Лакове за нокти - тема 28

• 48 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Денси, благодаря ти за цветната тема

Да, носят ми се красиви, наситени ярки цветове, но те не отиват на облеклото ми в момента и се старая да ги избягвам, някак си не мога да си сложа коралово през зимата. Но в момента ми е толкова тъпо, че е студено и толкова се дразня на Walk of fame който се изтърка на ден две безобразно много и ми стои един такъв никакъв, че...и аз не знам. Свалям и ще сложа едно розово, дано ми се оправи малко цветното настроение.

# 46
Честита Баба Марта, дами!

Аз като си нямам мартенички, си разкрасих копитцата в червено и бяло  Laughing

Вчера се сдобих с много сладък оранжев цвят, да съм актуална. Обаче чак като си го купих, забелязах, че бил на водна основа и няма нужда от лакочистител, а само се отлепва. Дано това да не означава, че ще си се бели сам, когато му скимне.  Ето го, цвят Vermillion, но няма нищо общо с тази снимка, много по-млечен е:

http://www.sulabeauty.com/content/vermillion

Като се лакирам, ще снимам на моите нокти.

# 47
  • USA, Steak State
Честита Баба Марта, дами!

Аз като си нямам мартенички, си разкрасих копитцата в червено и бяло  Laughing

Вчера се сдобих с много сладък оранжев цвят, да съм актуална. Обаче чак като си го купих, забелязах, че бил на водна основа и няма нужда от лакочистител, а само се отлепва. Дано това да не означава, че ще си се бели сам, когато му скимне.  Ето го, цвят Vermillion, но няма нищо общо с тази снимка, много по-млечен е:

http://www.sulabeauty.com/content/vermillion

Като се лакирам, ще снимам на моите нокти.

Ех, аз пък правих мартеници. Всяка година правя.. знаеш.. нямаме от къде да си вземем. Ако ти знаех адреса щеше да имаш. Wink

Все още съм с Есито, но май тази вечер ще го заменя с нещо друго. Чудя се с какво да се лакирам.. дайте идеи за цвят.  Praynig
Тия дни трябва да седна да си оправя колекцията от лакове и да заделя за подаряване някои.

# 48

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Момичета, пожелавам ви да сте здрави като зимата, красиви като пролетта,топли като лятото и
богати като есента!  Hug

Днес съм се вдъхновила мартенко и отивам да се лакирам в подходящите цветове  Mr. Green после ще постна фотка.  Whistling

# 49
# 50
Денси това точно загледах, тук ми е доста морковено, но на живо не се знае как ще е. Хубавото е, че при моята маникюритска зареждат всички нови колекции и ще мога да пробвам и двата.

# 51
Момичета, предложете ми цвят нещо като сиво, но да кафенее или обратно. Ужас такова обяснение дръпнах, че няма накъде. Надявам се да ме разбрахте.

Онзи ден за пръв път от много време си взех един лак на Пърфект и един на Голдън Роуз - Парис(105). Пърфекта още не съм пробвала, ами втория направо ме побърка - ужасна четка, накрая бях омазана като (не мога да го кажа на глас). Цвета е просто страхотен. Ако си намеря такъв на Опи или Зоя или Чайна.
Помогнете!!!

# 52
  • София
Пърфекта още не съм пробвала, ами втория направо ме побърка - ужасна четка, накрая бях омазана като (не мога да го кажа на глас).

Ох да четките им са много дебели.
Иначе по въпроса Essence - Walk of fame
http://2.bp.blogspot.com/_sGkKMs2ztUg/TOg_iylwAlI/AAAAAAAACgM/18 … 2%2529-735738.jpg

# 53
  • Бургас
За анкетата - не се съобразявам със сезоните (понякога дори и с дрехите), а основно с настроението и желанието ми Flutter

И да наругая грозно всички висшестоящи от Ейвън #Cussing out #2gunfire Това е във връзка с изненадващото съобщение, че новите матирани лакове са изчерпани и няма да могат да се поръчват Shocked И това е преди изобщо да са достъпни за поръчки, тъй като най-рано можем да поръчваме в четвъртък?!!! Тъй че който се е канил да пробва въпросните матирани лакове на "далновидната" фирма, може да последва примера ми и да се ухапе по финото дупе (или не толкова финото като в моя случай Blush) Peace

# 54
не съобразявам лака със сезона, но горе-долу настроението ми съвпада, така че Wink

# 55
  • Пловдив
Аз искам да попитам на Avon,лакчетата как са като трайност и като покривност /1 пласт достатъчен ли им е?/
По анкетата - да Simple Smile по ярките и свежи цветови ми донасят настроение Simple Smile иначе обичам и сдрехите да съчетавам  Peace

# 56
  • Стара Загора
gerry_1912, при мен издържат по 3 дни, слагам 2 слоя.  Peace

# 57
Pink Flower, благодаря. Това сладурче го имам,но сякаш търся нещо с по изразен сив нюанс.

# 58
Аз съм много доволна от лакчетата на Ейвън и като покривност и като трайност и като четка.  Peace

Брадичке, не се ядосвай! Просто препоръчвай матов топ и това е!  Joy Аз мнооого дълго чаках гън метал и се оказа, че дори не си е заслужавал чакането. Хубав е, но не уникален...

Ето я моята обещана фотка: http://bekyb.snimka.bg/other/ppics.554534.22586221 - след бясно лакиране с всичките ми възможни гадни бели лакове (моля препоръчайте ми хубав плътно бял пастелен лак, който се нанася лесно и не прави чаршафи Praynig) накрая се отказах от мартенския маникюр и минах на лятна тематика и съм много довлона!

hahaha Сега ще спя спокойна!

# 59
Беки, както винаги си измайсторила чудно маникюрче! В крайна сметка намери ли Green with envy?
А какво имате предвид под чаршафи? Никога не са ми се получавали май такива неща newsm78

Общи условия

Активация на акаунт