли си толкова? Изглеждаш ми като за 50 кг. Не мога да си представя как изглежда Klee в такъв случай  Hug Hug
Roisin, страхотна си  bouquet
veroni76,  добре дошла Hug
skarlet71, честита ти придобивка, все по-малко да показва   bouquet

Я да върна пак темата за Олимпус. Днес ходих пак на пазар. Взе от онова цеденото мляко на Олимпус 2%. Цената ме у 0,93 лв. и е по 150 г. кутийката. Едното го смотах на бързо Mr. Green, обаче другото ще го снимам утре и ще го покажа. А насипната обезмаслена извара пак на Олимпус от Кауфланд е с 1,8% мазнини. Точно отваряха пакета и момичето зад щанда беше в настроение, та се възползвах и попитах. Simple Smile Каза ми е водното съдържание, обаче колко беше newsm78 май 78%, или нещо такова.  newsm78

Лека, спокойна и олекваща нощ smile3535

# 303
 Mr. Green Облажих се със шерифското  Mr. Green  сега нека ме бият, ох ама кеф! Че и гол  hahaha мога да лягам спокойно вече, собственичката на метлата сигурно спи  hahaha, нема я у Фейса  Praynig

Мемси
, рано тургате кафето, аз съм кокона, спя до късно, туй да не ми е Бг, да ставам в 5ч и да търча като кон от сабале та до малките часове за тоя дет духа  Laughing

Отслабващи сънища!

# 304
  • Пловдив
Mr. Green Облажих се със шерифското  Mr. Green  

# 305
  • София
Добро утро. Само аз ли съм луда за връзване, ставаща в 7 сутринта, в събота... ?  Rolling Eyes

По вчерашната тема, без да я повдигам отново, искам само да кажа, че тази година навърших 29. Всичките ми познати бяха някак "смачкани" на този си РД, повтаряйки, че са на 20+ за последно.... Аз пък исках да си сложа статус във фейса "29-29=6" имайки предвид, че на 29 години и при минус 29 килограма, настроението ми е отлично, но реших, че много въпроси и питанки ще имам, ще трябва да обяснявам и се отказах... Та, на прага на 30-те, аз изглеждам по-добре от колкото на 20, чувствам се по-пълноценна като жена и като човек въобще, приемам себе си по различен начин и гледам доста по-разумно на всичко край мен... Не, аз не искам да съм на 20, но определено искам и си пожелавам  на 40 да съм доволна и заредена като Зорита, на  50 да изглеждам и да се чувствам като Роисин, а на 50+ да съм усмихната и положителна като БигБаба. Моите адмирации, дами   bouquet

Вчеря цял ден ядох, ядох, ядох... Вечерта чак ми беше тежко, ама много тежко... Днес със сигурност ще съм на +, и то след лунна фаза, ма идват три П-дни, та...ще си го разкарам...

# 306
Добро утро и от мен ! Hug
Вместо запис:

МНОГО ВИ ОБИЧАМ !

# 307
Тони, по едно време се беше успокоила, даже те поздравявах за духа ти. Сега к'во ти стана пак?  Hug
Аз пък днес съм 54,3кг или -0,6 без усилия  smile3534

# 308
  • NICE,FRANCE
Добро утро дами  bouquet!Деситка,не си само ти така Laughing,вземам си от кафето и бегам на тръстиката Joy.
Хубав и много слънчев ден желая на всички  bouquet

# 309
Тони, по едно време се беше успокоила, даже те поздравявах за духа ти. Сега к'во ти стана пак?  Hug
Аз пък днес съм 54,3кг или -0,6 без усилия  smile3534

Бях,да .И надпис си сложих да ми напомня ,че се харесвам и пак се тормозя от време на време .Ама ей така за тръпката ,трябва нещо да ми е гадно бе.Не може то тъй лесно. Joy

# 310
Добро утро момичета,Деситка взимам си от твоето кафенце ине само ти си луда за връзване аз съм станала от 6ч и вися в тоалетната с кафе и цигара.Кантара ме разиграва яко +0.500кг -0.200кг.от понеделник смених схемата на 5/п 5/пз . та за тези 5 дни нямам нито грамче надолу,отдавам го на това че съм пред цикъл,ям като за световно но не свалям.Зорита,Роисин ,БигБаба искренно се възхищавам на визията и самочувствието Ви.Аз съм на 42г. но се чувствам на 20 благодарение на Дюкан. Тони бг веднага се яви на отчет. Дивачки весело изкарване на срещата и чакаме снимки.На всички желая лек и отслабващ ден. newsm51

# 311
  • София :(
          Добро утро  Hug
      desitka*, ти като пусна кафето не можа ли да ме отмениш и с другото. Ама хайде... пък и в събота две кафета не са много  Wink

С Кантарев сме приятели - кандилка си ме между 74 и 77 кила и това си е, но пък и аз гледам да го посръчквам надолу, не да го юркам нагоре, че там не ми харесва  Naughty
      Юрвам се да поошетам, че днес ще ми е хубав ден - първо ще подивея, а като се прибера и гости ще ме чакат дома, та довечера ще има ГАЛА  както му се полага  Crazy
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 312
  • София
Благодаря ви момичета,чувствам се още по-добре след толкова хубави думи за мен  newsm51 Желая ви прекрасен ден и много усмивки!!!   love001

# 313
Добро утро, Вещи ме потроши снощи и днес съм с болки по гърба, сефте.......свикнала съм на сопата Mr. Green

От няколко дни гледам един път, който се вие покрай морето, през едни скали и отива до един нос, днес мисля да ида да прослушам, стига козе катерене.От далеко изглежда като Калиакра.Чакам си доставка на зарядно и четец на карти за фотото.

Допивам си тоз път прясно кафе и скачам у гуменките, че задникът расте неусетно............Приятна събота!

# 314
добро утрооооо
след тези няколко дни застой днес съм минус 300гр. Пак тръгнахме на долууууу newsm44 newsm44 newsm44

мименситка, хаймана, ама хаймана съм. То слънцето да не смее да се покаже от мен. Ама я виж как добре ми се отразяват тия разходчици. Дано до лятото заприличам на човек и да мога да си се фръцкам в роклички Wink, че като се сетя миналото лято как бях ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт