Кога да очакваме първите думички?

• 1 944
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Чета му но въобще не ми обръща внимание:)

И аз му чета. Сега уча за държавния - чета му и се приспиваме заедно - и аз и той  Mr. Green

Моят син също е на 8 месеца и казва "дяди". Само толкоз за сега  Peace

П.П.
Чували ли сте за това, че в зависимост каква е първата думичка на детето, такова ще бъде по пол следващото дете....Защото по тази логика аз трябва да имам момче, а така ми се иска едно момиченце  Flutter   С

Сега като го написах ми се струва много глупаво  Blush

# 16
Чета му но въобще не ми обръща внимание:)

И аз му чета. Сега уча за държавния - чета му и се приспиваме заедно - и аз и той  Mr. Green

Моят син също е на 8 месеца и казва "дяди". Само толкоз за сега  Peace

П.П.
Чували ли сте за това, че в зависимост каква е първата думичка на детето, такова ще бъде по пол следващото дете....Защото по тази логика аз трябва да имам момче, а така ми се иска едно момиченце  Flutter   С

Сега като го написах ми се струва много глупаво  Blush
Чесно казано не съм го чувала пожелавам ти момиченце

# 17
Scarlet Ohara , да не те разочаровам, но и аз съм го чувала това с думичката. Дано сте изключение от правилото  Peace

Тъкмо се бях засилила да пиша, че е толкова индивидуално това кога ще проговори детето...

Сетих се за един виц:
Едно дете станало на 3 години и още не говори. И всички в семейството си мислели, че е нямо, че нещо не е наред и няма да проговори никога. До един ден когато детето слязло за закуска. Седнало на масата и казало:
- млякото е загоряло!
И всички - майка, баща, брат сестра удивени:
-А! ама ти говориш!
И детето :
-Разбира се, че мога да говоря.
-А защо не си говорил до сега?
- Нямах забележки!

Дано ви е харесал  Peace

# 18
Всяко дете се развива индивидуално, няма как да се каже кога, дъщеря ми от около 8 м. казваше мама, тати, баба......, сега в момента казва всички думи, но пък още не прави изречения.

# 19
Първата дума на моето беше "Баба". Да разчитам ли, че следващото ще е момиченце Laughing?

# 20
Първата дума на моето беше "Баба". Да разчитам ли, че следващото ще е момиченце Laughing?

Joy Хич недей лежа на таз кълка Mr. Green

# 21
Joy Хич недей лежа на таз кълка Mr. Green [/color]

А знаеш ли как ми се иска Hug...

# 22
Знам, знам..и аз така исках, ама нейсе-двама готини бандита обаче си имаме Peace Не ги връщам Laughing, ще ми водят един ден мноого девойки-сигурна съм Joy

# 23
На 6 м. дъщеря ми казваше ба-ба и ма-ма. Постепенно започна да обогатява речника си.
Но всяко детенце е различно. А и е от голямо значение дали му се говори достатъчно. Аз на моето дете говоря непрекъснато.  Peace

# 24
А сега момиченце ли чакате Blush?

# 25
Ами, в интерес на истината да!  Laughing

# 26
Ето, знаех си!
В такъв случай ще се надявам на момиченце Heart Eyes. Пу!

# 27
Пожелавам ти следващото ви детенце да момиченце!
Като му дойде времето да кажеш дали баткото е познал!  Mr. Green

# 28
Ще споделя. Обещавам.

Желая ви красива госпожица и най-вече да е здрава  bouquet!

# 29
Племенника на мъжа ми до 3 годинки изобщо не можеше да говори.Казваше някои думи,но почти нищо не му се разбираше.Водиха го на логопед и той каза че няма място за притеснение.Миналия месец навърши 4 г. и не може да си затвори устата постоянно бърбори Laughing

Общи условия

Активация на акаунт