Отговори
# 225
  • София
Честито на мама Nat_ly и тук !   bouquet
Аз сега се връщам от зъболекар, извади ми мъдрец, който беше с пулпит и ме тормозеше през цялата бременност. Каза, че болката в предните зъби би трябвало да идва от него, защото изглеждат видимо здрави. Много бързо го извади, за 2 мин.,дори не разбрах. Grinning Но сега още не ме е отпуснала упойката и се надявам след това всичко да е наред. Praynig
Навън е ужасен студ, стойте си на топличко да си бъбрим тук Hug

# 226
  • Кукуландия
Честито на Nat_ly и от мен!  smile3525

Днес ходихме на запис на тонове, всичко е наред. Изписа ми хапчета за кръвното, че го поддържам високо напоследък, на прегледа беше 150/90. Трябва да продължавам да пия и Дузодрил, защото явно плацентата е калцирала повече, отколкто трябва. Rolling Eyes

И да ви се оплача... моят мъж нали се е шашнал да не взема да раждам тези дни и попита лекарката дали не е по-добре от сега да съм в София, а тя съответно се съгласи, че щяла да бъде по-спокойна, ако съм там.  #Cussing out
Иска в неделя да ме закара и да ме изостави в София, а аз не искам  newsm45 Исках да си стоя тук и да си направя торта за рожденния ден!!! Може да е тъпо, ама пък искам да си направя торта  smile3518
Плюс, че не съм подредила всичко, не ми е готов багажа, не съм изпрала комплекта за изписване  smile3514
Няма да се дам пък!  smile3516

# 227
Благодаря Ви много за топлото посрещане. Да се отчета и аз. От няколко дни и на мен ми се гади най-вече през ноща. Много ми се ще обаче да си дочакам термина или поне да е настъпил м. март.

# 228
Здравейте, мамчета!   bouquet
Най-накрая се престраших да се представя, а ви чета от самото начало.  Embarassed
За мен това е  първа бременност, на 29 години съм, терминът ми е на 29-ти март и чакам момченце. Планирам да раждам в Токуда, където и ми следят бремeнността.
Да са ни честити първите бебковци, да са живи и здрави и да носят много радост на своите семейства!  Hug
Ще се радвам да намеря своето място сред вас през оставащите ни бременни седмици, а и след това, когато вече ще сме бебегушкащи, бебехранещи и бебеотглеждащи мами.   Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 18:05 от smile888

# 229
Здравейте на всички мамчета!
Искам да съобщя на всички с голяма гордост и щастие , че на 14,02,2011 г се роди моят прекрасен син Мартин, с  мерки 3270 гр, 51см, с перфектни мерки, макар 2 седмици преди термин. Той е поредното доказателство за нашата любов с татко му, тъй като сам пожела да се роди на празника на влюбените и да ни направи по-яастливи от всякога!

На всички майчета, родили вече им честитя бебочетата, нека растат здрави и щастливи, а на останалите желая леко раждане!!!

Връщам се при моя малък сладур, за него е цялото ми време на този свят!

# 230
  • Кукуландия
Честито, мила! Да ви е жив и здрав Мартин и много радостни мигове и гордост да ви донесе!

# 231
Честито бебче Мартин. Да расте живо и здраво бебче.
uinen и на мен вчера ми установиха кръвно 100 на 140 и ми изписаха допегит.Ще споделиш ли на теб какво ти казаха докторите и какво ти изписаха,че нещо ми е много притеснено.

# 232
  • гр.София
ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ  smile3501 ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ОБИЧАНО!!!  smile3525

# 233
  • София
Здравейте на всички мамчета!
Искам да съобщя на всички с голяма гордост и щастие , че на 14,02,2011 г се роди моят прекрасен син Мартин, с  мерки 3270 гр, 51см, с перфектни мерки, макар 2 седмици преди термин. Той е поредното доказателство за нашата любов с татко му, тъй като сам пожела да се роди на празника на влюбените и да ни направи по-яастливи от всякога!

tutkata, да ви е жив и здрав малкия Мартин. Да радва много мама и тати smile3525 smile3525 smile3525

# 234
tutkata, честито бебче! Да расте щастливо дете и само радост да носи на мама и татко   bouquet

Добре дошли на новите мами  Hug

# 235
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА NAT_LY И TUTKATA! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ

# 236
tutkata ЧЕСТИТО ВИ МОМЧЕНЦЕ МАРТИН ДАВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА  Hug

ЕХАААААА ВЕЧЕ ВСЕКИ ДЕН ВСЕ ХУБАВИ НОВИНИ  newsm44  newsm44  newsm44

ЧАКАМЕ САМО МАМА ИВКА10 ДА НИ СЪОБЩИ И ТЯ ХУБАВА НОВИНА  Hug

ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА   bouquet ЛЕКИ ОСТАВАЩИ СЕДМИЦИ  Hug Hug

А да питам мамите дето са си взели ПИК кода от НОИ - само молбата ли се попълва, има ли още нещо което да се изисква?

# 237
Честитотооо на туткатааааааа

Момичетата с високо кръвно - не е шега, мерете си го вкъщи и ако след лекарствата е високо звънете на лекаря.  Naughty Хубавото е че чак сега се проявява, това е защото организва е по-натоварен вече в този месец

Мама Веси, само молбата се изисква, даже може да си спестиш попълването там и от сайта на НОИ да си я изтеглиш и попълниш ->Справки -> примерен образец на молба за получаване на ПИК. Носи и лична карта.

# 238
  • Варна, морето, сините вълни...
Моля спешно за помощ!Преди малко се изкъпах и лепенката ми на раната от секциото се намокри  Shocked пропусна леко,май се разлепи от едната страна!Трябва ли да ходя да ми я сменят веднага?Опасно ли е? Thinking

# 239
Тутка, честито бебче, мила!!!Само радости за напред!!!

Добре дошли на новите мами  wavey

Общи условия

Активация на акаунт