Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 410
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Искам да питам обаче някои неща, а няма къде. Thinking Толкова ли е трудно всеки такъв сайт да сложи форум за въпроси към офертите? smile3516
[/quote]

Да, напълно си права, аз също се ядосвам на сайтовете, които нямата коментари към сделките  Crossing Arms

# 601
  • София
Здравейте, момичета.   bouquet Нареждам се и аз при вас, за да увеличим колектива.  Laughing
Досега съм се възползвала от три оферти за колективно пазаруване, като и трите бяха от Задружно и преди Нова година, когато още не се бяха нароили толкова много сайтове.
Днес, обаче, ми възникна дилема с един от сайтовете и имам мъничко нужда от помощ. Искам да закупя ваучер за подарък от Лапни.бг, но се чудя дали в сайта има практика за неизписване на сумата за подаръчните ваучери, както в някои от другите сайтове? /Като кликна на "купи сега" не ми дава различна опция, ако ваучерът е за подарък, но да питам за всеки случай, може нещо да не съм довидяла./

# 602
Момичетаа, в дийлс излезе оферта за Аеро-Таебо + релакс зона в Боевски за 4 лв., мисля да се възползвам. Някой ходил ли е на такова чудо?

Аз днес ще си използвам ваучера от Боевски за Бели денс, да поразкършем малко снага  Joy Joy Joy

# 603
Момичетаа, в дийлс излезе оферта за Аеро-Таебо + релакс зона в Боевски за 4 лв., мисля да се възползвам. Някой ходил ли е на такова чудо?

Аз днес ще си използвам ваучера от Боевски за Бели денс, да поразкършем малко снага  Joy Joy Joy

Аз снощи бях там на Босу (с ваучер, бях си купила два). Много ми харесва и със сигурност ще ходя поне веднъж седмично от тук нататък.  newsm03
Изпуснала съм нещо ваучерите за Белиденс... #2gunfire Ще се гръмна..  Rolling Eyes
Аеро-Таебото е в неудобни за мен часове и затова ще пропусна тези ваучери... Blush

# 604
Видяхте ли 3Д  снимка в Наполовина,да не забравя да си купя..

# 605
Извинявайте, че пак си повтарям въпроса: някакви отзиви за Бюти салон "Бона Деа"? Rolling Eyes    Много ме изкушава спа процедурата им за ръце... newsm78

Аз си купих не един, не два, не три, а четири ваучера при тях за различни неща.  Още не съм била там, но в събота ми предстои да оползотворя първия за терапия за коса и подстригване.  

Реших се на тази стъпка, защото си запазих един часа при тях, обадиха се и ми направиха прекрасно впечатление по телефона. Отговориха на всичките ми въпроси много любезно, а на следващия ден се обадих за час - не ми отказаха да ме запишат за 7 часа сутринта в събота, защото тогава имам ангажимент! Толкова се впечатлих от любезното отношение, че моментално реших да си купя още ваучери от тях.

В понеделник ще дам конкретни отзиви за прическата.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:06 от mahidevran

# 606
  • София
mahidevran, благодаря за отговора!  bouquet Значи по-скоро ще си взема и аз ваучер за там. Peace

# 607
Момичета, искам да коригирам едно свое изказване за Promomax. То е във връзка с офертата за ресторант ДиВайн във Варна, където не ни признаха ваучерите. Ето го:

Момичета, да ви споделя за ОГРОМНО разочарование от PromoMax!  newsm45
....
Това преживяване ни развали деня, още повече, че ходихме напразно в кучия студ. Не искаме да стъпим повече в ДиВайн - ще си искаме парите обратно. НИКОГА ПОВЕЧЕ и с Промомакс!!!

Искам да споделя, че след случая приятелката ми, на чието име беше ваучера, се свърза с Промомакс и обясни какво се е случило. После ми каза, че са реагирали бързо и любезно и са й възстановили парите на следващия ден.

Вярно е, че клиентите би следвало да се проучват по-добре преди да се пусне тяхна оферта, но според критичната ми приятелка отношението на Промомакс е било много коректно и професионално в тази ситуация. Негативният ми коментар беше оставен под внушението от страна на ресторанта, че именно от Промомакс са объркали нещата, а не е така.

Не се изказах справедливо предния път. Въпрос на чест е и държах да коригирам това отделно, защото оригиналното мнение не можеше да бъде повече редактирано.

П.П. Редакция да попрая правописни грешки!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:15 от mahidevran

# 608
mahidevran, благодаря за отговора!  bouquet Значи по-скоро ще си взема и аз ваучер за там. Peace

Надявам се и вие да останете с добро впечатление! Ако имате конкретна дата на ум, можете да се обадите да си запазите час дори да не е още заплатен ваучера - сама ще добиете впечатление от дамата, която отговаря с салона (г-жа Тасева се казва).

# 609
Аз имам 3 закупени ваучъра, но нито 1 не съм ползвала.
Въпросът ми е за единия, не мога да го сейфна и съответно да го принт. Вкъщи нямам принтер. Става ли да им дам само номерчето?

# 610
  • София
...
Искам да споделя, че след случая приятелката ми, на чието име беше ваучера, се свърза с Промомакс и обясни какво се е случило. После ми каза, че са реагирали бързо и любезно и са й възстановили парите на следващия ден.
...

Да видим как ще се справят Lapni.bg с моя казус и изчезналата фирма Fresh&Clean...  Crazy Вързаха ме вчера за почистването, а днес и от самия сайт не ги намират...  Tired Ще ви държа в течение по въпроса.

А ако "изгоря", как мислите, че е редно да действам?  Rolling Eyes КЗП?  Rolling Eyes Данъчни?  Thinking Господари на ефира?

# 611
  • Sofia
Ивонска, прощавай, знам, че не е смешно, но си първата от този вид  Joy Fresh&Clean..., а..

Сайтаджиите май ще трябва да проверяват по-сериозно контрагентите реални ли са или фиктивни. А ти си искай компенсация от тях, че КЗП, МЗП, Господари...я камилата, я камиларя и то след 2 година.

# 612
Да видим как ще се справят Lapni.bg с моя казус и изчезналата фирма Fresh&Clean...  Crazy Вързаха ме вчера за почистването, а днес и от самия сайт не ги намират...  Tired Ще ви държа в течение по въпроса. А ако "изгоря", как мислите, че е редно да действам?  Rolling Eyes КЗП?  Rolling Eyes Данъчни?  Thinking Господари на ефира?

Ivonska, какво точно се случи? Аз следя темата, но не мога да си спомня да съм чела за този случай. В общите условия трябва да е заложено, че ако контрагентът фалира или преустанови дейност, от сайта трябва да възстановят парите. Ако Лапни не искат да върнат средствата, не мога да дам съвет, но ако аз бях в тази ситуация, щях да подам жалба онлайн до КЗП. Моля те, дръж ни в течение!!

# 613
  • София
Ивонска, прощавай, знам, че не е смешно, но си първата от този вид  Joy Fresh&Clean..., а..

Сайтаджиите май ще трябва да проверяват по-сериозно контрагентите реални ли са или фиктивни. А ти си искай компенсация от тях, че КЗП, МЗП, Господари...я камилата, я камиларя и то след 2 година.

Бе, не е чак болка за умиране, но при всички случаи трябва да се разчуе, ако се окаже 100% измама...

Не знам кое точно ти се видя смешно, това беше една от офертите, които обсъждаме и тук...  Thinking

# 614
  • Sofia
Ивонска, разбира се, че не ми е смешно, заради възможността да са те "изпързаляли" мошеници, нито от това, че е принципно е възможно да са се пръкнали такива по сайтовете. Стана ми забавно, заради името на фирмата. Но си права, че ако наистина се окажат някакви нашенски тарикати не заслужават и подобен род адмирации  Peace Дано се разреши бързо казусът ти, ако ще да е за 5 лева. Въпросът е принципен.

Общи условия

Активация на акаунт