седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
За пръв път ми закъснява толкова много Rolling Eyes
Ако това все пак е лелката днес е 22 и ще стой до около 27,а овулацията ми според календара е около 30.Не е ли прекалено скоро newsm78

# 121
  • София
Алабала, овуто ти ще бъде пак на 14 ден от началото на цикъла или на който ден ти е друг път. Ако ти е на 14 ден, се пада да ти е на 5 декември.

# 122
Ео, аз може ли да съм в ролята на статист, т.е. една лампа примерно, дето иска да огрее навсякъде newsm78
20 те лева на ден ли те поблазниха Mr. Green Шегувам се  Mr. Green За тебе има по-главна роля - светлия пример  Crazy

# 123
Мишка,съболезнования и от мен..Мир на праха и Praynig

Леа,стискам много,много палци. Hug
Ео,ти ме разби Joy Голяма скица си,наистина,целувки.Аз се уредих с страхотна роля.хи-хи Хера и твоята не е за изпускане,ще си летиш и ще правиш магии..кеф...Можеш да хванеш купонджийките за помощнички. HugИ Гел може да прави магии с нас щом няма роля,засега.хи-хи
Аз да се похваля,правих си за първи път безплатен тест за СПИН и е"-" Simple Smile
Иначе при мен нещата се влачат,което е хубаво,че поне се задвижиха.Тепърва ще пием антибиотици за тези инфекции,които се оказа май стомашни,засега, и нямали нищо общо с абортите ми...уж.Така че засега няма лоши неща,което е много хубаво. Party
Чакам още резултати,затова моля някой да ми стисне палци пак.Тенкю,тенкю. Hug
Теди,сестрата-купонджийка,какво става с народните танци?Ние с нея решихме да ходим на танци и търсим и курсове за Йога,въобще ще станем много тренирани.
На чакащите-успех! Praynig
А на всички лек ден от мен!  newsm51

# 124
Цитат на: danidan link=topic=55709.msg1024966#msg1024966
Аз да се похваля,правих си за първи път безплатен тест за СПИН и е"-" Simple Smile
[quote
Честито и браво Simple Smile

# 125
  • BABYLAND
Даниданче, пак си с много сладурски аватар!  Hug
Искам и аз роляяяяяяяяяяяя  Laughing нямам претенции, само от време на време да се весвам пред камерата и смутено да навеждам поглед надолу  Mr. Green...
Ео, какче, помисли  за мен,
нИ мЪ оставяй тъжна в този ден... Joy
Алабалче, според моите супер скромни познания в тази сфера, ову-то е по средата на цикъла. Следователно, ако той е 30 дни, ову-то е на 15. Даже някъде бях чела че при нормален 28 дневен цикъл, от 28 се вади 14 /значи от датата на която трябва да ти дойде се изважда половината, а не се смята от датата на която ти е дошло предишният път....баси колко объркано стана/.
   Но искам да кажа, че сега ако ти идва напр. на 40 ден, делиш на 2 и се получава, че ову-то е било на 20 ден от началото на предишната лелка.....разбираш ли или да се опитам да го обясня по-ясно???  #Crazy

# 126
Тенкю,Голдън.Много го обичам това мече и искам да съм спокойна и щастлива като него,хи-хи,затова съм си го заплюла,а и тук е с екип-като пчеличка,по повод празниците. Joy
Ео е сценариста и ще ти измисли роличката.Ако не,идваш при купонджийките.
BAN,как изкарахте?
Лек ден отново от мен!  bouquet

# 127
  • На един клон
по моите още по-скромни познания за овуто да допълня,че просто при 28 дневен ц. тия две дати - средата на ц. и 14 дни преди края просто съвпадат.При по-дълъг ц. обикновено,но не задължително,се броят 14 дни от края,демек при 31 дни,както е при мен,вероятно овуто е на 31-14=17 ден.Но не е закон,де.Трябва си тест или ехография

# 128
  • Стара Загора
Само малка поправка на Лея....ову-то не е по средата...при 30 дневен цикъл идва към 16-тия ден...или 14 дена преди менструацията. Ама това е по принцип де.

# 129
Ео, какче, помисли  за мен,
нИ мЪ оставяй тъжна в този ден... Joy
Mr. Green  Ти имаше някакво заведение? Ще те сложа собственичката на заведението, в което ходят форумките-купонджийки Laughing Ама по-спокойно момичета, не мога всички да ви уредя с главни роли, обаче ще ви пласирам все някъде Laughing
Само,Цветунчо, моля те обясни ми какво прави продуцентът? bowuu Ще ми даде ли после я Оскар, я Аскеер? Аз благодарствената реч я имам вече...

# 130
  • BABYLAND
Манджа с грозде станха нашите обяснения....ама отде толкоз дар слово и познания, че да го обясним по-добре? Mr. Green
   Даниданче, направо нИ ща никаква роля вече....искам да КУПОНЯСВАААААААААААМ  Crossing Arms...хихи, май това е най-добрият вариант за мързелани като нас  Joy
   Ох, като хапна след малко ще седна да ви напиша снощи колко прекрасна вечер изкарахме с мойто мъж.....да се похваля и аз, та да не остана по-назад smile3521

# 131
Ами Ео продуцента организира нещата, намира парите, следи за правилното изпълнение на проекта и най-важното стреми се да го реализира на възможно най-много места, за най-много пари Wink А колкото до Оскара или Аскеера със сигурност ще ти го дадат, а ти речта я репитирай, ама и някоя сълза да пуснеш smile3503 ей така от куртоазия smile3534

# 132
Ооо, за сълзата не се безпокой Laughing Още тая вечер ще изтренирам всичко - и прочувствената реч, и сълзата Laughing  bouquet Важното е награда да има за сценарий по реален случай! Joy

# 133
  • София-Лозен
Ехо, кино някакво се снима тука,
хайде взимайте ни нас двамина
със сестрчка Даниданка
и отбора цял голям
пълен с /бъдещи/ мамки сладуранки!

Систър, чакам девойката организаторка да се обади! Ще те оповестя веднага след като имам инфо.  Hug Hug Hug Още една прилика между нас, Мечо Пух ми е любимия анимационен герой. До скоро си слушах от време на време плочата с приказките за него!

BAN, дека си бе жено?!!!  Joy Вясни се на лични като дойдеш, имам нЯщо да та питам!!!

# 134
Здравейте мили момичета,

Още веднъж да благодаря на всички, които ми честитиха и ми пожелаха безкрайно хубави неща - да ви се връщат стократно!  Hug
Изкарахме си много гот снощи - хапване и пийване на ресторантче (честно казано ресторанта можеше да е и по-готин Confused ) с приятелчицата ми и нейния благоверен (Зъхито бе  Wink). Деня се разви чудесно - получих още страхотни подаръци и честитки от страшно много хора.

Мишка, искрени съболезнования за приятелката ти  Cry . Много съжалявам.

Относно овулациите само да ви вметна, че втората фаза може и да не е 14 дни, а 13 (както е при мен) или 15 - индивидуално е.

АлаБала - дали пък не правиш леееееека цветна бременност - ха дано! Wink Успехна другите две девойки  Praynig

Тедииииии, тук съм  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт