Лакове за нокти - тема 28

• 48 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита Баба Марта!!!

Попаднах за чудно сравнение на OPI DS Reflection и Catherine Arley 800  Mr. Green

# 61
  • София
За анкетата- да, носят ми се ярки и весели цветове; днес съм с това безумно жълто на Essence:
За педикюр е, но аз си сложих и на ноктите на ръцете  Mr. Green

Купих си няколко лака на Catrice в ментово, оранж, люляково, цикламено и сиво, и ще ги тествам през следващите дни.

# 62
Аз съм много доволна от лакчетата на Ейвън и като покривност и като трайност и като четка.  Peace

Брадичке, не се ядосвай! Просто препоръчвай матов топ и това е!  Joy Аз мнооого дълго чаках гън метал и се оказа, че дори не си е заслужавал чакането. Хубав е, но не уникален...

Ето я моята обещана фотка: http://bekyb.snimka.bg/other/ppics.554534.22586221 - след бясно лакиране с всичките ми възможни гадни бели лакове (моля препоръчайте ми хубав плътно бял пастелен лак, който се нанася лесно и не прави чаршафи Praynig) накрая се отказах от мартенския маникюр и минах на лятна тематика и съм много довлона!

hahaha Сега ще спя спокойна!

Беки,на Бруклин белия лак е много хубав(вече няколко години ползвам него).Номерчето му е 3.Преди 2-3 теми  го бях препоръчала  Hug

# 63
  • София
след бясно лакиране с всичките ми възможни гадни бели лакове (моля препоръчайте ми хубав плътно бял пастелен лак, който се нанася лесно и не прави чаршафи Praynig)

Бяло - Бруклин №3
Идеален отвсякъде!!!

Харем стил, късно видях, че си писала. Добавям и своя глас към твоя.
Мисля, че и Пампита беше писала изцяло положително за него.

# 64

Харем стил, Pink Flower, радвам се, че Ви харесват и на Вас!   Simple Smile

bradata, при настоящата поръчка на AVON поръчах едни кремове к-т ANEW отново за пръв път в каталога и ми изписа, че няма да дойдат в тази поръчка – е да, ама не, единия дойде, а другия само чакам. Така че, си ги пусни, които искаш, а може и да дойдат...  Laughing

gerry_1912, с един слой ще стане едно голямо нищо, но с 2-3 стават супер – държат 3-4 дни долу горе и при мен. За цената, количеството и качеството, което имат съм доволна аз.

Беки Б, много ми хареса лака ти с палмичката, много нежно.

SUNNYTA, чаршафи наричат всеки лак, с който си легнал и на сутринта има отпечатъци от чаршафа по него  Mr. Green

# 65
Благодаря ви момичета  Hug
За белия бруклин четох и аз, даже Ивчето имаше два и щеше да ме сдобива с единия, но незнам какво стана, може би се е отказало. Из моите лакомагазинчета не предлагат за съжаление тази марка...днес съм в командировка, ще я потърся и в другите градове  Mr. Green

SUNNYTA тъй като получих инфо, че айвито ще го има и в следващия каталог, реших да почакам да излезе и да си го поръчам. А бледосиничкия го поръчах.

А вие Ейвън по нета ли си го поръчвате? Може би са заложени в програмата някакви допустими количества и затова  при поръчка ви дава, че не са в наличност, но все пак сме в БГ, всичко е възможно.   bouquet

# 66
Попаднах за чудно сравнение на OPI DS Reflection и Catherine Arley 800  Mr. Green

Почти еднакви  Laughing аз КА така и не съм го виждала на живо. Опи ми стои мнооого по-различно от тази снимка обаче  Peace

# 67
  • USA, Steak State
По- отвратително не съм си правила ноктите.  Mr. Green
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190448_1744820434 … 9697_373363_n.jpg

# 68
  • Бургас
Беки, системата им на ейвънци при онлайн-поръчките не е толкова умна - залагат уж някакви бройки и излизат едни светофари (зелен - че ще ти дойде нещото, жълт - че може и да не дойде, червен - не го чакай 'ич), ама честичко не познават и има изненади. Яд ме е, че подлъгах мацките и че ми бъркат работата така, а и е тъпо да предлагаш уж нов продукт, а изобщо да не предвидиш количества, защото официалното съобщение гласи, не че липсват в момента, а че са си изчерпани и няма да могат изобщо да се поръчват Outta Joint

Мортиша, изобщо няма как да се набере такъв лак в поръчката - не разрешава системата Tired

И оплак - вече втора седмица се чудя как да си крепя и лепя 2 нокътя, дето започнаха да се чупят още под живеца и нито мога да ги изрежа, нито нищо. Едни сложни изпълнения правя с лепило, едни уж ремонтни лепенки на Есенс, които не вършат иначе никаква работа, отгоре двуфазния заздравител на Мавала с найлоновите фибри, и после основа и лак, та да държат уж и това на всеки 2-3 дни се повтаря Confused Мъкааа Crossing Arms

# 69
Два дни се чудя защо никой не пише в темата, а то имало нова. Показвам един стар Ревлон, който вече трети ден  стои на ноктите ми без поражения :

# 70
  • в Кошера
В унисон с анкетата  Mr. Green

# 71

Нови пролетни лакчета от Ревлон. Grinning

# 72
  • София
И на мен ми се иска вече да се оправи това време,подбутвам го с едно коралово Joy

# 73
Мда, и аз днес се лакирах в искрящо розово, приканвайки пролетта да идва вече...

# 74
дами може ли някоя от вас която е от хасково да ми каже от къде мога да си купя хубави лакове ?

Общи условия

Активация на акаунт