Вашият мъж

• 25 392
  • 397
  •   1
Отговори
# 210
Моят мъж ми се струваше идеален навремето Heart Eyes Сега хич Mr. Green
Търим се още, кой колкото е по силите му прави компромиси, караме се от време навреме като ни писне да си правим компромиси, та да се вкараме в пътя. Обичам го още, защото положителните му черти наделяват засега. Добър баща, отговорен е, ма то и аз съм такава майка.
Въобще не се допълваме, различни сме и може би затова сме така скачени един за друг все още. В едно само си приличаме, големи сме хаймани и си хойкаме яко по барове и кръчми, поотделно разбира се Mr. Green
Откривам от време на време, нови неща за него, както и той за мен. Ма не защото не се познаваме, а защото се променяме с възрастта. Въобще не е идеален съпруг, както и аз, разбира се.
Но се обичаме, въпреки всичко Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:46 от Dementia

# 211
Доживях - да не се спомене - дали прибира чиниите и пере   bouquet

# 212
Леле кви са тези клетви... признания и т.н.  вече се хващате за косите. Едните, които обичали мъжа си заради самия него и другите с домакинските приоритети/въпреки че таз песен ми се вижда доста изкривена , защото никой не каза ,че де еоженил за мъжа си , за да му готвят и чистят... Laughing Joy Laughing/. Готино пак става... както винаги в подобни теми.
Само не мога да разбера от какъв зор си простирате личните семейни идлии и си ги веете една на друга постоянно. Crazy

# 213
Аз - от скука.

# 214
Чак пък драми Rolling Eyes говорим си Simple Smile

# 215
Доживях - да не се спомене - дали прибира чиниите и пере   bouquet
Пералнята пере, той простира.... като ми писне на мен и се развикам, че съм уморена.Инак си прави оглушки Whistling
Чинии прибира  - хвърля ги в мивката, ако това е прибиране Mr. Green
С домакинските задължения не сме много в хармония, едно време имаше желание да ми помагал, поделихме ги, криво - ляво върши своята част след настоятелно напомняне от моя страна.Ма не е това важното, никак даже, нали си гледа детето и си имаме личната пространство един - друг, другото не е кой знае колко важно за мен.
Едно време се лютявах за домакинстването, сега малко съм над тези неща. КАто си запазвам правото да фуча по този въпрос, ако стане много нагло.
Да има разбирателство, и детето да е щастливо, пък чиниите...майната им, все ще се разберем, ако не ще си купим миялна Grinning

# 216
Значи било възможно  Sunglasses
Само да добавя - аз излизам обаче извън релси като видя детето мърляво. Тогава го погвам - веднага да го преоблича и мие. А той пък е на мнение - че е дете и нека си играе, както иска....

# 217
Абе мъжете са малко по - непохватни, бая скандали сътворих докато го разбера. Ама нали има желание да гледа сина ни, чисти го, е, малко несръчно и не както искам например му измива ръцете или бърше оплесканата уста, ама какво да го правя.Той с две леви се е родил според мен Mr. Green  Ама нали детето е щастливо, макар и пооплескано. Пооглеждам се в парка, и другите бащи тъй скопосват техните отрочета, не е само моя позачистил изцапаната уста на отрока  Mr. Green

# 218
Dementia, разпознавам себе си донякъде в описанието на твоя мъж  Joy

# 219
Абе да ти кажа ей това е странното - повечето мъже са такива, по-безотговорни според мен към домакинството от жената, леко по-неориентирани към подробностите и дреболиите, обичат децата си - но не могат като мама и все подобни - пък форумът пълен с идеални мъже...е къде са бе, къде?

# 220
Отговорен не е равно на идеален.
А и в повечето теми преобладава именно това, което пишеш, поне на мен така ми се струва, може и да съм в грешка.

# 221
Моето усещане е именно такова. Като се появеше жена в предните теми и каже - ми моя еди какво си не прави, все аз и тн - веднага се втурвахте да обяснявате, как семейството е за споделяне на всичко по равно. И тия жени преставаха да пишат. Ето ти например - кажи кое у него те дразни? Кое му е минус, който не можеш да преглътнеш? Винаги казваш - ма не е идеален, ма аз съм повече не-идеална, ма аз подминавам, ма ние сме различни - ама се сработваме и тн...То ясно, всеки се търпи - щом сте семейство, но просто звучи преувеличено някак...

# 222
Dementia, разпознавам себе си донякъде в описанието на твоя мъж  Joy
Joy  Joy
Ей, много се смях когато го прочетох   bouquet
Абе аз съм доста перфекционистка и отначало много се набирах за остатъците от пюре по ушите   Mr. Green ама после ... нали ви казвам, поогледах се и се успокоих hahaha
Вилико, такъв е точно моя мъж, точно, ама явно това си е характерно за мъжете като цяло.
Като бЕх млада булка и аз се прехласвах по тия мъже домакини и се пробвах да го превъзпитавам моя, амам нейсе, като се роди детето друго стана.

# 223
Е, и аз ще си призная - исках да съм като Бри, да съм перфектната, идеалната, ама на  Wink

# 224
Идеален е този, който върши домакинската работа и гледа детето, ходи на работа и изкарва пари, глези жена си всячески...има ли такива мъже?
И аз си мислех, че трябва да споделяме по равно всичко, амам ето домакинстването не е за него, но пък върши нещо друго и компенсира.
 Не ще да чисти, ама и то като изчисти, аз трява след него да дообърша, тъй че по добре тука да се оправям сама, той да ходи да се разходи с детето и да си поиграе с него например.

Общи условия

Активация на акаунт