А на покривка ли се храните?

• 50 734
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 885
И аз ползвам - лъжици, шпатули, бъркалки, решетъчни лъжици - все от дърво.
Удобни са, особено, когато се ползва тефлонов съд.

# 886
argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.Граматиката е много назад.Да,да.Сега тука ще се изредят да ми говорят за вътрешна красота,но нъцки.Всички знаем как е реала.А преди да сте започнали да се успокоявате с "по дрехите посрещат"-ала-бала-ници,да ви светна,че умът също не се мери с граматика.И кво стана сега?Добре че е виртуала да си давате кураж.По повод "лесни и трудни".Виждал съм снимки и на трудни,най.често са и тежки.Пийс.

newsm26

# 887
 Ето ви една симпатична мушамичка.

# 888
  • Варна/Лондон
Плющяли сте на мушами и от алпака като деца, ама сега ''о, мале'', ''к'во е това'' и тем подобни глупости. А като сте при мама или баба ви е сладко, нали? Направо ви виждам как се карате на 80 годишната си баба, че не е извадила везаната си покривка за да ви посрещне от...дългото пътуване от града.
 То пък бива превземки, но се уляхте.

Класата си личи, но само ако е наследствена. Другото са напъни.

# 889
  • София
Плющяли сте на мушами и от алпака като деца, ама сега ''о, мале'', ''к'во е това'' и тем подобни глупости. А като сте при мама или баба ви е сладко, нали? Направо ви виждам как се карате на 80 годишната си баба, че не е извадила везаната си покривка за да ви посрещне от...дългото пътуване от града.

smile3501

# 890
argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.Граматиката е много назад.Да,да.Сега тука ще се изредят да ми говорят за вътрешна красота,но нъцки.Всички знаем как е реала.А преди да сте започнали да се успокоявате с "по дрехите посрещат"-ала-бала-ници,да ви светна,че умът също не се мери с граматика.И кво стана сега?Добре че е виртуала да си давате кураж.По повод "лесни и трудни".Виждал съм снимки и на трудни,най.често са и тежки.Пийс.

newsm26

Хората с пари никога не говорят за пари. Това няма откъде да го знаете. Особено Терри - колкото и регистрации да си прави. За другата потребителка вече получихме информация, че редовно дава отклонения, т.е. към нея нямаме особени изисквания, тя може да се излага на воля.

# 891
# 892
  • Варна
Не е ли време за ключ, простете ..мушама?

# 893
Не е ли време за ключ, простете ..мушама?

Не  Naughty Темата е забавна,и поучителна.

# 894
Да, темата е поучителна и образователна.

# 895
Да, темата е поучителна и образователна.

И ни показва как не трябва да си труфим масите,и най-вече какви не трябва да бъдем.

# 896
как стои въпросът с дървените лъжици? Ползва ли ССФ дървена лъжица по предназначение, или само по задназначение? И къде намира място за нея в "скромното" си, но уютно домакинство?

Ползваме. Има си дупка и виси заедно с останалите неща на лоста на гърба на кухнята. Дървените неща създават голям уют Peace

Именно защото сме били едно време на мушама и ми се налагаше и на мен самата да чистя с гъбата, сега няма да се заробя, прекалено съм мързелива за подобни подвизи. Колкото и да се поддържа мушамата, все трябва да хванеш и да я чистиш основно, особено, ако падне лютеница или вино - оцветява веднага Stop
Пак питам, защо го обръщате на класа, като покривката е работа за мързеливци?

# 897
  • Варна
Е, щом е образователна.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 00:55 от Приятно ми е - Богиня!

# 898

Кой е казал, че в къщи се е хранил на и с такива извращения?!  newsm78 Всички говорехме за лагери, детски градини и студентски столове /аз споменах за свекървата  Mr. Green/. А и какво лошо има в това да искаш да живееш по-добре?! И това, че се храниш на покривка означавало, че си от по-висока класа ли?  newsm78 Не знаех.
Мислех, че обноските и ценностната система определят класата.  Whistling

# 899
Богиня , много кичозно? Особено свещника...
Аз също готвя с дървени лъжици? Обожавам като Прекрасната свинарка такива стари съдове с апликации или алпака , ако някой ще изхвърля - съм втора на опашката.
Да знайтИ!

Общи условия

Активация на акаунт