седмичката сбъдваща мечтата за всеки вярващ в чудесата 20-27.11

• 9 857
  • 370
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Включвам се само с вметка за гинеколозите и касата.
Може и да не се включва прегледа с ехограф - зависи какъв е договора на гинеколога с НЗОК. При моя лекар например ехографа се плаща защото си е негов личен и не е договорен с касата.
Със сигурност се включва и цитонамазка и разни изследвания за гъби или бактерии, ако лекаря сметне за нужно да се изследват. В този случай само таксата не е 1,50 лв., а 2 - заради лабораторията.
Хайде със здраве  Hug

# 181
hello!!! bowuu
Вчерашния ден беше меко казано ужасен - адски изнервена съм напоследък бе хора... направо на агресия ме избива и ...незнам де ще му излезе края! Полагам някакви усилия да се озаптя и да гледам по ведро на глупостите, ама е трууууудно.
Лея, убедена съм, че липсата на болки в гърдите не е индикатор за липса на овулация. И аз като Морена съм имала месеци с цицобол от овуто та до края, а от 3-4 месеца - нищо... Важно е резултатите от док да са задоволителни.
Ети, щом ти е писано да имаш дете, ще си имаш. Уползотворете фоликулчето и не мисли много кое как ще стигне...

Само, Моренка, не разбрах защо да прави коремни преси? newsm78

# 182
  • Варна
Ох да ви се оплача, от вчера много ме боли вляво коремът и не мога да разбера яйчник ли е, от бъбрека нещо ли е  newsm78 В петък съм на гинеколог и едва утрайвам да не хукна още днес... И мнооого интересно след М съм, а гърдите ми не ме отпуснаха - все напрегнати и ме болят. Да ви се е случвало  Shocked

# 183
И аз като Морена съм имала месеци с цицобол от овуто та до края, а от 3-4 месеца - нищо...

За пореден път се убеждавам, че по някакъв начин си синхронизираме циклите ние от форума. И при мен е същото! От 3-4 месеца циците все еднакви седят, та аз по едно време се бях затюхкала какво ли става. Ама явно е от времето Laughing

Светли, не се притеснявай за цицобола след М, до няколко дни според мен ще спре. По време на М хормоните са доста разбъркани. И успех при доктора!

# 184
Ха здрасти пак от зоната на ветровете още не ни е издухъл вятърът слава богу ама е на път я си си показъл носа на вън я до две си издухан, че сега и гаден дъжд заваля и аз като Алабалчето(на ли сме си почети съседи) не смея да си покажа носа навън ама треби щото нещо ми се приспа в това отвратително време и требе някакси да се добера до нас лошото е,че нямам павета наблизо да си напълня джобовете току виж ме е отвял вятърът в София Laughing.Моренски по коледа най-вероятно ще сме в София свекито от сега ни кани, но аз не смея да правя планове от сега има още време,ако решиме да се озовеме в Софето по това време ще информирам, че и аз искам да се запознаеме, че реално само с Леичка съм се виждала пък и снежец иматеее.Айде целувки и  Hug на всички аз ще се опитам да се добера до нас надявам се успешно Laughing.
п.п по повод на цицебола и при мен от 3-4 месеца се забелязва затишие на цицебола преди М. Като пиех ФК ме боляха много,но от 3 месеца спрях да я пия и спряха да ме болят. Незнам дали има някаква връзка с ФК това явление питам се аз?А може би отговора от вас..

Последна редакция: ср, 23 ное 2005, 15:11 от margaritka1

# 185
Светли, благодаря.
Сега обаче имам друг въпрос- плаща ли се цитонамазката и миркобиологията ако си с направление? Всъщност, това ми беше идеята Embarassed

# 186
  • Някъде там...
Стеф доколкото знам имаме право веднъж годишно на цитонамазка, която се поема от здравната каса, а дали ще се поеме микробиологията зависи дали съответната лаборатория има договор със Здравната каса. Например последният път като ми се наложи се оказа че Цибалаб нямат такъв договор и си платих като поп.

# 187
Благодаря ви момичета Blush
Въпросът е там , че гинеколожката която смятам да посетя, се намира в поликлиниката ми, където си има всичко- вкл. и лаборатория. Та се чудех, ако ще си плащам за цитонамазка и микро, а съм решена този път да си направя задължително, какъв е смисълът да ходя при тази гинеколожка, а не ида при досегашната си, при която ще си платя всичко като поп Crossing Arms Та такива са ми размишленията, ама на място ще видя Blush Мерси още веднъж  bouquet

# 188
Прегледът за взимане на секрет струва 20-25 лв, а после вторичният - за разчитане на резултата - 10-15 лв.
Това е разликата.

# 189
Прегледът за взимане на секрет струва 20-25 лв, а после вторичният - за разчитане на резултата - 10-15 лв.
Това е разликата.

Лали, нещо не разбрах Embarassed Blush doh

# 190
Хей- здравейте и от мен! PartyИзпуснала съм чаеното порти сутринта,но ще се почерпя следобедно WinkНа работа имаме двама рожденници( единия от които е шефа) и .....се заформя леееко алкохолен работен ден. Crazyлелее- как ще изкараме до 1 SickНе ми се мисли

# 191
Здравейте,
Включвам се само с вметка за гинеколозите и касата.
Може и да не се включва прегледа с ехограф - зависи какъв е договора на гинеколога с НЗОК. При моя лекар например ехографа се плаща защото си е негов личен и не е договорен с касата.
Със сигурност се включва и цитонамазка и разни изследвания за гъби или бактерии, ако лекаря сметне за нужно да се изследват. В този случай само таксата не е 1,50 лв., а 2 - заради лабораторията.
Хайде със здраве  Hug
Хайде пак  Hug

# 192
Бан. съкровище, извинявай, просто не съм видяла постинга ти, имам проблеми с интернета и не всичко ми се отваря от страницата,картинките например не ви ги виждам... извинявай мила Blush Много ти благодаря за инфото, точно това ме интересуваше Heart Eyes

# 193
Ей ма на Кикимората Flutter
Правих си тест и пак е отрицателен,ама квой туй чудо незнам,вече съм по спокойна и взех да си мисля че имам здравословен проблем Thinking ии за това ми закъснява TiredАлабала а твойто закъснение от колко дни беше? newsm78
И аз по рано имах проблеми с чата -не можех да влезна,защото имах една програма,която ми забраняваше,а тя е с иконкакръг и в него буквата А задраскана с червено,може и вие да я имате.

# 194
  • Варна
На мен ми закъсня 10 дена Rolling EyesДано твоето да е заради бебче Praynig Praynig
Аз както съм кървясала(с извинение)и цял ден нямахме вода #Cussing outВ тоя кучи студ ходих 100 пъти до магазина-все нещо забравях Embarassedот всичкото нагоре кабелната и нея я нямаше половин ден ooooh!абе въобще ми е кофти ден.Мъжо е забравил да ми донесе и новите серий на сериалите който гледам Crazy....

Общи условия

Активация на акаунт