Отговори
# 435
честити дъщерички   bouquet: София на katilias и Божидара на Bub555
Uinen, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Бъди здрава и щастлива майка скоро newsm59
 Благодаря на мамите споделили тук за ражданията си Hug
Майски, нека скоро малката принцеса да е в прегръдките ти у дома!Късмет Flowers Four Leaf Clover и  Hug
 Мен вече ме хвана "гнезденето", че то време не остана Simple Smile Като гледам как сме се развихрили hahaha
 Вчера купихме бебешката люлка и я сглобихме, днес вече тъкмя спалното бельо, и така...
 Имам едно въпросче към момичетата, които си избраха и купиха дървените бебешки люлки с размери 90/50, какви матрачета сте избрали и от къде. Стандартния на нашата люлка е просто 3см. дунапрен, облечен в памучно хасе. Не ми се струва удачен newsm78, но не намирам бебешки такъв с този размер.

# 436
  • Карлово
UINEN ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Simple Smile да си жива и здрава и много щастливи мигове да ти донесе бебчо като се роди
Майски   Confused гадничко е но всичко ще се оправи не се натъжавай  Hug много целувки на бебо  Simple Smile
Иначе за разказа ти относно раждането звучи чудесно  Simple Smile нека всеки от нас има леко раждане  Simple Smile
Bub 555 честито бебче и на нея   bouquet

# 437
Мами - Аз влизам с едно въпросче много на бързо,че съм много ядоса  знаете ли да ли има увеличаване на болничните след раждането - Защото една приятелка ме информира ,че ги увеличават драстично  bouquet

# 438
  • София
След раждането се взима обецщетение, изчислено върху 90% от среднодневния осигурителен доход, но не повече от среднодневния нетен доход при база 18 м. назад, в зависимост от броя на работните дни в месеца. Чак драстично едва ли ще е увеличението.

# 439
Имах предвид някоя, от вас да е чувала за 400 дни болнични след раждане?

# 440
  • София
410 дни е болничния за раждане и отглеждане на дете до 1 г. (това са общо 3 болнични листа, вкл. 45 дневния от преди раждането) Peace

# 441
lia01, ето какво включва майчинството- цък
В тази тема в първия пост е описано всичко много ясно.  Hug

Uinen, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти пожелавам! Весел празник днес, а тия дни и едно раждане-мечта!    newsm67

Честита дъщеричка и на bub555!   newsm51

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 15:59 от marys

# 442
Отбивам се набързичко..
Честито ново бебче и да е жива и здрава рожденичката!
 Peace Stop

# 443
  • София
Забравих да честитя на Uinen рождения ден, голяма съм тиква  Laughing.
Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая   bouquet   bouquet  bouquet!

Жени, ние си поръчахме от Бейби Мола в Люлин матраче, истинско си е - 8 см мисля, със зимна и лятна страна и т.н. Стана за няколко дена.

# 444
Здравейте, мами!
Честито за всички новородени бебенца на родителите им! Не съм влизала откакто родих и нямам никакво време, но исках да ви благодаря за хубавите пожелания!Успех на тези, които още чакат своите рожби!
Раждането мина чудесно!Беше бързо, безболезнено и остана един чудесен спомен за мен!С подробности-друг път, но да ви кажа, че времето не достига за нищо.

# 445
  • София
Забравих да честитя на Uinen рождения ден, голяма съм тиква  Laughing.

И аз  Crazy

Uinen, наборче Simple Smile, честит рожден ден! От здраве да не се отървеш и скоро да гушкаш едно прекрасно пухкаво бебче!  bouquet

Мен вече ме хвана "гнезденето", че то време не остана

И мен ме е хванал този синдром и то от доста време. За някои неща съм доста ентусиазирана, но на моменти ме хваща голям мързел. Blush

mama_vessy днес не се е отчитала, дали не се гушкат вече с нейния сладур. Simple Smile

# 446
  • София
Честити малки рожбички на мамите Ivka10, katilias, maiski3, Bub555, EStela, Skrech!!!

Да растат здрави и да слушкат!
  bouquet

Ако пропускам някого или се повтарям, простете, но бебевалежа е уникален и много завладяващ. Обхваща ме радостна треска от новините за малките бонбони и снимките им, които ме карат да замечтая  Hug

UINEN ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вчера нашият тати и негов приятел сглобиха легълцето на бебчо, стаята се преобрази а мама /сиреч мен/ като ме хванаха едни бременни емоции ... Радост, объркване от новата обстановка в къщи, трескаво лутане, че имам още много работа, мисли дали бебо няма да ни изненада и да ме свари ненапълно готова за посрещането му .... Луда работа!
Хубавото е, че за раждането не съм се стреснала, кърменето ми се вижда сложничко, сто неща изчетох и пак има толкова неизвестни ...

Отплеснах се! Хубава вечер на 2 в 1 и 1+1  Peace

# 447
Дано да не пропускам някого  Grinning

Честити бебета на skrech, E STELA, katilias и Bub555!
Да са им живи и здрави и много да ги радват

# 448
Имаме нови бебетааааа
И аз си помислих, че след като онзи ден Буб писа за тапата и я няма от тогава вероятно е родила, но ето че наистина - Да е жива и здрава Божидара

Катилияс Hug, радвам се искрено, че всичко е ОК, много да те слуша бебчо

Uinen, пожелавам ти основно здраве, тъй като няма по-важно, а скоро и едно прекрасно раждане и послушно бебче

Майски,
Hug Praynig аз мислех да питам защо малката е с абокат, но не посмях, иначе и на мен голям кошмар ще ми е ако мен ме изпишат, а нея я оставят там, но много правилно ти е казал доктора, че бебчетата както в нас усещаха всяка промяна, така и извън нас трябва да им даваме само положителна енергия. Гледам, че ти си родила доста преди термина, а тези зелени води  newsm78 много неприятно, но аз ВЯРВАМ че малката кукла ще се справи и скоро ще е вкъщи.

Аз днес ходих на лекции, на запис, на пазар и съм като пребита, но пък така по-лесно ще спя довечера.

# 449
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА БУБ555! Hug

Раждането мина чудесно!Беше бързо, безболезнено и остана един чудесен спомен за мен!
Супер, така се радвам за вас   Hug

Аз имам въпросче. Наканих се най-сетне да си подготвя багажа за болницата. Оттам уж нищо не искали, само памперси и превръзки, ама все пак.
Та се чудя, какви и колко дрешки да взема за бебето  newsm78

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:16 от Commelina

Общи условия

Активация на акаунт