Лято в Албена 2011 (тема 2)

• 54 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
танита, успех каквото и да решиш!  Hug
Аз се включвам малко късно, темата за резервациите през немския сайт се развива много интересно. Определено има нещо недоизяснено или поне ние тук оставаме с такова впечатление, защото не разполагаме с достатъчно информация. Ще следя с голям интерес развитието.
Относно цените, споделям мнението на tasi.

танита,  ако мислиш, че малко публичност ще помогне, пиши за проблема в профила на Албена във фейсбук. Peace

Забравих да се похваля, че получих ваучера си от румънския туроператор. На ваучера си пише изрично, че резервацията е през Китт ООД, София. Мисля, че така е коректно.

# 586
Little wingels,

Още веднъж благодаря за помощта   bouquet
А на Албена, реших да им пиша първо по мейла. В понеделник ще им звънна, за да не се скатават.
На страницата е втората стъпка, ако нищо не последва.

А ти през кой румънски сайт резервира? И там ли е по-евтино?

# 587
Момичета, има тема  пусната специално за този сайт (бай бай), прочетете информацията там.

# 588
Момичета, има тема  пусната специално за този сайт (бай бай), прочетете информацията там.

Може ли линк към тази тема ?

# 589

Може ли линк към тази тема ?
Ето, но по принцип не е трудно да се хвърли едно око на първа страница в подфорума.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574618.0

# 590
  • София
Little wingels,

Още веднъж благодаря за помощта   bouquet
А на Албена, реших да им пиша първо по мейла. В понеделник ще им звънна, за да не се скатават.
На страницата е втората стъпка, ако нищо не последва.

А ти през кой румънски сайт резервира? И там ли е по-евтино?
Танита, какво стана, отговориха ли ти от Албена? Даи инфармация, че и аз се чудя какво да правя Peace

# 591
  • у дома с любимите си хора
Четох,четох и вече съвсем се обърках,а трябва да резервирам.
Почивала съм в Албена в няколко хотела,но преди много години и въобще нямам пресни впечатления.Тази година решихме да сме там и ще съм благодарна,ако ми препоръчате някой от хотелите,на които съм се спряла.Колебая се между Нона,Боряна и Мура/Славуна.Харесах и Оазис,но за него нищо не видях написано.
Държа хотела да е близо до плажа,да има хубава храна/по възможност ол/ и в стаята да има достатъчно място за 4-ма/предпочитам опция 2-етажни легла за малките и спалня/.Не държа на анимация-с 2-та съм постоянно в такава Crazy.И по възможност да има басейн.Ох,дълъг стана списъка ми.
Надявам се да ми препоръчате от хотелчетата,които съм посочила.Но ще се радвам и на други предложения.

# 592
танита, zvet81, какво решихте, резервирахте ли?

танита, отговориха ли ти от КК "Албена" и ако да, какво?

# 593
Ние резервирахме за Оазис, приключи мойта драма  Crazy

Вилиан, от всичко, което съм изчела, както и от препоръки на познати, бих избрала Нона от изброените. Ние предпочетохме Оазис, защото искаме да почиваме по-дълго на морето и в такъв случай хотелите на първа линия не са ни по джоба.

# 594
Благодаря ти!
Вече проверих в една агенция.Оказа се,че Нона и Боряна са дадени на немски туроператор и чак след 2 месеца ще се знае дали ще има свободни места.
Сега чакам да ми потвърдят резервация за Орлов,че ми дадоха много добри отзиви от агенцията.
Оазис е съвсем близо до брега.За него и аз питах и не можаха да ми дадат отзиви,освен че е шумно.Но пък някъде по темите четох,че не се чувал шума и бил дорър хотела.
Орхидеите категорично не ми ги препоръчват.

# 595
  • Луната ни пази

Вилиан, от всичко, което съм изчела, както и от препоръки на познати, бих избрала Нона от изброените. Ние предпочетохме Оазис, защото искаме да почиваме по-дълго на морето и в такъв случай хотелите на първа линия не са ни по джоба.

В кой период Simple Smile ?

# 596

В кой период Simple Smile ?
24 юли- 03 август  Party Вие там ли ще почивате?

И за Орлов предимно добри отзиви се чуват

Дано всички имаме страхотна почивка!

# 597
Благодаря ти!
Вече проверих в една агенция.Оказа се,че Нона и Боряна са дадени на немски туроператор и чак след 2 месеца ще се знае дали ще има свободни места.
Сега чакам да ми потвърдят резервация за Орлов,че ми дадоха много добри отзиви от агенцията.
Оазис е съвсем близо до брега.За него и аз питах и не можаха да ми дадат отзиви,освен че е шумно.Но пък някъде по темите четох,че не се чувал шума и бил дорър хотела.
Орхидеите категорично не ми ги препоръчват.

Я кажете защо не препоръчвате Орхидеите, че ние резервирахме именно там?

# 598
magratea ,аз не съм била там.Споделих онова,което ми казаха от агенцията.Според тях Орхидеята се нуждае от ремонт,а не е ремонтирана отдавна.Споменаха,че и Ола не е на ниво заради контингента туристи,който се настанява там.
Мен лично не това ме отказа,а факта че е далеко от морето,а малката хич не издържа на дълги преходи.Като си представя и картинката с куп детски играчки,кърпи,пояси и прочие се отказах да ми е далеч.Освен това ние ходим на морето рано 8,00-8,30 и до около 10,30-11 часа стоим,след това къпане,обяд и децата спят по 2-3 часа следобед.Затова ми е най-удобно да е близо до плажа.
Иначе парка на Орхидеята много ми хареса поне на картинките.Ако е за такава отдалеченост от морето съм си намерила хотел на друго място с предимството да съм в апартамент+голям басейн и ол инклузив и много приемлива цена.
Но пак казвам нямам лични впечатления.

# 599
  • Пловдив
Вилиан, Орлов е много добър избор Peace, миналата година бяхме там, доволни сме Hug. Стаите с двуетажни легла са чудесни, особенно тези на 5-ти етаж (заради гледката към морето), просторни, особенно подходящи за вашия формат.

Общи условия

Активация на акаунт