Баба Марта на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни.

• 72 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
при нас се развали времето и успяхме да постоим 30мин .  Tired като гледам прогнозата тия дни ще е все така с валеж  ooooh!

# 211
Добро утро  smile3507
Какво му ства на моето диванненце, няколко дена става към 6:30, а днес май нямаше и 6ч.  ooooh!
А вчера бяхме цял ден навън, пак спа в количката за има-няма час, вечерта си легна към 21ч, но....няма умора....Та и ние се включваме в отбора на беснеещите, като гледам как другите майки спокойно вървят с децата си,,,,,се питам...къде греша....аз само повтарям...."хайде, Рая!  Whistling
Вале ти си добре, на Рая хич не и прави впечатление, че ме няма....Преди два дена последно се скрих от нея, след 5 мин някъде се усети, че ме няма...поогледа се, викна един два пъти "Мамо!, ам без да реве или нещо такова......и пак се заигра  ooooh!
И аз процедирам като Илка, ако се тръшка за нещо, не го получава и така овладяваме нещата. даже отскоро пита за всичко......"може ли, това? може ли , онова?", но като и отказа и тропа с крак "МОЖЕ!"  Laughing Та, хубаво пита, ама и отказ не приема  Laughing
Ох...исках още да пиша, но само ме дърпа и побутва....при нас и днес ще е слънчево, та ще се възползваме Simple Smile

Хубав ден!

# 212
Добро утро!Да ви кажа честно съм малко неадекватна,понеже вчра бяхме на гости при майка ми и познаите какво забравих да взема ''чАшКАТА'' на Рени.  Най-лошото е че разбрах че съм я забравила чак когато си легнахме Shocked Та цяла нощ детето плака и си искаше''сока''въпреки че и дадох да пие от една чашка със сламка която и бях купила ,но не пожела да пие от нея миналата година,е снощи пи от нея  но въпреки всичко цяла нощ плака и си  искаше нейната си чашка с накрайник.За  първи път мисе случва  и си беше голяма трагедия за нея и мен разбирасе чудя се лятото,защото съм решила тогава да я ''отбия''от чашката ,каква ли мъка ще е голям зор ще видя. Blush

# 213
  • София
Здравейте мацки  Wink

Аз искам да изкажа силното си възмущение от моите две чавета  Crossing Arms
Вчера бяхме на официално мероприятие (допълнително ще дам снимков материал), и майка взе и двете кокони да спят при тях.
Обаждам се в 19:30 да проверя как вървят нещата - Моите деца седят на гърнетата,  Thinking Рая посмъртно не мога да я сложа на гърне, в момента в който дупето й докосне гърнето се започват едни извивки и чупки, ако настоя започва да реве и ме гледа възмутено.
Дребното, което всяка нощ от месец ме вдига по няколко пъти е спало цяла нощ! Сутринта отивам да я взема в 8 и нещо, Рая седи на гърне. Майка й прави мляко. Точно щях да изкажа възмущение че детето ще си развали режима, обикновено млякото е в 7, и майка ми казва - Тя току що се събуди и я сложих да пишка, докато й направя млякото.
Питайте ме кога Рая е спала сутрин до 8 и нещо. Обикновено в 7 най-късно се буди. newsm78

Е как стават тия неща?????

# 214
Вале, евала на майка ти!   bouquet Да се наеме жената с две малки дечица да прекара нощта!
На нашите баби Симона им идва в повече само за час-два, какво остана за цяла нощ.....  Rolling Eyes Sad #Cussing out Май такова чудо няма да се случи близките години...  ooooh!
Можеш само да се радваш, че са слушали. Обаче кога са заспали?!  Wink Дали не е тук ключът на палатката към приличното им поспиване сутринта?!

При нас и днес е слънчево. Ще се възползваме и тази вечер да се разходим след работа. Забелязвам, че Симона е малко по-послушна тия дни и по-добре спи нощно време, по-бързо и заспива вечер. Явно разходките й действат добре!

# 215
Аз мислех, че вече са ви известили, но явно на мен се полага да свърша тази работа  Grinning

На 10 Март се е родил младеж със силното и решително име Андрей.
49 см 2990 кг.
Мама Иринка, според мен, е избързала, но се е справила прекрасно.
Да е жив, здрав и да се разбира с батко Ники малкият бебок!

# 216
Честито на мама Иринка!

# 217
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Да е жив и здрав малкия мъж Андрей.

На мама Иринка бързо възстановяване

# 218
  • София
Ей, супер новина, Бубе!
Браво на Иринка! Тия дни си мислех за нея, че терминът й беше някъде през март. Да й е жив и здрав малкия Андрей и голяяям да порастне!  Hug

# 219
  • София
ЧЕСТИТ СИН НА ИРИНКА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  Hug

Утро, с риск да прозвучи като приказка. Рая е заспала в 8 и половина, Калина в 9 и половина. Поне на този режим аз съм ги свикнала Naughty
Казах на майка да си избере един ден от седмицата да ги взима и да ги очовечава, явно на мен не ми се отдава.

# 220
чЕСТИТО И ОТ МЕН НА ИРИНКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МОМЪК И МНОГО  МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!
Момичета ,не се учудвайте че децата ви са много примерни при майките ви,така е явно само при нас се глезят  само нас най-умело манипулират.Знам го от личен опит например моята Ренка е невъзможна ,но  когато я остава при майка ми е съвсем различна и значително по -кротка ThinkingТа така днес не успях да изляза на вън ,отдадох се цял дан на чистене newsm75 1ironing wash hang 1dishes на пук пък времето беше идеално,и понеже утре съм си наумила да се отдам нба разходка сигурно ще се развали #Cussing out
Хайде лека и спокойна нощ smile3524

# 221
Честито  baby_neutral на Иринка! Да е жив и здрав момъка и разбира се много послушен!   bouquet

# 222
# 223
  • София

от Ели кафето, от мене - за душата  Hug
Диди, супер традиция вкара. Толкова ми е свежо сутрин като погледна кафенце и нещо красиво ....

аз днес пратих Ида на градина, че имам задачки да върша, да видим как ще й понесе. сега ми е някак странно без нея, вече трета седмица си е у дома и ми е много добре като сме тримцата заедно, но просто днес наистина трябва да изляза по задачи из града.

# 224
Понеже ме няма поредна сутрин за кафенце,ще ви сервирам обяда   Hug

Честита рожба на Иринка да й е живо и здраво момченцето   bouquet
Успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт