Отговори
# 135
  • Пловдив
Валари, 350 лв. бруто на човек е максималният доход. Т.е. за женени с 1 дете - 1050 лв. Детските надбавки са крупната сума от 35 лв. месечно Wink

# 136
Редрени, сега като съм бременна пия клеевата тинктура 1-2 пъти по 20 капки  с малко вода или компот в лъжичката. А за деца- на колкото е годинки детето-толкова или два пъти повече капки. На 4 год-4 до 8 капки на прием. Ако е болно детето може и 3 пъти на ден. Peace

# 137
Здравейте,благодаря ви още веднъж за чудесните пожелания за Криси! Hug
Днес на обяд ни изписаха,досега нашите бяха вкъщи...Радвам се,че вече сме си самички,че ми надуха главата тук...Крисони е кротичка,спинка през цялото време.Само когато я дадоха на татко й в болницата се разплака,но после в колата заспа.Току що я накърмих и пак заспа...Пу-пу,дано да ми е все така кротичка.
Някой ме беше питал в коя болница съм раждала-ами тук в Ловешката болница-тя е само 1,а пък за условията в нея-няма да говоря,защото Stop
А за шиенето-слагаха ми упойка,но аз пак си усещах като ме боцнеха с иглата.Доста ме болеше...Иначе,дааа,сложиха ми упойка,то иначеее #Crazy
Това е от нас засега,по-късно ще намина пак!
Честити нови бебенца,радвам се,че има и още една принцеска!  bouquet

# 138
Аничка, за спането и отпадналостта  - и при мен е така спи ми се като през първия триместър и страшно бързо се уморявам. Изкъпя се, понамажа се , коса да изсуша и сядам и въздишъм все едно нивата съм прекопала, но мисля, че е нормално все пак сме на финалната права  Grinning

# 139

Клара, мисля , че прозрачен секрет не е тапата, но може и да бъркам. Тапата е слузеста и леко оцветена в розово. Peace

Мерси много, че се шашнах малко - първия път ми беше планирано секцио и сега съм в небрано лозе ако почне раждането  Embarassed

плюс, че контракциите май са ми по болезнени от обикновено ....

момичета, някой се беше похвалил със уред 5 в едно, дето стерилизира, готви на пара, затопля и забравих още какво

някой да се сеща, щото дори не знам в коя тема е

# 140
Здравейте,благодаря ви още веднъж за чудесните пожелания за Криси! Hug
Днес на обяд ни изписаха,досега нашите бяха вкъщи...Радвам се,че вече сме си самички,че ми надуха главата тук...Крисони е кротичка,спинка през цялото време.Само когато я дадоха на татко й в болницата се разплака,но после в колата заспа.Току що я накърмих и пак заспа...Пу-пу,дано да ми е все така кротичка.
Някой ме беше питал в коя болница съм раждала-ами тук в Ловешката болница-тя е само 1,а пък за условията в нея-няма да говоря,защото Stop
А за шиенето-слагаха ми упойка,но аз пак си усещах като ме боцнеха с иглата.Доста ме болеше...Иначе,дааа,сложиха ми упойка,то иначеее #Crazy
Това е от нас засега,по-късно ще намина пак!
Честити нови бебенца,радвам се,че има и още една принцеска!  bouquet

ехеееей, каква хубава принцеса, браво

да ти е  жива и здрава и късметлийка и всичко най-най хубаво за нея и вас естествено

# 141
Аничка, за спането и отпадналостта  - и при мен е така спи ми се като през първия триместър и страшно бързо се уморявам. Изкъпя се, понамажа се , коса да изсуша и сядам и въздишъм все едно нивата съм прекопала, но мисля, че е нормално все пак сме на финалната права  Grinning
newsm10
Това беше добре казано! LaughingА преди кипях от енергия.

# 142
Честити бебчета ! Момичета относно НОИ наистина е полезен този ПИК код. Благодарение на него видях че бяха вкарали грешно един болничен в тяхната система и не искаха да ми го изплащат, а и следващия след него. След един месец обаждания , имейли го оправиха и  изплатиха даже ми се обадиха да кажат , че паричките са ми пуснати. Относно  сънливостта и умората и при мен е така, нищо не ми се прави, кръста ме боли , а от време на време ме приболява и единия бъбрек, явно бебчо го притиска. Може ли и на мен парола за албумчето. Аничка и аз съм от Шумен и термина ми е 11 март Grinning
Ей,на това му се вика съвпадение! Laughing
Ще пиша на лични. Hug

# 143
redreny2000 благодаря за инфото утре съм на ЖК и ще попитам колко килограма е бебчо, че има още две седмици до термина и ми е интересно да знам колко е станал малкия мъж  baby_neutral

# 144
  • Стара Загора
Привет,момичета!Днес съм доволна от себе си.Най-накрая пуснах две перални с бебешки дрешки-време беше да се наканя  Blush Сега като гледам сушилника-80% от тях са розови-голям майтап,ако пак са ни сбъркали пола-ще си имам розово момченце  Joy Като съм купувала съм се позабравила с този цвят  Blush
Добре дошла, *Съни*-леки оставащи седмици и безпроблемно раждане  bouquet Hug
Кейтии,страшно трябва да се гордееш със себе си!Мечтая за такова раждане  Praynig
Дано наистина малката принцеска да е все така кротичка,че да може и ти да си почиваш повечко.Много целувки и на двете ви  Hug  bouquet

# 145
  • София
ena4, благодаря. Понеже и аз си взех заради моята упорита кашлица, но както и предполагах съм вземала по по-малко. Сега ще увелича дозата.

кейти, радвам се, че си вече вкъщи и че малката е спокойна и че имаш времеда пишеш:) Дано и занапред да е така:)

# 146
На мен днес не ми е ден нестига че съм със страшна хрема малкия е на антибиотик ами и днес като се връщахме с таксито от болницата и се блъснахме в една полицейска кола.Ударих си главата и кръка, а малкия брадичката.Добре че бях без колан.Всичко е наред само докато ме ритне малката доста се уплаших.

# 147
Добре дошла на новата мама    bouquet !

Цитат
с близнаци-момиче и момче luvbed
... А това наистина е като по поръчка ! Grinning

Маринелс , знам че е постфактум и едва ли вече  има значение ... но аз си спомням , че на няколко пъти казваше , че следящият те гинеколог е ваш личен познат ...? Аз ли съм в грешка ? Rolling Eyes
Ако е така , би трябвало да те насочи някъде в случай на нужда .
Мама Веси казваше за клиниката на  Марков , но там са минимум 3 дни чакане за специалист, което пак е другата седмица . Аз записвах час за Атанасова за сестра ми миналата седмица .

относно клеевата тинктура може ли да ми кажете как я приемате, в какви пропорции?

redreny2000 , На моята пише 10-20 капки в 50 ml вода 3 пъти дневно , 1/2-1 час преди ядене .

Момичета , понеже стигнах вчера до приготвянето на дрешки за изписване и се зачудих какъв вариант да избера за връхна дреха .  newsm78

# гащеризон - http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2156/145006383018240298551297 … AujlsOox9vmZ2.JPG
# или плътна пелена - http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2784/169436482912534292481297 … nUXtB43cvuKYL.JPG
струва ми се , че ако сме с пелената ще трябва да предвидя и жилетка .  Rolling Eyes

кейти , браво на теб и на малката - дано да все така кротичка  Heart Eyes !

# 148
Малеее колко много пишете, не мога да ви изчета! Честито на мамите, които вече гушкат своите бебенца! Бързо възтановяване и послушни бебчета!
Аз да ви се оплача цяла нощ не можах да спя, само за раждането и бебето мисля и съм станала от сутринта само чистя и подреждам  Confused Излизах цялата къща, подредих бебешките дрешки в гардероба, сега ще измия шишетата, бибероните и помпата и ще ги стерилизирам да са готови. Утре от ситринта съм на изледвания за операцията и дано не се наложи да ме оперират утре, че на последната ЖК доки видя повече амниотична течност и се съмнява за глюкозата да не ми е много висока. А и стези контракции дето ги имам по 100 пъти на ден. Много съм се притеснила нещо. Поне къщата ми е готова да идването на бебето Simple Smile
natali05225  ужасно е това! Добре че сте невредими!
Бързо оздраввяване на всички болни!

# 149
Кейтии,пу да не ви уроки.Нека малката принцеска бъде все така спокойна.
Женичка,и аз като тебе.А като се сетя ,че преди си виках ,че няма да се огранича  с розовото. LaughingАма са толкова сладки ,особенно бонбонено розовите. Crazy Laughing
natali05225 ,поуплаши ме с началното си изказване.Радвам се,че не е сериозно и сте добре.Бързо да се оправяте с малкия. HugКак е бебка,спокойна ли е ?
Jessika ,кураж мила и се постарай да си спокойна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт