Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 728
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте момиченца!
Два дни на ПЗ и нямам грам свален, а даже и лек плюс  Sad, но се надявам като си мина пак на П да дръпна надолу.
Нещо обаче май се разболявам- имам гърлобол и хрема. За гърлото смуча уж едни хапове без захар. Дано наистина са такива  newsm78
Супер срещи сте направили и всички изглеждате много добре, красиви и слаби!   bouquet

# 601
Скарлет,според мен може и от яйцата да е.По колко на ден яде? newsm78

EVIQ,добре дошла!Ти калкулатора направи ли си?Колко имаш да сваляш?Как се храниш сега?Схемата каква е? Heart Eyes Много въпроси ама са важни. Heart Eyes
Трябва да стана 64 кг, според калкулатора. За смъкване още 23 кг. 10 дни ще бъда на телешко и пилешко.

# 602

Трябва да стана 64 кг, според калкулатора. За смъкване още 23 кг. 10 дни ще бъда на телешко и пилешко.
[/quote]
EVIQ,ти нещо да не бъркаш newsm78Прочете ли първа страница на темата?Десет дни първа е опасно и безмислено.Сваля се активно само първите 5 дни.Информирай се добре за режима преди да го започнеш.Ако неможеш да прочетеш книгата ,прочети поне синтезираният вариант ,който Вещи е написала съвсем разбираемо и достъпно.Ако имаш въпроси след това питай,но не  прави експерименти

# 603
Някоя от вас имала ли е подобен проблем. Възможно ли е да е от увеличената консумация на яйца? Не ми се вярва да е от месото.

Да намали яйцата и да увеличи секса Mr. Green Laughing
Aз да се похваля Embarassed 17.02 - 89кг, 21.03 - 80кг Party
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 604

#Crazy #Crazy #Crazy опааа,чакай сега .Първо защо 10 дни?После защо само пилешко и телешко?Айде наистина прочети първата страничка и пак ще доуточняваме нещата. Heart Eyes

# 605
В процес на четене съм и на книгата.

# 606
Здравейте момиченца!
Два дни на ПЗ и нямам грам свален, а даже и лек плюс  Sad, но се надявам като си мина пак на П да дръпна надолу.
Нещо обаче май се разболявам- имам гърлобол и хрема. За гърлото смуча уж едни хапове без захар. Дано наистина са такива  newsm78
Супер срещи сте направили и всички изглеждате много добре, красиви и слаби!   bouquet

Здравей те момичета smile3525 На диета съм(ДЮКАН) от 16.03-(65,300кг),днес сутринта се премерих и съм 62кг  newsm44 .Не знам много ли са ,малко ли са за тия 5 дни,но се чувствам чудесно  Wink Продължавам доооооо 55кг. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ  newsm10

# 607
скарлет, аз и преди писах, че от както съм на диетата, много се пъпчосах.Не си спомням кой каза, че и на майка й са й излезнали доста пъпки след диетата. Мойте определено не са от яйцата, зашото от яйца пъпките са едни, пък аз направо все едно втори пубертет карам- лице, гръб, по краката ако щеш. И всички стават гнойни. Направо не знам какво да ги правя вече. Мисля си, че организма се пречиства и затова е така

# 608
Минавам да ви почерпя с по една сладка от моето произведение  Grinning (по рецепта на Тумба)

Мммм, че са вкусни, а представям си като престоят и една нощ в хладилника Grinning  bouquet
Лека и диетична вечер  bouquet

# 609
Здравейте и от мен!
Снощи за първи път приготвих дюканско хлебче за тази сутрин за закуска и толкова се натъпках,че на обяд ядох само рибена чорба.
Относно пъпките по време на режима,на моя мъж му действа наобратно-имал е някакви пъпки по краката преди това,а сега се изчистиха.
ЗА кг. сутринта видях цифра седем-79.8кг.

# 610
Aууу, МрЪнмотче, сладките изглеждат страхотноооо..... Heart Eyes Peace

Честита Първа Пролет, Момичета - Кокичета! Heart Eyes Hug Heart Eyes

ПП Варна Heart Eyes, съжалявам, че пропуснах срещата! Много сте хубави бееее.....сладурките ми.... Heart Eyes Hug Heart Eyes

ПП Пловдив, страхотни сте.... Hug Heart Eyes

# 611
Минавам да ви почерпя с по една сладка от моето произведение  Grinning (по рецепта на Тумба)

Мммм, че са вкусни, а представям си като престоят и една нощ в хладилника Grinning  bouquet
Лека и диетична вечер  bouquet
Къде точно е тази рецепта? Изглеждат много вкусно... #Crazy
Аз вече съм 69, с много стабилно минусе. В Кауфланд купих различни рибки на промоция и тази седмица ще наблегна на рибката. Сега пека един тутманик, а в хладилника съм сложила да се охлажда кремче. В последно време си нося манджички на работа и така се подсигурявам от неядене на простотии. Лека и отслабваща веер  bouquet  bouquet

# 612
Лора, рецептата е в подписа ми - дюканските ми вълшебства... Peace

# 613
Лора, рецептата е в подписа ми - дюканските ми вълшебства... Peace
Mersi  bouquet

# 614
тумбе от тези твой рецепти направо немога да се спра да готвя  Hug
тази сутрин след вчерашния преход,кантара ми се отблагодари и показа 76  newsm44 newsm44
направо си разбих Д-то в тавана.
много гушки и успешна и отслабваща седмица   bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт