Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 376
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Колко са големи децата и какво ще е подходящо да им взема ?  Посъветвайте ме, че не съм много наясно. Може ли да си взема компания и как стои въпроса с превоза - удобно ли ще е на някой да ни вземе евентуално или да търся друг начин?

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 09:17 от Miss Fairy

# 316
  • Пловдив
Не бързайте да купувате нищо. От вчера не мога да се свържа с момчето което ми се обади. Днес Поля е ходила до Майка Тереза и те не са били много наясно какво ще има и т.н. Така че да изчакаме до утре и да видим дали ще успеем да разберем подробности. Но като цяло нещо организацията май не им е много на ниво или пък аз не съм попаднала на човек който знае подробности.

# 317
  • Пловдив
Телефона на момчето продължава да е изключен. В този случай не знам какво да правим. Аз отивам извън града и в 16.30ч. ще отида до Майка Тереза. Ако има някакво събитие, ще отида до магазина и ще взема почерпка. За друг вариант не се сещам в момента.

# 318
аз няма да правя голяма украса тогава - само 10 балона и това е

# 319
  • пловдив
Телефона на момчето продължава да е изключен. В този случай не знам какво да правим. Аз отивам извън града и в 16.30ч. ще отида до Майка Тереза. Ако има някакво събитие, ще отида до магазина и ще взема почерпка. За друг вариант не се сещам в момента.

Мили е успяла да се свържи с момчето. Тържеството е отменено за сега поради здравословен проблем на жената, която го организира. При по нататашно провеждане ще се обадят и ще ни предупредат по навреме.

# 320
  • пловдив
На 14 и 15 юли се проведе екскурзия на 20 деца от Асеновград ДОВДЛРГ "Таню Войвода" . Екскурзията е награда за множество изяви на децата с рецитали, песни и участие в театрална постановка и беше реализирана благодарение на постъпило дарение за ДБМ звено Пловдив от г-н Л.Тодоров и желанието му "За повече усмивки на децата"
Днес се чух с директорката на дома и тя сподели, че децата са прекарали чудесно в Хасковски минерални бани и ни благодарят за реализирането на тази прекрасна екскурзия. Купона е бил на макс  Peace Сега са на море , плуват ли плуват  Joy

# 321
  • Пловдив
Момичета, на някой да му се намира детска количка за десет месечно бебче.Едно семейство до нас търси втора употреба, но възможностите им са много ограничени.Ако на някой му е излишна количката, моля да пише на лични.Хората са много свестни Peace

# 322
Сега са на море , плуват ли плуват  Joy

Е, браво, дано да си прекарват добре и всичко да е наред

# 323
  • пловдив
 Flowers Rose
"8-годишно дете почина в лагер в Равда"
http://www.marica.bg/show.php?id=61583

# 324
Ужасна новина. Cry Cry Cry
Миличкото мир на праха му!
 Flowers Rose

# 325
  • Пловдив
Да почива в мир малката душичка!  Много неприятно Cry

# 326
Приветствам взетите решения Simple Smile
За количката за Наско мисля, че тази няма да е удобна. Тя само количката тежи поне 15 кг и детето вътре, няма помръдване тоя танк. Една обикновена лека лятна количка би била по-добър вариант. Peace
Бельо за Зелениково може да се вземе от склада на Съником до градската градина, на добри цени е и със сносно качество. За обувките и пантофките - много са хубави на Илинор, но и цените им са хубави. Колкото и да ни направят отстъпка, пак са си скъпички. Не, че имам идея откъде можем да вземем на едро по-евтини де.

Момичета, никога не се колебайте да ме потърсите- с каквото мога ще помогна. Знаете от доста години се познаваме.... Няма значение,че нашите неща са скъпи- ще измислим нещо...
Аз никога не се въздържам от подаръци, и то най-вече когато е за сирачетата.
Но все пак някой трябва да ми се обади. Или просто пишете на мейла, за тези които не ми знаят телефона... Аз рядко влизам във форума, така,че не се притеснявайте- винаги ще измислим нещо- що се отнася за обувки, дрешки, та дори и играчки.

# 327
Милото дете! Сега е на по-добро място...
Беше ми свито на мен, имало защо... Неслучайно написах дано всичко е наред, мислих си ги едни, мислих, да не те застига каквото мислех. Като знам какво чудо е с много деца на море. Нямала съм море като дете без инцидент.
Мир на праха му и да почива в мир пиленцето!

# 328
Малката душичка,дано наистина е на едно по-добро място Cry
Почивай мир,Малчо !!!

# 329
Много тъжна новина ....Да почива в мир!

Момичета, много се затъжих за вас , за децата  и такава новина  .. стана ми още по тъжно...
........

Общи условия

Активация на акаунт