Вашият мъж

• 25 401
  • 397
  •   1
Отговори
# 360
Оооо, Танче, за теб - съм сигурна.  Laughing

Надявам се другите да са разбрали идеята на постовете ми в тяхната същност обаче.  Peace

# 361
Ако мъжът е своенравен,саможивляк,темерут,никакви дресировки не помагат.   Laughing
Може за месец -два да се напъне да угоди на жена си,ама после почва да си кара по старому...и така, докато е жив.
Променят се хора,свикнали да се съобразяват И с интересите на другите,освен със своите,такива,които предпочитат да живеят в спокойна обстановка ,без излишно напрежение и тормоз.Независимо от чия страна....

както каза моя мъж на щерката:"Правило №1:Мама винаги е права Laughing" family

Ей това е тайната на щастливия брак!    Grinning

Пп:Вилико ,както винаги,никой не я е разбрал...защо ли?    Mr. Green

# 362
 hahaha Не мисля, освен Танчето и теб - друг, че не схваща какво пиша...
Но не ми и пука дали някои е съгласен или не, аз пиша личното си мнение  Laughing

# 363
  • София
Вилико, колко време се тръшка преди да има резултат? newsm78

# 364
Вилико, колко време се тръшка преди да има резултат? newsm78
Хммммм....може би около половин година му трябваше - за да влезе в прилични граници - така щото и двамата да сме доволни. Не съм го натискала сега да се лиши от всичко, но просто коренно си промени начина на живот. Това беше трудното, но да си призная - и на мен ми беше трудно в началото  Wink

# 365
  • София
ОК, отказах се Crazy След 2г тръпкане още чакам подобрението newsm78

# 366
ОК, отказах се Crazy След 2г тръпкане още чакам подобрението newsm78
Ама, чакай сега - аз за определени неща и до ден днешен си фуча  Laughing
По-скоро кардиналните промени са на лице, а дребните такива - съм сигурна, че винаги ще ги има при нас - аз съм спонтанна и се паля лесно, той е спокоен и чак дебелокож - когато аз пък фуча  Laughing Сигурно затова сме заедно де...  Joy
Другият момент - има неща, за които човек просто се примирява и свиква. И пак - не големи такива, накърняващи нечие достойнство или чувства - а дребни такива.
И все пак е важно - кои са повече - положителните или отрицателните...  Wink Щом сте заедно - сигурна съм - че положителните   bouquet

# 367

Другият момент - има неща, за които човек просто се примирява и свиква.

Ето това е за мен разковничето. Да приемаш нещата, които не можеш да промениш. Ако успея един ден напълно, ще черпя hahaha

И съм съгласна, че си е до човек, едни казват само мир да има и подлежат на дресировка. Други казват викай си, като ти се вика или мърмори си, не ми пречиш и дресировката спира до там Joy

# 368
  • out of space
Днес му разказвам на моя тази нощ какво сънувах- как иска да проведем сериозен разговор и ми заявява, че ще става хижар и колко ме е озадачила и афектирала тази новина.
Опули се и рече, че това е детската му мечта, която не го е напускала и за миг  Shocked

# 369
Еее, това вече е издребняване, аз говоря за съвсем други дресировки, като това да мисли първо дали има хляб - а не бира  Laughing
Напомни ми за един колега Вилико....за една Нова Година човека купува цяло прасе за вкъщи....но като го занесъл вкъщи жена му ревнала още от вратата:
- "Децата няма какво да ядат, ти прасе ще ми купуваш"!!!!!  Joy
Явно не я е дресирал подобаващо!!!!   341uu
Нали знаете че лъвицата бързо кляка щом лъвът изреве!!!! Joy

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 10:20 от sote-full

# 370
Еее, това вече е издребняване, аз говоря за съвсем други дресировки, като това да мисли първо дали има хляб - а не бира  Laughing
Напомни ми за един колега Вилико....за една Нова Година човека купува цяло прасе за вкъщи....но като го занесъл вкъщи жена му ревнала още от вратата:
- "Децата няма какво да ядяат, ти прасе ще ми купуваш"!!!!!  Joy

Някои лъвове обаче не могат да реват......за огромна наша радост!    Laughing

# 371

Другият момент - има неща, за които човек просто се примирява и свиква.

Ето това е за мен разковничето. Да приемаш нещата, които не можеш да промениш. Ако успея един ден напълно, ще черпя hahaha

И съм съгласна, че си е до човек, едни казват само мир да има и подлежат на дресировка. Други казват викай си, като ти се вика или мърмори си, не ми пречиш и дресировката спира до там Joy

Еее, не спира - жената като осъзнае тоя факт - че мъжът подминава с мисълта - викай си, не ми пречиш - просто сменя тактиката  Wink Спира да вика, прави нещо, което той иска - тогава и той става по-податлив да направи това, което жената пък иска и тн...например де.

- "Децата няма какво да ядяат, ти прасе ще ми купуваш"!!!!!  Joy

Права е жената!  Joy
Лъвовете, които не могат да реват - не са лъвове просто. А ГМО сигурно  Joy

# 372
Няма идеални хора. Аз съм доволна от избора на съпруг.  Може да звучи все едно, че съм го купила от пазара! 
Вярно е, че човек се учи да живее с другият и се примирява с много неща.  За мен бяха важни 4 неща когато решавах за кого да се омъжа.
1.  Да ме обича повече от колкото аз го обичам.
2.  Да бъде способен и сръчен
3.  Да обича живота
4.  Да има добра кариера

Случих на прекрасен съпруг който не само е всичко по горе, но и много добър баща, мил, домошар и много силно рамо.  Истината е, че не бях влюбена в него когато се оженихме.  НО, след време го заобичах толкова много, чак не вярвах, че ще обичам детето си така, преди да родя.

И той си има разни черти които ме дразнят, но и аз ги имам.  Важното е, че сме семейство и се обичаме.
Сега след няколко години брак разбирам кое е много важно за нас в нашата връзка.  Това е свободата за всеки един от нас да бъде това което е.  Надявам се силно, че няма да се разочароваме един ден. 

# 373
  • София
А не, Вилико, моят лъв като направиш нещо за него не става по-податлив, а по-очакващ и очаква д аправиш още повече за него без да си мръдне пръста за теб newsm78

Албена, изборът ти звучи много добре обмислен, рядко някоя жена има такъв контрол над себе си, за да успее да го направи по този начин! Шапка ти свалям.

# 374
Не го познавам твоя лъв, но пък съм сигурна, че си има слабо място, няма начин - Ахилесовата пета намери просто   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт