Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 744
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Днес ме бройте за варненка, наколко дни ще съм на гости - безработен човек, какво да правиш. Joy

Мимс, разплитай вече палците. Тя стана квато стана на интервюто. До две седмици ще звъннат. Пък то и други интервюта сигурно ще има. При толкоз CV-та дето напусках, няма как.

Azalita  Hug

(не)Обикновена , резултатите ти са забележителни. Поздравления!  bouquet

Няколко дни няма да се тегля, че да не се стресирам на друг кантар, че винаги има разлика. Тук ще си дюкансваме съвместно с домакинята ми - чудесто е така.

Лек и отслабващ последен работен ден за седмицата, момичета!    bouquet

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:13 от MariDi

# 526
Добро утрооо
Днес имам месечинка кантара е 78.100 днес ,6 килограма твърдо по-малко от както почнах
Днес съм на сватба ,вчера пробвах роклята дето имам и ми беше леко тесничка,но сега е екстра,ще се снимам и ще докладвам още утре  Mr. Green
Лори добре дошла на поправителния ,не си сама и само ти тъй да знаеш Simple Smile
(не)Обикновена  супер е резултатчето,бързо да сбориш и остатъка Wink
Таттит-че много ми е драго да те видя,госпожицата мноооого пораснала.кога мина това време направо летиии Laughing
 Миминситка тия протеинчета майко не само че ги гледам не зваисимо пред кого ами навсичкото отгоре забравих половината от това което исках да напиша
Пу за мен първия ,леле к'ъв поглед  Heart Eyes напраУ Са ФлюбиХ Mr. Green Flutter

# 527
  • Варна
Здравейте момиченца!
Първа фаза мина успешно с 3 свалени килограма. От днес съм на ПЗ и след това ще карам 5 П/5 ПЗ.
Желая ви успешен ден! Варненки, пийте една диетична кола и заради мен  Laughing

# 528
привет момичета.чета ви много често но не сам писала от близо две години.сега отново съм на дюкан.вчера си купих  книгата,която отскоро продават тук в ИТАЛИЯ.имам българската,но видях че е преиздадена и малко се различава.днес и хвърлих един поглед и познайте - има няколко разлики - триците са намалени на 1 1/2 с.л. до 2 с.л.,това което ме учуди е че са добавени растителни протеини (соева кайма, мляко от соя,тофу,seitan, tempeh, изброени са доста разновидности на местни заместители от соя). поправете ме ако греша, но в бг-варианта не беше ли забранена соята, а от там и кренвиршите. СТРАННО..... newsm78...... #Crazy......
Има страничка с описан БЪЛГАРСКИЯ ФЕНОМЕН. не съм го чела, но ще го прочета и ще пиша.
има добавени още някои по дребни неща, но като прочета книгата ще пиша.тя е допълнена до колкото виждам.споменат е спорта като задължителен от 2 етап поне по 30 мин ходене, а при задържане  60 мин. МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ДОБАВЕНАТА СОЯ ЗАЩОТО НЕДОУМЯВАМ. Може и аз да съм пропуснала нещо, на поправка съм от месец....

# 529
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug
Не пиша често, но редовно ви следя  Mr. Green Аз си карам плавна трета, бавно и полека включвам новите неща. Естествено малко ме притесняват въглехидратите, но и на тях ще им намеря цаката  Naughty Сега разбрах колко приятно и лесно си беше във втората фаза  Whistling
И тъй като днес е пълнолуние, искам да попитам третофазничките - как го съчетавате с диетата  newsm78 Спомням си, че в предни теми четох доста, но тъй като тогава бях още във втора, не обърнах много-много внимание.
Лек и отслабващ ден на всички   bouquet

# 530
  • София :(
          Добро утро  Hug
     То утрото вече мина де, особено както съм станала в 6, ама до де да нараня чаветиите в градината и ей го на, ще пием кафе по обед. Нищо де, събота е все пак, нищо, че се работи  Wink

iskreto2 , добре дошла, но преди да започнеш да питаш поне първа страничка прочети няколко пъти  Peace
     buborok , скоро сякай да четеш, че с тоз български феномен ми разуди любопитството. То не че не си знаем, че сме феноменални, ама по-друго си е и Гурото да го признае, че и в писмен вид  Wink
      (не)Обикновена , честита месечинка   bouquet Прекрасен резултат имаш, точно като по книга  Peace Ей, не сме се уцелили, аз учих във "Вела Благоева", сигурно отдавна не се казва така вече...
      MariDi, да ги нагмечиш и налигавиш ония сирени и от мен  Peace
      merito , честита месечинка и на теб и чакаме да те видим с роклАта, ей  Hug
      sisi_f , фазите на луната могат да се съчетаят в трета с чист протеинав ден. Аз обаче не забелязах при мен да има ефект и си карам по схемата. Ей, вярно си беше песен във втора, сега голямо чудене и маене пада, пък Кантарев какво подскача нагора - надолу...  ooooh!
      Ай стига толкоз съм писала, да взема да поработя малко, ей така, от кумува срама  hahaha
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 531
Здравейте!
mimensita, мерси за закуската.
(не)Обикновена, честито месечинка и добри резултати.
Добре дошли на новите и успех.

Последна покана от мен за среща на дюканки във Варна. Днес от 14 ч. пред МОЛ Варна. Денят е ужасен, но ние ще си го направим прекрасен newsm68
Въоръжила съм се с фотоапарат. Момичета, вземайте и вие.

# 532
Въоръжила съм се с фотоапарат. Момичета, вземайте и вие.
Винаги съм въоръжена! Закон божи! Mr. Green Единн единствен път не носех фотоапарат и ще съжалявам цял живот! Tired

И ще съм с чИрвена фуста  Laughing, заговорете ме, че съм малко темерут! Mr. Green

mimensita във "Вела Благоева" съм ходила само за някои от часовете по Трудово обучение, дето ги имахме едно време. Ама не помня в кабинета по дървообработване или по металообработване ходихме. Thinking

# 533
Привет! Hug

В 14:00ч. съм закотвена пред МОЛ-а Grinning.  Ще се познаем , аз съм дребна , средно дълга руса  коса  Mr. Green

# 534
Здравейте Grinning
След дълга седмица, прекарана в Търново, си се прибирам у дома и ще има среща с кантара Grinning Имам странното усещане, че съм свалила някакъв товар, кантара ще отчете какъв точно Party

Лек, усмихнат и режимен ден на всички, пийвайте вода, хапвайте режимно и хич да не ви пука - ще си отслабнете безпогрешно Wink  bouquet

ПС: Приятна среща, варненки - изкарайте си хубаво  bouquet

# 535
Здравейте момичета присъединявам се към вас,
изчела съм много форуми, много статии свързани с тази диета и най - накрая реших да се регистрирам , именно тук. Стигнах до 93 кг. ,направо се ужасих от себе си, изминаха 6 дни от началото на диетата и вече съм 89 кг. целта ми е 60 кг,знам че ще ми е многоо тръдно. Всъщност аз винаги съм си била пухкава и не съм падала под 72 кг. Хайде пожелайте ми успех. Simple Smile))[/i][/left]

# 536
Здравейте, дюканки !

Днес ми е прекрасен ден. Бяхме семейно на шопинг и лястовицата си смени гардероба Wink. Панталони и дънки с два размера по-малки, ризки и блузки също  Grinning. Толкова ми е добре в момента, че летя от клон на клон, от магазин на магазин . А и вече можем да отворим грилсезона. Купихме си много приспособления за грил на терасата - шишчета, грил за риба, за зеленчуци, за наденички, прибори, че и терасата озеленихме с пролетни цветя. Сложиме чадъра и утре започваме - ням-ням   chef. От утре минавам на 5/5 смесено и ще има грилче с пресни зеленчуци. Купих си днес пуешка кайма и утре мисля за мен да са кюфтенца  (пуешка кайма), а също и да си направя шишчета с пилешко филе, чушки, гъби и лук.
Имам въпрос за любимите ми гъби. Какво мислите точно за този вид, режимни ли са ?

persitsveti, добре дошла и успех  Hug !

Azalita , нямам апетит преди обед. Млякото ме засища прекрасно на закуска Peace.
Весело прекарване на варненки   bouquet.

А да -  имах право за маратона вчера - 1 кг съм  Whistling. То няма как да е иначе, дъщеря ми беше толкова превъзбудена от игрите с децата, че до два часа през нощта не можа да заспи и си играхме  ooooh!. То не бяха игри с къщата на пеймобил, че лего, че преобличане на принцеси, че криеница  Tired. Странно, че днес съм кукуряк и изобщо не ми се спи  Grinning.

Приятен съботен ден  ви желая !  Hug

# 537
благодаря за посрещането,
 днес за обяд изпих един айран (нямах възможност да мръдна да хапна някаде), а за вечеря мисля да хапна пилешки сърчица на скара с салата (краставици и домати).

И аз ви желая хубава съботна вечер и слънчева неделя!

# 538
  • Лутаща се
Здравейте!
Току що се върнах от обиколка по магазините. Ще купуваме бижутата за бала на дъщеря ми, та пообиколих. Поразгледах. Намерих точно каквото ни трябва и буквално се влюбих в едно колие. Ах как ми се иска да си го купя.....  Sad  После пък аха да си тръгна с него на врата  Grinning, добре че продавачката е бдителна.
В крайна сметка за успокоение си купих една туника, да не съм капо  Mr. Green Толкова е хубаво да се оглеждам в пробната, докато избирам коя дреха да взема...и да се харесвам. Това ми беше особено голям проблем - огледалата в пробните. Винаги ми показваха сланинките. В такива моменти осъзнавах колко много съм напълняла. После някак си удобно го забравях....до следващата пробна.
Днес се харесах!!! Онова тягостно чувство го нямаше  bowuu Mr. Green

# 539
  • Бургас
              sisi_f , фазите на луната могат да се съчетаят в трета с чист протеинав ден. Аз обаче не забелязах при мен да има ефект и си карам по схемата. Ей, вярно си беше песен във втора, сега голямо чудене и маене пада, пък Кантарев какво подскача нагора - надолу...  ooooh!
      Ай стига толкоз съм писала, да взема да поработя малко, ей така, от кумува срама  hahaha
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug[/b][/i]     

Мименсита, благодаря ти за отговора   bouquet Днес ще карам на риба  Mr. Green Имам спомен, че се обсъждаше май само на течности и затова попитах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт