седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 855
  • 370
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, и при нас вече има сняг! Nature Snowman
И при мен дойде г-жа лелята, неканена и нежелана. То се е видяло, че дружно ще се местим някой ден към отчетните  Crazy
Леа, добри новини! Това за болките в гърдите мисля, че не е свързано с овулацията. Мен никога не са ме боляли, нито в ову, нито преди М. А по последни данни овулация имам.
Що не взема и аз да се дигна до София за тази Руска църква? Желанието, дето си го бях намислила на къщата на дева Мария в Ефес ми се сбъдна, та много мисля по въпроса.

# 166
Много хубав чай smile3521.Малеее ама не е зле и едно кафенце Coffee да прадложиш Теди,че умирам за сън.
Тук е голяма студ cold.От сутринта иначе ми е тръгнало на опаки smile3516.Счупи ни се електромера и ходих до енергото, ама нямаше кой да ми помогне Weary.Казаха да ида към обяд,а аз си мислех само"На тааааазиии студ cold"
Айде това са бели кахъри,а аз сега ще си пия  kaffeetrmker_2от чая на Тедито и ще се отпусна на топло в офиса atwork,а на обяд ще му мисля до тогава има време.

# 167
Доброутро Hug
Нищо ново при мен май днес пак тест  Thinkingпък да видим тоя път кво ще излезне.
При мен вали сняг и е натрупалло,много е красиво Party

# 168
if и Жабче Big Ups
Здравейте и от мен,ИСКАМ ДА ДИВЕЯ В СНЕГА-А-А.Обожавам го!!!!!
[/b]Сестра ми и Стефчо,много,много вкусно-тенкю! Hug
Гел,мъжлето хареса много моторите.Тенкю!

Желая ви много красиви неща да ви се случат,в тази красива приказка навън! babydust7 sohappy yesyes icanfly

# 169
Добро утро и от мен прекрасни дами Simple Smile
Теди, благодаря и аз за чайчето ама тъкмо на време  bouquet

Знаете ли, че сега като прочетох постингите на Леа за Руската църква и се сетих, че преди 4 години, когато се запознах с моя любим, още съвсем в началото ходихме там двамата и аз си пожелах да бъдем семейство. И то се случи. Май е време и аз да отида и да отправя следващото си желание newsm17

# 170
Tedi, Stefanie, мерси за чайчето и бискветките. Добре ми дойдоха.
Леа, радвам се, че си доволна от прегледа. Може би само този цикъл ти е бил ануволаторен. При мен се получи същото, когато преди 7-8 месеца ходих при док да споделя намеренията си. Твоя док какво каза, ще почвате ли веднага със стимулация или засега ще продължите да опитвате така? Айде дано заедно да бременеем, че май само ние двете сме с 6-годишни малчугани /или нещо бъркам? newsm78/

Ето и моето пожелание към всички днес:

Весел звън камбанен чувам
и сърцето ми лудува!
Сняг прекрасен заваля,
ще се случват чудеса!

Коледата наближава...
Нека с  EFP да ни зарадва!

# 171
  • София
[Леа, радвам се, че си доволна от прегледа. Може би само този цикъл ти е бил ануволаторен. Ето и моето пожелание към всички днес:

[i

Ами може и така да е. засега ще ми следи цикъла. Другата седмица пак ще съм на преглед, на 15 ден от цикъла. Вероятно тогава ще решим какво да правим нататък. все пак това ми беше първи преглед при него.

Много хубав поздрав! Ех, че ми е хубаво като вали сняг! Идва моят сезон Grinning

# 172
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet
Добриутро,добриутро!
Айде,иф,кво стана с тоя тест ,бре?
Идвайте в чата!

# 173
 55Ха добър ви ден и от мен, чак сега успях да се добера до офиса блазяви за снега как обичам и аз да се въргалям в сняг обаче при нас само вятър и то ужасен направо може да те издуха ако нямаш поне две павета в джоба. Ползотворен ден на всички ние този месец добре се постарахме в  luvbed и сега остава най - трудната част чакането, но ветерана не се бой от предизвикателствата WinkGrinning kiss на всички и пратете малко сняг на сам много ще ви бъда благодарна Hug

# 174
  • Някъде там...
Да се оплача - не мога да влизам в чатаааа от офиса, явно има някакви забрани. Сега люто любопитство ме разяжда - изпускам клюките   #Cussing out .

А ако този сняг се задържи до почивните дни ще идем на планина да се отъркалям аз едно хубаво, не мога да се сдържа просто. И без това този уикенд ще ни е първият без да имаме задачки за вършене, нали преди течеше сватбената подготовка, а сега сме в меден месец  Laughing

# 175
Здравейте момичета! Аз съм с увесен нос днеска, след вчерашния ми преглед! Оказва се, че съм с матка селно изместена в ляво - плътно до яйчника и според док имам сраствания! Иначе се видя 20 мм доминантен фоликул и то точно в левия яйчник, но как изобщо ще стигне нещо до там незнам! Все пак каза да действаме вчера и днес! Малко съм се сдухала извинете , но нямаше на кой да си изплача мъката, а вас ви чувствам близки! Леа Hug! Теди мерси за чая!  bouquet

# 176
  • Sofia
'Дравейте и от мен  Simple Smile !
Леа и съм на мнение че няма общо цицобола с овуто .
Мен миналата есен и зима ме боляха , от пролетта насам никакви ги няма , чат пат само зърната във ЛФ . Обаче откакто меря БТ от миналия ноември , до сега не съм засякла липса на ову ( според БТ , болките в чичниците , ЦС а два три пъти и с фоликулометрия ) .
Ето ти и моя тема по въпроса , която смятам , че си чела ама знам ли  newsm78 .

Отдавна 'и се каня на темичката , ама сега реших да сложа в библиото  Simple Smile .

Ааааа Марго и не се офлянквай ми идвай насам , къде ще пращаме сняг .... , поне около коледната ваканция няма ли да се наканите , че искам да се видим  Hug .

Ети ти не се сдухвай толкоз ами правете лИбоФ и коремни пресички може  Simple Smile , че стоя хубав фоликул.... , пък нищо не се знае .

А аз нали съм супер зиморничава и снега обичам да го гледам от в къщи на топло  Flutter .

# 177
  • Варна
Dobro utro и от мен  bouquet
Много ви завиждам за снега.При нас само едни силни ветрове се вихрят чак ме е страх да ида до магазина Rolling Eyes
И аз имам въпрос за чата.Дали не мога да влизам защото ползвам Опера newsm78

Желая страхотен ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 23 ное 2005, 12:50 от Alabala

# 178
Само Опера ли имаш? Би трябвало и Експлорър да имаш...а може и да има проблем с чата като цяло, нали още някой каза че не може да влиза в чата от офиса newsm78

Аз имам един въпрос: С направление за гинеколог какво ми се поема от касата? Т.е. какво ми влиза в направлението? Питам, щото досега не съм ходила с направление, а на частно и не знам...благодаря Blush

# 179
  • Варна
Аз имам един въпрос: С направление за гинеколог какво ми се поема от касата? Т.е. какво ми влиза в направлението? Питам, щото досега не съм ходила с направление, а на частно и не знам...благодаря Blush

Отговарям  Grinning Направлението поема прегледа + ехографа + още един последващ преглед. Важи за период 1 месец от датата на издаването му.
Лятото като ходих всяка седмица преди операцията бях с направление. Всичките ми прегледи (над 6 май бяха) ги минаха по това направление и нищо не съм плащала. Не знам как го направиха, защото по принцип влиза 1 допълнителен преглед след първия.
Дано ти помогнах.

Общи условия

Активация на акаунт