Слънчев Бряг - предложения за евтини нощувки през 2011

• 24 134
  • 242
  •   1
Отговори
Алоха бг мамки

Айде и тази година да дадем своите предложения за изгодни оферти за почивка на Слънчев Бряг  sun

стара тема Слънчев Бряг - предложения за евтини нощувки

# 1
Къде без мен тук  Hug
Аз съм го резервирала, от 3 юни до 10 в Империал, не е суперизгодно, но хотелът ми е удобен.
Замислям се за варианта София - Бургас със самолет  Thinking

Ашанти   bouquet Hug

# 2
Замислям се за варианта София - Бургас със самолет  Thinking
ооо Джери  Hug ще хвърчиш лии
преди и аз хвърчах .. с международни ... ама сега ме е страх

# 3
И аз се записвам да следя. Интересно "Амфора" защо не пуска оферти, нали с "Империал" са комплект? Ашанти, ти кой хотел избра миналото лято?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 20:25 от Ая

# 4
ауууу глееедам глеедам  Shocked много скъпо бе мацки ..... че и няма накъде да сменяме посоката вече  Outta Joint гледах ето тук http://www.pochivam.bg ... някой да е резервирал от сайта? цените в сравнение с други сайтове ( даже Visit.bg) са значително по евтини ... но  Rolling Eyes
ми Ая ... аз бях в Диамант .. после хванах за Албена  и после пак на Съни Бийч ама не се сещам за името на хотелчето  newsm78 ... то 1 ли е  Crazy
в Диамант определно НЕ ХОДЕТЕ  Stop ... мизерия,нагъл персонал ,разболяха ме с "кухнята " си ... то една кухняя само бабешки манджички ... една скара и за нея на опашка чакаш в момента я пекат и свършва бързо.... ай сиктир .... и добра оферта да имат нещща да ги видя

ааа Амфора  еее кажи речи извън Слънчев Бряг .. ходихме на Какао бийч и повечето хотелчета които коментирахме ги видях в оня край .. по към Несебър

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 18:58 от Ashanti79

# 5
Аз харесах "Белвю" , ОИ,първа линия  с чадър и шезлонг на плажа за 84лв с отстъпката. Също и безплатен паркинг. Вярно, на север е, но ние предпочитаме да е далеч от центъра.

# 6
това чрез коя агенция и за кой период ?

# 7
Бояна мг - най-силния сезон.
http://www.boiana-mg.bg/море/слънчев-бряг/белвю/

# 8
ъъ .. за човек ли  Laughing ? .. ако е ...  Mr. Green скъъпооооуу  201uu

# 9
Ашанти, май няма да хвърча, на връщане полети са в 05:20  или 06:15. Много рано ... , следващият пък е много късно, към 23.

Да сте резервирали с http://kitt.bg/bg/sea-holidays/sunny-beach-hotels/ (цените са в евро),  newsm78 намирам много изгодни оферти, доста  по евтини от рецепциите и visit.bg 

# 10
ъъ .. за човек ли  Laughing ? .. ако е ...  Mr. Green скъъпооооуу  201uu

Е, скъпо, в твоя любим "Диамант" цената е 83 без изброените екстри  Laughing

# 11
мацки кво ви трябва сънито Mr. Greenда ви третират като второ качество хора ooooh!истината е една - бягаите навън - турция  гърция Mr. Green Mr. Green

# 12
мацки кво ви трябва сънито Mr. Greenда ви третират като второ качество хора ooooh!истината е една - бягаите навън - турция  гърция Mr. Green Mr. Green

Е много скъпо там, става дума за свестните хотели.

# 13
Тук сме, дето ловим Сънито  Mr. Green

Тази оферта за Белвю не ми излиза от главата  newsm78 Много изгодна, особено за мен като ще ходя съвсем началото на юни. Хващам и двете отстъпки. Недостатък е, че е далеч от Империал, а там имам ангажимент  newsm78
Миналата година така хвърчах Виктория палас - Империал, почти северната точка, до точно южната  Crazy

Но имам време до утре да си помисля за Белвю.
Как е хотелчето, храна ? Аз само отвън съм го виждала  Laughing

# 14
Една съфорумка писа, че много и харесало, мисля че в темата за изгодните оферти. Ами изгодно си е, като имаш предвид, че паркингът се плаща почти навсякъде, чадър и шезлонг рядко предлагат /май само Риу и Хелена/ но там цените са убийствени/ Между другото в сайта, който съм посочила не пише, че е включен твърд алкохол, но аз се свързах с хотела и ми изпратиха подробно описание на ол инклузива, там пишеше че има за вечеря. Единственото което ме спира е, че барът при басейна май не е включен, но това винаги е така в хотели, където се предлагат различни оферти - и ВВ и ОИ. Но пък има бар на плажа към ОИ с коктейли и закуски.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 13:06 от Ая

Общи условия

Активация на акаунт