Има ли граници все пак?

• 7 300
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мисля си че нямам мераци да се запознавам детайлно с неговия задник.Изглежда ми много сложно,много подготовка...

Вие бихте ли го направили /изключая дамите,отговорили с не/?
Ти давала ли си да се запознаят с твоя?
Да и точно за това питам.Като знам какви масажи,проби,предразполагане и прочие сложности върши един мъж за съответната дупка питам колко мацки биха се навили да направят същото? Rolling Eyes
Е, той за да си поиска, значи вече го е правил и му е харесало. Ако ще се развихри повече, като му сложа пръстче, примерно - става. Но ако иска изцяло смяна на ролите, ще откажа, защото моето удоволствие остава на заден план.

# 46
newsm78 с кое? Със собствените си желания ли? Ами да  Laughing
Капитулация пред границите....нали те кефи ..другото е без значение!!!! Peace
Joy
Имам граници сигурно, напр.ме отвращават тия сцени с фетиши, връзване или...абе т.н.  Sick

Стига де, не го вярвам.
Точно пък връзването е страхотно...трябва да пробваш! Simple Smile

# 47
Аз по-скоро разграничавам реалните си желания от фантазиите. Но пак не мога да се сетя за нещо чак толкова извратено. Сънищата ми вече със сигурност мога да кажа, че са извратени и неведнъж съм ги коментирала. Повечето от фантазиите си съм ги споделяла, но не с идеята да ги превърнем в реалност, а като нещо, което по някакъв начин ме възбужда като си мисля за него.
Все пак знам, че ако започна много да говоря за някоя от фантазиите си, мъжът ми ще направи всичко възможно да я сбъднем.

# 48
Притеснявaм се дa говоря-или стaвa или не.
Откaзвaм-кофти ми е било,но съм си тaкaвa И нa мен сa ми откaзвaли Peace
Понякогa ме хвaщa срaм дa 4уя кaкво то4но искa,но и не съм попaдaлa нa 4овек,който си споделя сексуaлните фaнтaзии.По-скоро в ходa нa нещaтa прaви нaмек или опитвa нещо.И aко към моментa съм в нaстроение-вси4ко е ок!

# 49
1. Притеснявате ли се да споделите с партньора си сексуални желания.
2. Притеснявате ли се ако той сподели такива и поиска от вас да ги изпълните заедно.
3. Притеснявате ли се да ви откажат или вие да откажете.
Всичко ли бихте споделили и има ли все пак някакви граници, които спазвате.

Отговори:

1. Не, не се притеснявам. Ако ги споделяме, тогава добре--пробваме. Ако не--просто забравяме.
2. Не, не се притеснявам. Същото като първия въпрос.
3. Не, ама аз трудно отказвам  Embarassed

Нямам граници в споделянето. Имало е неща, които той е отказвал, аз не се сърдя.

# 50
Сънищата ми вече със сигурност мога да кажа, че са извратени и неведнъж съм ги коментирала.

О, да, сънищата са добър отдушник за нещата които минават границата на партньора, но на нас ни се искат  Mr. Green

# 51
О, не -ако трябваше да си сбъдвам и сънищата, отдавна щях да съм в пандиза.

# 52
О, не -ако трябваше да си сбъдвам и сънищата, отдавна щях да съм в пандиза.

Joy

Виктория~ - нямам предвид връзване с шалче за таблата на спалнята, а съвсем други измерения на връзването, там, където се предизвиква и болка.

# 53
viliko, тоя път съм съгласна с теб, според мен ако В. попадне на някой наистина с такива наклонности може и да я хване шубето Simple Smile

# 54

Виктория~ - нямам предвид връзване с шалче за таблата на спалнята, а съвсем други измерения на връзването, там, където се предизвиква и болка.

На мен и бруталния секс ми харесва...понякога! Wink

# 55
  • София

Sunglasses

# 56
1.да
2.да
3.да

newsm78 май се оказах много притеснителна  Embarassed

наистина съм такава по дяволите  ooooh!

# 57
Палмира, има една поговорка- Да би мирно седяло, не би чудо видяло  hahaha
Та си мислех, дали няма да ми е по-добре ако съм по-скромна и притеснителна... Не си лягам с всеки, а много малко могат да правят хубав секс, за съжаление. За мен всичко винаги опира до привличане. И ако трябва да съм съвсем честна, много малко от мъжете с които съм била са ме привличали така, че като ги видя да си гълтам граматиката.

# 58

Не ми се иска да навлизам в такива подробности, но пробождането на зърната на гърдите, оковаването в екстравагантна поза и бъркането с ръце във вътрешностите - няма начин да ме възбуди.
Иначе бурен - съвсем друго нещо, аз също съм любителка и основно така практикувам.

Общи условия

Активация на акаунт