Отговори
# 150
Klara Bojinova  
аз поръчвам от представител на фирма амуей, можеш да потърсиш тук в бг мама някой.
Мога да ти дам тел на жената от която аз поръчвам, пиши ми ако те интересува.

# 151
Commelina , благодаря  Hug

Кейтии , радвам се ,че вече сте си в къщи и се гледкате. Пожелавам ти да е кротичка малката Криска.   bouquet

Saura , ако е много студено (както го дават другата седмица) на мен 1-вия вариант дето си наготвила най ми допада.

Аз съм приготвила това:

И аз се притеснявам да не хване да се роди момиченце , че ще си имаме синьо момиченце. Всичко в къщи ми е мъжки дрешки, екипчета, гащеризончета. Все мъжки дрешки  Whistling

А вижте кой помага за дрешките най-много:  Mr. Green

Jessika , не се притеснявай мила  Hug Ти нали имаше дата за другата седмица?

Днес като си нямаме бебенца в темата чак е тъпо  Laughing ИВКА10 с теб сме!

# 152
Благодаря ви много за хубавите пожелания.Забравих да ви пиша термина ми е на 21.03.Когато лекарката за пръв път ми каза,че са 2 неможах да повярвам.Много съм щастлива че са близнаци това си ми беше мечта,но и малко ме е страх как ще се оправям...Леко и безпроблемно раждане на всички бъдещи мами.

# 153
Saura, аз съм решила на изписването бебето да е с плътен гащиризон и якенце, защото така ще ми е по-удобно да го сложим в кошницата в колата. Ако е увито с одеало ще трябва да го развивам в колата и да остане само по тънко гащиризонче. После направо с кошница в къщи и готово  Grinning Иначе, ще трябва да се развиваме, завиваме и т.н.

# 154
Валари и ние сме така всичко е момчешко с разни камиончета или мечета, барабанчета   Simple Smile даже и кошарата ни е синя с бяло Simple Smile 4аршафите одеалца абе всичко.

За исписването съм приготвила едно боди с гащеризонче и якенце но памучно + пелена. Дано не е някои кучешки студ

# 155
  • София
Цитат
maiski3 от кога са тези болнични? първият поне трябва да е подаден и ако не изплатен, то поне със статус Обработва се?!

Лилироуз, Единият болничен е от дата 29.12.10г-22.01.11г, а другия който е 45 дни преди термина е от 23.01.2011г.И двата ги занесох на работодателя заедно веднага след като взех и втория..........., но оттогава има вече 25 дни, а дори не е заведен със статус обработва се.Сигурна съм,че фирмата го е занесла.Много са стриктни и до сега не съм имала проблем......
Майски, нормално е все още да не са ти предадени болничните. Болнични се предават 2 дни след осигуровките. А срокът за осигуровките за януари е до края на февруари. Към момента нито НОИ, нито работодателят ти те бавят или са в нарушение, такива са си сроковете просто.
Явно като си ги занесла на 23.01 вече са били приключили с декемврийските заплати и осигуровки и затова не са занесли първия. А сега още не е дошъл редът на януарските.  Peace

ПП: Щом не излиза изобщо на сайта на НОИ, значи не е занесен. Като го подадат, ще видиш на коя дата са го занесли. Пише си входящ номер и дата.

Commelina, момичета - благодаря много    bouquet   bouquet

natali05225 , хубаво е,че всичко е свършило добре  и сте се разминали само с уплах.

Добре дошла  на новата мама с близначетата   bouquet

Jessika -всичко ще бъде наред Peace

Да, всеки си мисли ако случайно са объркали пола? LaughingПо този повод преди два дни си говорим с мъжо,че ако са го объркали след толкава гледаници, амниоцентеза... просто първите три месеца ще ходи детето като гей(всичко е в розово) hahaha

# 156
Момичета, получих комплектчето за изписване 50 размер. Толкова мъничко ми се вижда, че направо страх ме хвана. Забравила съм вече какво е да държиш такова малко зайченце  Heart Eyes
natali05225, добре че всичко е свършило благополучно. Дано си се успокоила вече  Hug
matza83, благодаря ти за подробната информация, ще потърся на тази марка да видя какво се предлага  Hug
Saura, браво, другият път и ти при Гала   bouquet
Betta, благодаря за инструкцията, ще пробвам и така, дано да мери по-точно  newsm78 За еърбега на нашата кола се включва и изключва от едно кръгло "копче" с прорез в средата, което може да се завърти само с монета или нещо подобно. Намира се до ръчната спирачка.
*Съни*, добре дошла   bouquet Лека бременност до края

# 157
 hahaha  maiski3
Няма начин след амниоцентеза да са сбъркали пола  Joy Много смешно ми стана това с гея. Хихихи
Каквото дойде такова. Гей не гей. Ще си ги гледаме.

Аз ще прибавя към комплекта и едни ританки, че нещо слабо ми се струва в колата да е облечено така.
Аз по принцип бях приготвила съвсем друг комплект, но се разубедих.

Добре дошла *Съни*   bouquet Чудесно е, че ще имаме още една мама с близнаци. Стават 3.

# 158
  • София
Цитат
hahaha  maiski3
Няма начин след амниоцентеза да са сбъркали пола  35 Много смешно ми стана това с гея. Хихихи
Каквото дойде такова. Гей не гей. Ще си ги гледаме.

Валари, да не говорим,че сестра ми е купила рокля и релефен чорпогащник............голям купон Joy

# 159
Цитат
аз предлагам друго, нека се чакаме след ескалатора, точно пред Лъки, за да сме и на топло, че навън доста захладня, пак така 10:10 - 10:20 ч. ок?

lilyrose Аз съм ОК за този вариант Peace Аз ще съм със светло синьо яке ,черна чанта и черен панталон Crazy

# 160
Валари, да не говорим,че сестра ми е купила рокля и релефен чорпогащник............голям купон Joy
Еееее, друго си е да чакате мацка  newsm03

# 161
Ехааа, много сте бързи   bouquet ама така е като сме си повечето в къщи.  Hug

Добро дошли на новите мами!   bouquet Леки оставащи седмици   bouquet

Аз вече бях писала за дрехите, че ще сме с боди, ританки, жилетка, чорапки, шапка и козмонавтче и след това с столчето за кола  Hug е момичета не се стресирайте от студа все пак няма да са арктически студове   Peace а и нали само от входа на болницата до колата.... колко време ще ви отнеме, че да измръзна бебето  Mr. Green

Лъки на мен 50 размер, ми се вижда наистина малко  newsm78 моята кукла както се беше родила 51см,.можеше да и се окаже малко  newsm78 но може и да греша  newsm78

natali05225 радвам се че всичко е приключило добре  Praynig

Кейтии чудесно е че сте се прибрали вече в къщи  Hug

Чакаме новини от мама ИВКА10  Praynig

hahaha  Валари
Цитат
Няма начин след амниоцентеза да са сбъркали пола. Много смешно ми стана това с гея. Хихихи
 историята познава и такива случаи, колкото и да е странно  Crazy

# 162
Не можах да ви изчета като разбрах че Кейти е раждала в Ловеч веднага реших да пиша - при кой лекар беше мила? Яд ме е че д-р Петракиев, който е в Ловеч (разказвала съм ви за познат гинеколог с който се консултирам от време на време), та той още декември месец ме предупреди, че както вървят нещата не са на добре, че може да не устискам до края и ме помоли да я охраня поне до 2кг, но тогава явно за да не ме плаши не ми каза за преекламсията, тъй като този преглед беше след катастрофата и аз така или иначе си бях доста уплашена. Та тогава той ми изписа първи (т.е. другите лекари не са ми изписвали) Магнерот и витамини, както и ми каза какво да ям и наистина докато го слушах отоци нямах и се чувствах добре, обаче в един момент не ми се ядеше вече мляко, яйца и спрях, та това явно е регулирало нивото на белтъка, хапчетата за кръвно са помагали да не го вдигам и съм се справила без да имам нужда от влизане в болница.
Та мисълта ми беше как лекар, който е в малък град, взима си нормалните пари за прегледи, не работи в прехвалена болница - та той ми е казвал много повече неща, от колкото тук където давам доста повече и уж ходя в добра болница. Все пак не съм се отказала от раждането там, защото много разчитам и на неонатолозите им и това че има една овца в стадото не значи че и другите са черни. А относно това да я съдя и така нататък нямам нерви, наистина и сили не ми стигат да се занимавам с тези неща, предпочитам да забравя за случилото се (което не е лесно) но сега най-важното е да мисля за детето си и това как да успея въпреки всичко да му помогна.
Проблемът при мен е че аз не знам кога съм вдигнала кръвно, защото и преди съм си била с високо и явно съм си свикнала с него,преди седмица случайно се сетих да го премеря и беше 150-100 а аз не усещах никакво неразположение. Веднага схрусках едно от хапчетата и за няма час го свалих на 120-80. Но когато си ги пия редовно успявам да го овладея и да не стига тези стойности.
Уфф пак ви изписах сто реда с мойте проблеми, но наистина ми беше много болно предните дни и вие много ми помогнахте да си стъпя на краката и да помисля трезво, ако не бяха вашите думи може би щях да изпадна в сериозна дупка. Hug Hug Hug

Добре дошла на новата мама с близнаците  Hug, искрено се прекланям пред жените, които си имат две ангелчета на куп. По този повод да ви кажа, че с таткото днес решихме, че ако нашата кукла се появи на бял свят жива и здрава ще се казва Ангелина, защото това бебе наистина е Ангел за нас.

Аз да ви кажа също съм се записала за срещата утре, така че остава последно 10 и малко пред главния вход, нали правилно съм разбрала? Хубаво е да сме по-рано там, защото последния път имаше места само отзад и не се виждаше нищо.

щях да пиша още неща, но се отплеснах.... newsm78  ooooh!

# 163
marinels Последната уговорка е след ескалатора пред Лъки!

# 164
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте,

едвам успях да ви изчета  Hug

Днес бяхме на преглед, вече сме 3200-3300гр.  newsm44 утре ще сме на запис на тоновете  Simple Smile

Добре дошла на новата мама   bouquet

За изписването - приготвила съм боди с късо ръкавче, гащиризонче, шапчица и ескимосче.
Това е, в колата ще се гушкаме, т.е. без столче.

Още съм в чудене дали да купя за всеки случай сухо мляко  newsm78 че не знам дали ще мога да го кърмя  Rolling Eyes

Лека вечер от мен за сега   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт