Скорпионки сме опасни, но пък сме прекрасни - 4

• 36 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте скорпионки. Днес съвсем случайно влязох тук Grinning.  Много ми хареса стихотворението на първа страница. Аз освен, че съм скорпион живея от 25 години с телец Grinning

оле неее  Mr. Greenкак успяваш, каква е тайната аз не мога hahaha

# 601
  • Под звездите
Здравейте скорпионки. Днес съвсем случайно влязох тук Grinning.  Много ми хареса стихотворението на първа страница. Аз освен, че съм скорпион живея от 25 години с телец Grinning

оле неее  Mr. Greenкак успяваш, каква е тайната аз не мога hahaha

Всичко е въпрос на тренинг Grinning Grinning Grinning

# 602
Ужас признавам те тогава.Аз от малка съм живяла с телец и до ден днешен не мелим на моменти. Доста проблеми съм си имала с тях.Макар, че имам много приятелки телци Thinking

# 603
И аз съм Скорпион. Ще се радвам да се присъединя към вас, стига да приемате нови членове  Laughing

# 604
Добре дошла, Melia   Hug.
Малко лятото хич ни няма в писането,но кой си стои вкъщи.... Peace

# 605
Ето 10 любими фрази , касаещи нас:
Скорпион
1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.
2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.
3. За усмивка трябва да има сериозна причина.
4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.
5. Пея своите любовни песни на бойното поле.
6. Не всеки може да издържи погледа ми.
7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.
8. Светът ще пропадне без рицари.
9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!
10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.
Номера 1 и 10 са ми фаворти Peace
Добре дошли на новите скорпита Hug

# 606
Ето 10 любими фрази , касаещи нас:
Скорпион
1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.
2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.
3. За усмивка трябва да има сериозна причина.
4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.
5. Пея своите любовни песни на бойното поле.
6. Не всеки може да издържи погледа ми.
7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.
8. Светът ще пропадне без рицари.
9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!
10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.
Номера 1 и 10 са ми фаворти Peace
Добре дошли на новите скорпита Hug

Супер са. На мен ми харесват 1,3 и 6. 10 също е много хубаво!
Скорпиончета как издържате в тези жеги Simple Smile

# 607
Фразите са страхотни.. 6 и 10 са моите фаворити  Laughing

# 608
   Скорпионите са упорити, енергични, магнетичната, потайни, безмилостни. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Някои от интересите на Скорпионите са: сексът, разкриването на загадки, парите на другите, желанието да играят ролята на невидимата сила.

Това го видях на първата страница, като чели е написано за мен, толкова добре ме описва  Laughing
При вас така ли е, написаното отнася ли се за вас?  newsm78

# 609
3 , 6 и  10 са моите фаворити.
На новодошлите Mr. Green, сега е скучно/тихо в темата, но имаше големи страсти и взаимни ужилвания Wink.
Лятото е супер, за мен е в непрестанно пътуване и смяна на обстановката.

# 610
Да хубав сезон е, но понякога не ми издържат жегите. Предполагам сте коментирали и преди, но аз съм сравнително от новите и освен за Телец искам да ви попитам какво мислите за съюза Скорпион- Риби?

# 611
Според писанията аз съм типичния Скорпион, родена съм Ноември . .. Имам приятелка, която също Скорпион, родена Октомври, тя е много по-различна от мен-спокойна, добра, мила  Mr. Green

Вие забелязали ли сте такава разлика?  newsm78

# 612
Аз съм октомврийски и определено не съм мила и жиля яко, така , че не е от месеца.

# 613
Ани, не ти ли омръзна да обясняваш колко си зла? Накрая може и сама да си повярваш   Mr. Green
За себе си мога да кажа, че съм според ситуацията, но длъжна на никого не оставам, освен това, винаги когато отстъпя, по-късно разбирам, че това е било най-правилното решение за момента.
За съюз Скорпион -Риби...не знам за мъже, но майка ми е Риби и ми е най-добрата приятелка Peace

# 614
Ани, не ти ли омръзна да обясняваш колко си зла? Накрая може и сама да си повярваш   Mr. Green
За себе си мога да кажа, че съм според ситуацията, но длъжна на никого не оставам, освен това, винаги когато отстъпя, по-късно разбирам, че това е било най-правилното решение за момента.
За съюз Скорпион -Риби...не знам за мъже, но майка ми е Риби и ми е най-добрата приятелка Peace

+1

И аз мисля като теб. понякога не си струва да се хабят много нерви и сили в нещо, но нас там ни е чара, че когато трябва сме винаги готови Naughty Laughing

За рибите питах, защото и аз наблюдавам перфектно сцепление и разбирателство. Явно те са обратното на Телец. Аз лично съм голям приятел и с близнаци Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт