Предимствата на зимното бебе

• 9 724
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Хаха, морето така или иначе е химера - освен ако на някой не изпитва остра нужда от програмист над 40... и... Simple Smile

# 106
И моите сметки за лятно бебе излязаха криви. Миналата година забременях, но бременността ми приключи бързо за жалост. Започнахме нови опити от януари тази година и март месец вече бях бременна. Ще раждам живот и здраве декември и в началото много ми беше криво, защото исках и бебчо да е летен(тати е роден месец май, аз съм юни), но после като се позамислих, тъкмо вече ще сме ококорени и поотраснали, когато ще дойде време за разходки и ще изкараме гадната зима на топличко у дома и по разходки из моловете  Laughing

# 107
  • София
Хаха, морето така или иначе е химера - освен ако на някой не изпитва остра нужда от програмист над 40... и... Simple Smile

Катя, поздравления за бремеността! Hug

# 108
аз дрехи не пазя почти никакви..по-точно 2-3 за спомен...не от суеверия, просто бях сигурна тогава, че второ дете не искам...е малко се промениха нещата...но когато решим...дрехи да искаш - ще се купуват...

И аз пазя само 2-3 неща за спомен, хем останаха купища дрехи, но ги дадох на зълва ми, братовчедката на мъжа ми и на приятелки. Бях убедена, че няма да ми вършат работа, а ще се наложи да купувам нови - познах. Просто размерите биха били различни с 1/2 г., ако ги бях пазила. Mr. Green

Няма да имам късмет да пробвам какво е със зимно бебе. Надявам се да имам късмет с пролетно, а там предимствата са много. Praynig

# 109
  • София

Катя, поздравления за бремеността! Hug

Благодаря

azaf,  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт