Отговори
# 165
marinels за съденето, аз нямах предвид това да се случи веднага ясно ми е че в момента единственото за което си мислиш е бебето  Praynig
Но не съм съгласна че трябва да се оставят ненаказани, само защото нищо нямало да им направят, дори и само лиценза да и вземат или дори само делото да и е като клеймо в досието. Това е петно ако тук това е без значение, то на запад гледат дали ти е чисто досието  Peace Но разбира се както вие си прецените, така ще действате.

Относно това
Цитат
но тогава явно за да не ме плаши не ми каза за преекламсията, тъй като този преглед беше след катастрофата и аз така или иначе си бях доста уплашена.
какво означава да не те плаши  newsm78  newsm78 то не се казва това за да те плаши а за да предупредиш доки дето ще те следи че има индикации за преекламсия и че трябва строго да те следи. Това няма нищо общо с това да те стресира а е от жизнено значение за теб и бебо  Naughty    Да не говорим, че това премълчаване може да е довело до увреждане на бъбречето, защото от това което четох е че страничните ефекти за бебо са  - увреждане на белите дробове или бъбреците или мозъка  #Crazy така че ако е имал някакви съмнения то е трябвало да те предупреди. Поне така мисля аз  Peace Не искам да те настройвам за каквото и да било, но си мисля че трябва да си обърнеш много сериозно внимание, касае се не само за теб а и за бебето.   Hug Стискам палци всичко да се подреди по възможно най добрия начин.

А за това че няма часове не е вярно  Peace винаги могат да те вмъкнат особено когато става дума за нещо сериозно. Аз миналата година когато се оказа че правя аборта, и се обадих на друга доки за 2-ро мнение и обясних за какво става дума веднага ме вмъкнаха  Peace

Оххх съжалявам, че ми стана толкова дълъг поста ама много се ядосах на тази некадърница.

Честито на всички видели малките си бебоци   bouquet

# 166
Добър вечер, коремчета  Hug
Аз и мъжът ми се поразходихме малко днес, а после реших да си полегна с него (той е нощна смяна), защото така или иначе не спях през нощта, поне сега да поспя  Grinning  Изпратих го на работа и реших да видя как сте...
Е–стелка, добре съм, благодаря  Hug С малки изключения от време на време, но без сериозни оплаквания. Днес адски ми се гадеше, сега понамаля малко. Авагиналното ми течение се е засилило, и аз постоянно ходя да се проверявам дали не ми изтичат водите  Blush Луда работа, когато родим ще има да си се смеем на тези наши страхове, ама сега никак не ми е смешно...
mistela , браво за хубавите резултати  smile3501  Все такива да са  Hug
marinels , а казаха ли ти вече какво ще предприемат за теб и малката госпожичка?
Ивка10, чакаме включване с хубави новини от теб  Hug
Кейти, много се радвам, че вече се гушкате в къщи и малката е кротичка  Heart Eyes
Аничка, и аз се чувствам като пребита, чак не мога да си обясня как съм токова уморена в последно време  ooooh!
Аз за изписването съм приготвила боди с дълъг ръкав, ританки (ако е по-студено), плюшено гащеризонче, шапка, буйки, ръкавички и плючена пелена, тип порт-бебе. Ако пък е много студено може би ще сложа и едно по-тънко одеалце отдолу, но не вярвам.
Иначе и при нас 90% от дрешките са напълно момчешки цветове  Grinning Дано няма изненади, че вече така съм се настроила за момченце, за таткото да не говорим...Когато ни майтапеха преди няколко дни едни приятели, че всичко за изписването било синьо, а бебето можело да е момиче (те нарочно дразнят таткото), мъжът ми каза: Нищо, и момиче да е, ще си го обличаме в синьо  Joy

# 167
mistela ако се окаже че не можеш да кърмиш винаги можеш да си вземеш сухо мляко  Peace  Все пак има денонощни аптеки  Peace  Mr. Green

samanta_ups браво на теб. Има още време стискай  Mr. Green

# 168
Цитат
Да, всеки си мисли ако случайно са объркали пола? По този повод преди два дни си говорим с мъжо,че ако са го объркали след толкава гледаници, амниоцентеза... просто първите три месеца ще ходи детето като гей(всичко е в розово)
Ето го и нашето гейче Joy Joy Joy
Съседката има момиченце с 3 години по голяма от нас, та тя беше донела 2-3 човала момичешки дрехи, с тях изкараме до 1 година, е вярно че ги носихме само в къщи ама наистина повечето снимки са ни в розово.

# 169
  • Ямбол
А бе момичета сладки, аз не мога да насмогна да чета  Joy браво на вас.
Ами много теми сте захващали, сега не знам къде да се включа.

Изпращам на marinels много прегръдки  Hug и да не се притеснява, знам че отстрани е лесно да се каже, но се чувствам длъжна да го кажа. С теб сме. И всичко ще е наред. След един - два месеца ще се сещаме за тези тревоги с усмивки

Аз се занимавам с ремонти и много много сега нямам време, но ще се компенсирам. Снощи имах леки болки, предполагам е нормално вече да започваме да имаме такива усещания, нали така?

# 170
Здравйте и от мен!
Бях за малко в болница и вие сте изписали 2теми !!! За сега с мен и бебо вс е наред и даже ме зарадваха     ,че спокойно мога да си родя нормално  newsm44 newsm44.
Честито на мамите с новородените бебоци!! Да са живи и здрави и много щастливи!
Маринелс, най-добре е да постъпиш в болница за наблюдение. Така ще е най-сигурно и за теб и за бебка. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
А пък ако големите мъже могат да се кипрят с розови ризи и това да е модерно защо малките да са гей с розови гащиризони Joy Joy?!?!?!?

# 171
Да се запиша и аз в новата чудесна темичка- страхотно оформление  bouquet
Днес бях на консултация и доки ми каза, че сме мн добре беба е 3900гр ,но тъй като първото ми е секцио, а и от 01.03 го няма насрочихме дата за 22-23 (вторник или сряда) утре ще се чуем допълнително.И веднага ме хвана шубето, но като видях снимката на малката Криси Heart Eyes Heart Eyes
marinels  fingerscrossed всичко да се оправи и да забравиш ,че е имало нещо. Hug

# 172
Миш успешен ремонт  Hug и бързо да го свършите  Peace

г-жа Стихийно бедствие  hahaha много е сладък  Peace И нашия татко носи розови ризи  Mr. Green

rumilota дано всичко да е наред и повече да не ти се налага да лежиш в болницата  Hug

ino4kada Беба е станала много голяма браво на нея.  Peace А ти не се тревожи всичко ще бъде наред  Hug ще стискаме палци  Hug и ще чакаме новини  Hug

# 173
И веднага ме хвана шубето, но като видях снимката на малката Криси Heart Eyes Heart Eyes
И на мен така ми подейства снимката  Heart Eyes
И най-после ми дойде и музата да изпера нещата за бебето, че последните дни нещо съм се оклюмала и само се помотвам.
Кейтии, едно гуш на беба от нас  Hug
Чакаме снимки и от другите мами, като се приберат в къщи и им остане мъничко време за форума   Grinning

# 174
Маринелс, моят съвет е да отидеш на консултация при Мазнейкова. Все пак тя е най-добрата при патологична бременост. Дори и да нямаш час, няма да те върне когато обясниш за какво си.
Стискам палци!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 21:16 от gin_s

# 175
Здравейте мамчета!
Днес май сте поставили рекорд по писане. Аз цял ден бях навън и като седнах да ви чета ми отне 2-3 часа.
Marinels, стискаме ти палчета и те гушкаме.
Валари имам същия комплект с пелената. И аз бях избрала друго за изписването, но след като купихме този реших да сме с него. Май много съвпадения се получиха при нас  Laughing В този случай се връщам на стария вариант http://mart2011.snimka.bg/baby/clothes.559884
И нашите дрешки са сини с изключение на 1 жълто компектче и няколко бели нещица.
Момичета имам един въпрос. От няколко дни се чудя дали да ви питам, че ми се струва малко глупав, но иначе няма как да разбера отговора. Чудех се дали може да ми изтекат водите докато пазарувам в някой от големите магазини, в които си откарваш по 1-2 часа. Извинявайте още веднъж  Embarassed

# 176
момичета снощи почти не съм мигнала.легнах си към 10ч и бебето поне до 3-4ч не спря да рита зверски и д се върти.сменях страните ставах нищо.чак сутринта се поуспокои и съм заспала.днес пак мн рита.нали уж нямали място и не ритали толкова.мислите ли че е проблем?той по принцип от самото начало много си рита ама в последно време ме разказва играта.дано тая нощ да е спокоен че откачам вече.и подготвителните контракции взеха да ми зачестяват Crazyа чак вторник съм на ЖК.хваща ме шубето вече, сигурно ако не риташе пак щях да се притеснявам Blush

# 177
  • Видин
Здравейте. Минавам да се похваля и да се оплача едновременно  Mr. Green Първо добрата новина -  имам си дата за секциото и ще помоля да бъде записано на първа страничка - 21 март  Heart Eyes
Лошата новина е, че може и да не устискам до тогава, защото съм с безболезнени контракции и болки в кръста и започвам да пия магнезий. Забранено ми е и да си вдигам детето  Tired Та сега съм абсолютен инвалид...пфу да му се не види.
Маринелс, моят съвет е да си стегнеш сакчето с най-необходимото и да влезеш в болница...
И моето диваче много рита - във всички посоки, особено по ребрата му е голям кеф да се катери. Доста е болезнено. И батко му беше шило, ама това малкото ще е звяр и половина  hahaha

# 178
Да се запиша и аз WinkДнес се чувствам много отпаднала.Лежах почти цял ден,наболява ме кръста и повръщах 2 пъти ooooh!Дойде ни гардероба за спалнята и тати и батко сега го сглабят Wink
petq_alisheva -и нашата беба е много активна,уж няма място.Но аз се радвам,със сина ми ходех да слушат тоновете,защото не риташе много-сега поне тези грижи нямам Peace
За дрехите,какво да кажа-всичко е розово Laughing

# 179
  • Пловдив
И нашите дрешки са сини с изключение на 1 жълто компектче и няколко бели нещица.
Момичета имам един въпрос. От няколко дни се чудя дали да ви питам, че ми се струва малко глупав, но иначе няма как да разбера отговора. Чудех се дали може да ми изтекат водите докато пазарувам в някой от големите магазини, в които си откарваш по 1-2 часа. Извинявайте още веднъж  Embarassed
Аз пък наопаки  Crazy купувах всякакви цветове на дъгата за нашия мъж - жълто, оранжево, зелено, червено. Нищичко синьо не бях взела доскоро. Последно специално отидох да взема 1 светло синьо комплектче, да си проличи, че чакаме момченце все пак  Mr. Green И комплектчето за изписването е екрю с бежово Simple Smile
Макар че не са сини, все пак си личат, че са момчешки, за момиченцата са доста по-нежнички   4470

За водите мисля си, че е възможно, защо не  newsm78 Едва ли има разлика дали си  вкъщи или в магазина, ама знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт