Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 810
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
добър вечер дивойки:) мерси за подкрепата....знам, че в някои дни наистина всичко ти се струпва и аз явно съм в един такъв момент! Надявам се малката да си преодолее алергиите, макар, че около мен опита казва друго.....ма малкат кашля по-малко и май днес няма да си провръща което смръкнала от носа и глътнала от кашлицата!

аз се чувствам дибела и надута и мразя да съм в МЦ, ма започнах да изхвърлям задържаната удъ:)

мимс, мацка, аз ви каня в Заимовата на Дървеното по хубаво време:)

veru6kaa, с риск да пратят не един, ами няколко тигана, аз си пийвам малко червено винце вечер (жестоооооооооко домашно дето знам кой, как го е правил и от какво)! И аз мнооооого обичам бира и ми се случва да пийна, но не е много! Концентрат не пия, че вече на тез години не нося! За себе си съм установила от какво задържам вода и го избягвам.....свалям си добре, но така е при моя организъм (6см дупе и 5 от талия засега и то без спорт!) Ма знам, че сега ще ме отиганят:) и не се сърдя:)

# 331
  • Варна
Ха привет на всички и от мен!Най-после след толкова дни на надничане от балкона реших и аз да сляза долу при вас,ако ме приемете разбира се.Всички вие сте страхотни,много позитивни и с невероятни резултати от режима,на които вече съм и аз.Благодарение на вас аз вече съм 16 дена-дюканка!   bouquet

# 332
veru6kaa,и какви са съставките ? newsm78 аз щото хич не съм се заглеждала и си нямам идея ама ако споделиш какво има ,ще я преценим. Heart Eyes
Orea ,добре дошла и успех с режима! Hug Hug
мимс,баба ти е била умна жена . Hug Точно тъй си е.Много обичам гости,обаче после ми трябва ден-два да се възстановя и да си вляза в ритъм.То не че е проблем де. Heart Eyes
Аз направо омалях днеска на танцовата.Вир вода съм ,отивам да си взема един душ и ще гушвам възглавницата ,че утре пък съм на фитнес.Вече съм в основния състав и трябва да поддържам форма т.е. да сваля поне още 5кг,за да мога да се включа в новите танци ,които ще правим.Но ще се справя,имам цел,искам да играя и ще успея. Heart Eyes
Пожелавам ви лека и спокойна и до утре на кафето. Heart Eyes Heart Eyes

# 333
Здравейте скъпи момичета,не съм ви забравила,просто няколко дни нямах време да пиша.
Новото при мен е,че свалените килца са вече 4,5кг newsm44,но да си признаячестно, не правя нишестен ден,както ме посъветвахте защото все ме е страх ,че ще задаржа от нишестето.Даже сутрин ставам с мисълта ,че ще ми нишестен,но...не се пристрашавам Embarassed
За сметка на това пък хапвам почти всеки ден плодче и се чуствам добре за сега (дано е така и по-нататък) Simple Smile
Това е от мен за сега!
Желая на всички,лека,спокойна и отслабваща вечер  bouquet  bouquet  bouquet
П.П. Честито на всички с поводи   bouquet

# 334
  • Пловдив
Бира не може. И вино не може. Освен ако са няколко лъжици минали през топлинна обработка в яденето.

Писах още ама го изтрих. Няма смисъл. Просто няма смисъл човек да се хаби и да се ядосва.

# 335
  • лом
veru6kaa,и какви са съставките ? newsm78 аз щото хич не съм се заглеждала и си нямам идея ама ако споделиш какво има ,ще я преценим. Heart Eyes
съставките са:вода,светъл малц,хмел,малтоза(това са) алкохол 0%. бирата е Bavaria-взех за моичкия(безалкохолна) че той пости и мислех и аз да си пиина,ама Вещи ще ни бие  Twisted Evil  Hug

# 336
  • София
Писах още ама го изтрих. Няма смисъл. Просто няма смисъл човек да се хаби и да се ядосва.

Разбира се, че няма смисъл да се хаби залудо човек  bouquet. Пък и ти си го показала много ясно в подписа - все едно вълка ще поизглади неравностите на луната като вие срещу нея  Joy
Въпроса малко ми заприлича на тези, които ми задават мойте синове понякога #Cussing out. Абе много добре знаят, че не може, ама все пак да пробват дали ще мине номера. Мож пък отпреди 5 мин да може вече Joy Joy

Мимс, ми то колко му е, палим рейса и потегляме - петък през ноща или събота рано сутрин. Колко му е?
MagieA, честито! Лека бременност ти пожелавам.
Болярки, много сте готини!
Оzverela, бързо излекуване на детенцето! Ние днес също бяхме на лекар - гърло, хрема, кашлица - красота. При това чакахме двама човека пред нас да минат почти 1ч 30мин. Детето пощуря, че и аз покрай него.

Добре дошли Orea - отново, а Еlan71 - за сефте! За мен форума е изключително полезен и вярвам, че ще бъде такъв и за вас! Тук всички са страхотни   bouquet
elan71 е варненка момичета. Хайде групичката за срещата нараства.

А софянки приемате ли на срещата    car003  че почти съм подпалила моторетката?

# 337
  • лом
MariDi незнам защо с този сарказъм бе момиче? ако знаех-нямаше да питам и аз се чудя на тъпите въпроси,ама..ти си знаеш,но мисля че е грубо да сравняваш мисленето на голям човек с това на дете. но да не задълбаваме-няма обидени  Simple Smile

# 338
      мрЪнмот , малко, но качествени - сладурки  Heart Eyes Ама... Gardenia съвсем се е свършила бе  Shocked

Да бе, 50кг е - каква диета, какво чуди Mr. Green Grinning
Ама е много весела и духовита   bouquet

# 339
  • София
MariDi незнам защо с този сарказъм бе момиче? ако знаех-нямаше да питам и аз се чудя на тъпите въпроси,ама..ти си знаеш,но мисля че е грубо да сравняваш мисленето на голям човек с това на дете. но да не задълбаваме-няма обидени  Simple Smile
Е защо се обиди сега, хич не е сарказъм. В смисъл бирата е алкохол и колкото и да е безалкохолна пак се прави от същите неща както и алкохолната. В книгата на Дюкан е написано - "Всичко което не е излишно упоменато като разрешено да се смята за забранено" - цитирам по памет, ама сега ще го погледна точно как се беше изразил . Аз не съм срещала бира в разрешените продукти в нито една от книгите на Дюкан, следователно я смятам за забранена.
Но това допълнение го пиша за да не си мислиш, че някой се заяжда за нещо.
А аз много уважавам децата си и смятам, че всяко дете е несъзнателен изследовател. Те в повечето случаи не приемат нещата за даденост и се стараят да открият причината или смисъла на това, което ги интересува в момента. За това си патят понякога, но пък дете което запази тази черта като възрастен със сигурно ще открие нещо голямо, което през цялото време е било под носа ни.   bouquet

Ми не знам дали ме разбра, дълго стана. Просто се надявам!

# 340
  • лом
съгласна съм с теб че това което не е позжолено е забранено,но има неща които не са споменати,а от форума разбрах че може и ги ползвам-като степче например(май има и др но не се сещам) та за това исках да питам за това малко удоволствие. иначе не съм се обидила,приемам всякакви съвети и критика  Hug и мс за отговора  Heart Eyes

# 341
мименсити Hug още несъм мила чак другата седмица,дано като се жърна да се хваля с хубави резултати.
Много ми липсвате всички и така като немога да Ви чета често и да пиша много се дразня,ама ще устискам.
За следващата софийска среща мисля вече да се класирам и аз
лека нощ и много гушки Hug Hug Hug Hug на всички

# 342

Мрън, ама това Болярките са си болярки, мноу убави бе newsm10.
Ъм да ти кажа ли... нямаше нито една болярка - Плевен, Русе, Дряново и малко Своге-участие, ама бивш дюкански кадър Joy

мрЪнмот , малко, но качествени - сладурки  Heart Eyes Ама... Gardenia съвсем се е свършила бе  Shocked

Да бе, 50кг е - каква диета, какво чуди Mr. Green Grinning
Ама е много весела и духовита   bouquet
Айде, нема нужда от четки сега, ще те возя като дойдеш по Дряново, нали ти обещах  Hug
Мимс, не съм мръднала на никъде, това е зрителна измама. Даже сутринта бях 55,7кг, а влязох в четвърта 54.
Миналата седмица пък минавах 57. Това за успокоение на всички мрънкащи от плюсове.
Но пък благодаря за хубавите думиии  Hug
Обаче утре какъв минус ме чака... голяма разходка, потене и най-важното СРЕЩААА  Laughing
MagieA, лека и безпроблемна   bouquet
Детелина, видя ли, че няма нужда от допълнителен стрес организма ти?! Може и по-ларж да го даваш, и пак да сваляш  Peace
Корни, честита месечинка   bouquet
На новите попълнения - уелкъм  и успех   bouquet

ПП. Срещата ли? Супер беше! Има и снимки - малко, ама ще ви се повтаряме  Laughing
Скарлет, много си си добре на "сериозната" снимка. То добре, че беше тя, че да ти видим очите. Скрила ги зад едни очила, че и на слънце я сложихме, милата  Hug
Мрънмот е сладка и духовита и Дюкан и е обещал през юни да е друг човек.
Миличка, успех с бригадата или по-скоро с диетата по време на бригадата  Wink

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 23:25 от Gardenia

# 343
  • Пловдив
Репликата ми не беше за въпроса за бирата. Защото се задаваше въпрос дали може. Репликите ми е за заявленията от типа "знам, че е забранено, но от него нищо не ми става и отслабвам". Значи темата е за Дюкан - какво е позволено, какво е забранено, какво може, а не "аз ядох забраненото и пак свалям килограми". Защото ти може да си отслабнал с него, ама за 10-тината човека, които го обичат и се изкушат да ти последват примера може да струва много.

# 344
А аз много уважавам децата си и смятам, че всяко дете е несъзнателен изследовател.
Аха, моята днес ме пита "Мамо, защо казваме на зимата Баба Зима и къде е Дядо Зимко?" Crazy

Аз сладкият блат го натрошавам като за попара и го заливам с желирано мляко с подсладител и после - с голямата лъжица Mr. Green  chef

Маги, честито и лека бременност  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт