Лакове за нокти - тема 28

• 48 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 1
  • София
В момента наистина НЕ знам какво ми се носи Laughing
Слага ми се лилавият холограм - 677 - но мисля да го оставя до рождения ми ден Flutter

И за мен ментата си е зелена Party

# 2

Стара тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563281.0

# 3
Не се съобразявам със сезоните.
Денси   bouquet

# 4
носят ми се тъмни цветове на ноктите - като контраст на светлите дрехи, които ме привличат в момента  Grinning

по-скоро не съобразявам със сезоните

# 5
  • Варна
По анкетата - ДА, носят ми се. Но така или иначе си нося когато каквото ми се носи, така че май не се съобразявам много със сезоните, с малки изключения.

За мен OPI DS Reflection и КА 800 си приличат страшно много. И двата ги имам и нееднократно съм ги сравнявала. Понеже ги познавам добре, виждам някаква минимална разлика, но като цяло спокойно може да си спести човек 30лв от въпросното Опи. Коренно различни не са в никакъв случай. Да не кажа, че даже при КА 800 намирам известни предимства - по-гладък е, по-дълбок му е холограма, по-лъскав стои. По-бистър и по-фин е някак и дори в определени моменти го предпочитам пред прехваленото ОПИ.

# 6
Денси, благодарско за темичката!  Hug Нов месец нова тема!  Joy

Гласувах с да, колкото и да си мисля, че не съобразявам цветовете със сезоните, някак неусетно, от вътре така ми се случват нещата, че ярките цветове все ги отлагам за по-топло време.  Wink Само червеното, моята класика е всесезонно за мен.  Peace

# 7
  • София
Благодаря за новата темичка!
Много е цветна, както наближаващата с все сила пролет   bouquet

Отговорих, че не се съобразявам със сезоните.
Тази седмица ще съм в червено и бяло.  Crazy

# 8
  • Варна
Напоследък ми се носят по-летни нюанси, смяам да си набавя още едно коралово в най скоро време Simple Smile

# 9
И аз отговорих с Да...искам вече да е топличко, свежи цветове да нося, потничета, чехлички. Писна ми всичко да е мрачно, навлечена да ходя, да мръзна...искам слънце и свежи емоции и цветове  Mr. Green.

Аз искам да кажа, че съм супер доволна от ЕЛ. Най накрая си намерих моето червено и вече 5 ден и леко връхчетата са ми се обелили, но не грозно и непоносимо, а съвсем нормално след миене и къпане по няколко пъти на ден и чистене.
Досега само КА ми издържа толкова много без огромни щети. Шанела и Иламскуата ми се обелват още на втория ден, а на третия вече са обелени яко.

Мисля още Ел да си взимам, много съм доволна и от четката и от консистенцията.

Денси мерси за новата темичка  Hug.

# 10
Аз не се съобразявам със сезоните, нося каквото ми е на душата в момента Simple Smile но сега се съобразих с Баба Марта Simple Smile
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/52880b … 5b8/27022011103u/

# 11
Аз не се съобразявам със сезоните, нося каквото ми е на душата в момента Simple Smile но сега се съобразих с Баба Марта Simple Smile
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/52880b … 5b8/27022011103u/

Краси,би ли сподела марка и номер на червения лак  Hug

# 12
Топа що така ти е размазал лаковете Thinking Какъв сложи?

...както наближаващата с все сила пролет   bouquet
Ваня, де я видя тая пролет?  Мен тоя сезон най-после ми стана баш "зимно" (и потискащо..) Laughing  За капак днес стъпах накриво и си навехнах лошо глезена  Crossing Arms

Жана, на мен понеже всичките лакове ми траят по Много, преди да се забелят дори малко, та като започнат съвсем да губят блясъка си (4-5 ден, да речем), а ме мързи за се лакирам наново, лепвам отгоре още един слой лак. Изкарвам още ден-два с това, вече с блясък.

На всички момичета, които отговориха на предния ми пост, благодаря   bouquet
И честита нова тема!

# 13
Харем Стил лакчето е някаква никому неизвестна марка, но цветът е страхотен,покрива идеално на 2 пласта и издържа доста, на моите нокти имайки предвид, че всичко започва да се лющи на 2-3 ден с този на 6тия бях с леко обелени връхчета, направо ме изуми Simple Smile Ето снимка на шишенцето, а номера е 29
http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/cb07f9 … 96e/01032011106b/

# 14
По анкетата - не се съобразявам със сезоните. В момента съм с едно много хубаво зелено, което постигнах чак след нанасянето на трети слой лак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт