Приятно прекарване!
Е, успяхме да разгледаме основните забележителности, де! В резултат на пътуванията ни Симона получи запек
, който все още не можем да преодолеем. А откак се е родила не е имала подобни проблеми.
Днес от събуждането се разплака, че не искала на ясла.
Дори закъснях за работа и мъжът ми я заведе сам - каза, че пак се разплакала.
Много ми е стресирано.... Още повече се притеснявам, че вчера не искала нищо да хапне и да пийне цял предиобяд. А каквато ми е злояда и слабичка.... няма много мегдан да гладува.... Боже, дано да свикне бързо! 

но поне мъжът ми ме отменя в това задължение, той чисти, а аз подреждам, пренареждам, така де, по-високо квалифициран труд
вчера вършах из детската стая, що играчки има, дето Ида не ги е поглеждала с месеци
сега съм складирала всичките и съм й оставила много малко, ще връщаме поетапно.
а колко плюшени играчки има ... сега, от гледната точка на майка, вече мога да кажа, че това е тооолкова безмислен подарък, само прах събират, но пък като дете толкова се радвах да ми ги подаряват

Калина по това време ръфаше всичко. Рая още на кухня не съм я записала, караме на пюрета.
я някой да ми обясни каква е логиката? това все пак е венерическо заболяване, какво общо има детето??? нали и по време на бременността на майката са правили
На се наложи първо да си платя данъците, та се проточиха нещата. И естествено си мисля че няма да я вземат на градина тази година, дано наистина приемат да стоят на ясла до 4 години. Не че са ни приели на ясла, но има светлина в тунела 

Препоръчани теми