ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 498
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
-Рея– хапвай поне кисело мляко или пийваи айрян, че то един път на ден ядене си е живо наказание.
Ох, някой път неусетно в игри, закачки и ... мрънкане минава целия ден  Joy
Но ето ме отново в зоната  Peace
Lenny_pld, изглеждат чудесно тези пилешки филенца   chef

# 496
Здравейте момичета
аз съм на 45 и ходих при "Доктора"преди два месеца.За съжаление чак сега ще започна това, което ми е дал.
Четох доста от вашите коментари, но искам да ми споделите опит / не го намерих никъде ...../ дали пиете червено вино ?
Умирам да си пийна поне чаша вечер с мъжа ми ,а ми се струва, че или ще съм гладна или няма да сваля.Извинете ако някой е споделил, но не съм го намерила.
Весел ден

# 497
Зори, бих ти препоръчала известно време да се въздържиш
от виното, после да го добавиш за вечеря. В смисъл, че в на-
чалото съм фен на изчистените режими, да се хапва само в
зелената зона, а после, като се напредне и свикне, а и види
резултат някакъв, тогава вече може да се добави и виното.

При мен не се получи като друг път - с летящ старт и стрикт-
но, по учебник. Ще се опитам да не омацвам положението
оттук нататък  Hug
Определено КМ се явява много решение за всякакви случаи.
При мен се получава горе-долу следното: не закусвам, обяд-
4Б, вечеря - 4Б, преди сън - КМ 1Б.

# 498
А и още нещо  да питам - като ядете белтъци какво правите с жълтъците - някой друг в къщи ли ги яде или готвите с тях? Може да е тъпо ама ме вълнува защото да хвърлям домашни яйца.......... Sad

# 499
Яйцата ги ям с жълтъците, никакво хвърляне и подобни.
Но и не съм перфектна в Зоната, отношението ми към
мазнините, особено пък зехтин и жълтъците, не съвпа-
да с това на автора. Струва си да се лишаваш от тях, са-
мо ако си решила да правиш супер-мега-стриктна Зона.

# 500
assa Мерси , толкова си бърза .Абе мислех си го и аз ама................
Ох на мене закуската ми е голям проблем.То уста не се отваря ,не дъвче и така... 25 години- откак съм родила намразих това ядене сутрин .
Само да ти кажа листовете на "д-ра нещо не ми се вързват със зоната - кое колко блока излиза и т.н. но това е само разсъждение - не изисква отговор .Ще си ги чета че като един "Телец" всичко трябва да ми е ясно.Пък може и да съм остаряла и по - бавно да схващам
Най ме е яд че до преди 3 години да чуя за Дюкан и да реша да го правя / изяла съм света преди това / и 6 месеца след него бавно и упорито - двойно.Пък и влизам във възраст... Пфуууууууууу понякога жените много откачаме.

# 501
Аууууууууу извинявай АССА / лекичко съм сгрешила името ти/

# 502
  • Chicago/Varna
Относно жълтъците,изобщо не се замисляй,ами  ги изхвърляй на момента,или ако имаш куче,да му е сладко,както правя аз.Жълтъците са основния градивен материал на Арахидоновата киселина... (трябва да прочетеш по подробно колко е страшно това) и  от там си направи извод искаш ли да ги ядеш...или не ,жал ти е да хвърлиш една отрова в коша,а не ти е жал да я хвърлиш в тялото ти..

# 503
Момичета здравейте искам да ви попитам тъй като често ми се случва след като хапна определените блокове за обед да съм още гладна и понякога си похапвам плодове, това според вас би ли попречило? Като плодовете са ябълки или нектарини, понякога круши... така ми е гузно сега Sad

# 504
  • Chicago/Varna
ами бих те посъветвала да си увеличиш с един блок обеда,вместо допълнително да си хапваш плодове.Стомаха ти не знае дали му даваш плод,зеленчук или торта,за него всичко е въглехидрат.И така като си хапваш допълнително плод,инсулина ти се покачва,и все повече и повече ще си гладна,и ще се въртиш в един "въглехидратен ад" както казва доктор Сиърс и излизаш от зоната,а идеята е да се яде балансирано.Така че просто си увеличи с един блок едното хранене,с малко повече протеин,малко повече въглехидрат и мазнини.А ако огладняваш всеки път,значи ти са малко блоковете,но ако се случва от време на време,значи си хапнала повече въглехидрати от полагаемото,и не си си балансирала храната.

# 505
4o4ko1704 - а как си си разпределила блоковете? Аз съм с 6 хранения и последните дни имам обратния проблем - изобщо не ми се яде. Храня се само защото трябва, но от четвъртак насам, нямам ден без изпуснат поне 1 блок. Незнам долколко е добре да изпускам блокове, но просто немога нито да изям 1 блок повече на обяд или на вечеря, нито да ям насила, само защото е дошъл часа за следващото хранене  Sad Иначе, за близо 2 седмици съм с минус 3 килограма и 3 % мазнини - мисля, че е много добре Simple Smile

# 506
Браво за резултати аз съсипах тотално и безвъзвратно всичко, което бях постигнала. smile3511
Имам 9 блока за целия ден. 2 сутрин, 3 обяд, 1 лека закуск, 2 вечеря и 1 преди сън.

Писах си Оги и той ми препоръча едно изчистване и утре ще го направя и след неего влизам с пълна газ отново сред режимните. Решила съм го!!! Трябва да се отърва от тези 8 кила  smile3514

the Emigrant Благодаря ти за отговора и е така права си.

# 507
4o4ko1704я в какво се състои изчистването?

# 508
Ами ако някои прояви интерес ще му пратя линк  за да види подробно...

Сутрин се става към 6-7 и се пие подсолена вода и след това се прави захранване защото така да се каже се измива хранопровада отвътре и не може да се яде всичко каквото пожелаем. Е при мен не се получи така както се очакваше но нещо подобно и сега вече 2-ри ден съм в "Зоната". Силно се надявам бързо да сваля мазнините, Единственото от което се притеснявам е че като отида на работа и хората ме гледат странно " тази защо си носи яйца, мляко, плод"... Мислет ме за луда ама какво да се прави Simple Smile 

# 509
4o4ko 1704 аз бих искала да ми пратиш линк да видим дали ще успея да гонаправя това нещо. Мерси предварително

Общи условия

Активация на акаунт