седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте На всички  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Мишка съжалявам за приятелката ти нека Бог да я прости  Praynig
Момичета вчера ми беше 15 ден от цикъла и започнах с тестовете за ову появиха се 2 чертичките, като тестовата е много малко по бледа от контролната, това би трябвало да значи че днес би трябвало да е по тъмна и в сряда ще е самото ову нали?
Нещо се пообърках май  Simple Smile
Утре заминавам на защита на магистратурата и за това тази вечер трябва да се постарая май  luvbed Дано милото не работи до много късно че пак ще изтървем момента  Confused
Да ми стискате палци  newsm17 и за изпита и за овуто, аз ще съм на линия в форума към събота неделя и ще се отчета каква съм я свършила

# 106
Ео, за мен няма ли роличка Mr. Green
Жъ съ намери , светли Mr. Green Пък ако не остане, жъ тъ пишИм за статистка, те по 20 кинта на ден взимат #Crazy

# 107
Леа ти наистина имаш интересни сънища  Joy Не се притеснявай за прегледа всичко ще е добре, стискам ти палци  newsm10 и не забравяй че ти беше човека, който каза че ще чакаме Коледните бебчета  santa2 EFP Когато го каза много ме окуражи благодаря ти!

# 108
  • Стара Загора
Лея утрепа ме рано рано...уби всичко детско в мен Mr. Green
Ео ша взема ролята...най ще ми подхожда Crazy

# 109
Тити, Фъстъчка, Велмар - всичките ще ви има! Тити ще я класирам за добрата фея хранителница с мусака (не съм го забравила това добро дело от твоя страна  bouquet ) , Фъстъчка ще е добрата форумна Фея , Хера ще е форумна Вещица ( сори, дарлинг, ама с тия метли Mr. Green ) , Велмар ще ми оправи звука , Мурджи и Момиче - главни чатни съветнички и съвести, Дарилка и Теди и данидан - форумните купонджийки, само Гел трябва да измисля как точно да я сложа. Их, чудно сериалче се оформи!

милата Ео Simple Smile
Гел ще бъде Deus ex machina или както там се пише внезапната поява на свърхестествена спасителка Simple Smile

# 110
  • София
Ооо, Херка! Днес на метлата ли си или си я оставила да чака в ъгъла Wink Защо да съм убила всичко детско newsm78 Ще ви издам под секрет, че миналата година, преди да направим спермограмата, аз пожелах да направим нещо като репетиция и да видим за 1 ден въздържание колко материал ще се събере...и аз му дадох на милия цял буркан Embarassed а той Shocked Ама ти наистина ли мислиш, че ще го напълня hahaha А аз: Ми нали си много потентен Crazy Изобщо си нямах представа за количеството на мъжката течност Embarassed Но сега вече имам!

# 111
Лея стискам си и палците на краката дано всичко ти е ОК и после да докладваш обезателно! А пък аз действам, действааам и още как от цяла седмица и нещо  luvbed пък да видим накрая каква сме е свършили, че и при нас стана почети година без има няма двайсет дена, но аз знам, че все някога ще стане просто трябва да сме търпеливи, а търпението винаги се възнаграждава. Мимика успех и на теб  newsm10.

# 112
Мишка, бог да я прости приятелката ти, ще запаля свещичка и ще се помоля за нея newsm17

Ео, ако имате нужда от продуцент на продукцията предлагам услугите си, мойто мъж се занимава и с това, че покрай него и аз. smile3503

Иначе ако става въпрос за сънища и аз такива щуротии сънувах, направо го потресох любимия като му ги разказах. Понякога си мисля, че моите сънища трябва да бъдат филмирани нещо като научно-фантастичен сериал с елементи на екшън smile3503

# 113
  • Стара Загора
Ооо, Херка! Днес на метлата ли си или си я оставила да чака в ъгъла Wink
Да оставя най-прекрасното возило Crossing Arms Ммннеее на метлата съммм Mr. Green

# 114
  • София
Мимика, стискам палци за изпита!
Палците са ми стиснати и за Алабала и Иф!
Ео, аз може ли да съм в ролята на статист, т.е. една лампа примерно, дето иска да огрее навсякъде newsm78

# 115
Вярваща във чудесата - Мили Дами,
от сърце желая Ви да бъдете миг по-скоро мами!

Аз мълчеливо Ви чета,
но не остава много време за слова...

Аз все още съм при Вас
и тестове си правя във захлас

засега чертичка имам само аз една
но не спирам да вярвам в своята мечта!

и не мен и на Вас,
желая аз сега в този час
седмичка с две черти
следващите 9 месеца да озари Simple Smile

# 116
Добрютро! #Silly Да не забравя да кажа, че искам и аз роля в сериалчето! Whistling

Стискам палци за вас, момичета - Алабала, Иф и Дидка! Praynig Крайно време е да изпратим наши агенти и при юлските мами.

Мишка, моите съболезнования за приятелката ти Cry

Леа, днес ще ти стискам палци за прегледа Praynig

Аз тая нощ умрях от студ. cold Уж не беше по-студено от предните няколко дни, пък измръзнах тотално. По едно време станах и си метнах 2 одеяла повече, но никакъв ефект Shocked Накрая Пламен стана и донесе печката (тип духалка) и ми топли краката с нея и каза, че ако не успеел да ги стопли щял да ги обяви за луди rotfImbo Слава Богу, успя да ми ги стопли, и успях да изкарам до сутринта.

# 117
  • Варна
Добро утро и от мен(тъкмо станах и си мислех да пиша,че още няма нищо)обаче има- тече ми нещо подобно на кръв в малко количество (розово-кафеникаво Crazy) Май няма да се раздвам тоя месец Rolling Eyes
Имам един въпрос обаче-при 10 дневно закъснение овулацията и тя ли се измества?

# 118
  • Стара Загора
Алаба не се измества ову-то...но с този дълъг цикъл може и да е бил ановулаторен...или без ову да си била. Стискам палци за другия месец вече  bouquet

# 119
Здравейте дами  bouquet
Лея, стискам ти палци, скъпа!Дано докторът те зарадва и успокои. Пожелавам ви  колкото е било количеството Shocked Winkтолкова много да е и качеството на плувците на мъжа ти.
Алабала.... Rolling Eyesдруг път закъснявало ли ти е толкова? Дръж ни в течение за "течението". Ако спре до утре, шанс все още има!
Гризи, вече си е време за постоянно ползване на печка. Аз лично съм с парно и честно да ви кажа - трудно си представям живота без топло... без друго може ама без топло Naughty
 Мимика, успешна защита на магистратурата и дано предизпитно свършите работа Peace!

Общи условия

Активация на акаунт