за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 209
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 210
Да, и аз не зная защо винаги като жена каже, че тя готви - ти определяш как мъжът през това време задължително се излежава   Joy

# 211
Да, и аз не зная защо винаги като жена каже, че тя готви - ти определяш как мъжът през това време задължително се излежава   Joy

Не се излежава, както разбрахме лежи всяка вечер под колата или ремонтира електроуред.

Не говоря за готвенето, а за всичко др., просто попитах дали работи, нищо против отношенията им нямам Peace

# 212
Абе ти и да имаш против - кой му пука?
С последният си пост потвърждаваш как виждаш как само бяло и черно.

# 213
По-скоро виждам само розово Mr. Green

# 214
Финалите почнаха -  този пък ще викам за viliko .

# 215
Обявявам служебна победа за нея, оттеглям се  newsm53

# 216
Ее,много бързо бихте дузпите...тамън да се включа и.....Язък!    Mr. Green

Соте,припознах се само в 3-4 точки от списъка ти на ССФ...   Cry
И съм много ,ама много разочарована ,че всъщност не съм ССФ...   

# 217
  • Насред хаоса
Финалите почнаха -  този пък ще викам за viliko .
Обявявам служебна победа за нея, оттеглям се  newsm53
Joy Joy Joy
Рано е още за финали. Така кат гледам, сме на осминафинал още.  Laughing Laughing

# 218
Между кои отбори са финалите - добри домакини  срещу мързелани ли? Joy

# 219
  • Насред хаоса
Не, добри домакини срещу умеещи челна стойка, па макар и под крив ъгъл.  Party  Mr. Green Аааа, няма на мързелани да се обиждаме ся!  Crossing Arms
Форчън,  Hug

# 220
Сомбре, ти от кои си? Да знам за кои да викам!  Joy

# 221
  • Насред хаоса
Сомбре, ти от кои си? Да знам за кои да викам!  Joy
Ааа, със сигурност не съм от първите.  Mr. Green Тренирам за отбора на вторите.  Joy Joy

# 222
  • Sofia
По темата - смятам, че готвенето е важно умение, но не е решаващо. Смисъл мъжете обичат да им е комфортно, да им е уютно, да им е вкусно, да се грижат за тях. А готвенето, освен за да се нахраниш служи и да покажеш грижа и внимание към този, на когото готвиш. Така че който го може и го прави с желание е добре дошло. Който обаче не иска да готви (според мен правилният термин е "не искам да готвя", а не "не мога". Всеки може ако иска.) не смятам, че е фатално. Ако човекът се е влюбил в теб и се е оженил за теб без да му готвиш, няма да спре да те обича заради това.
Но пък аз продължавам да мисля (но това е лично мое мнение и няма нищо общо с мъжете), че е редно една жена да умее да готви. Дали го прави с мерак или по задължение е друг въпрос. Но да не можеш да изпържиш 2 яйца или да направиш една супа (имам такива познати) не ми се струва нормално. Нещо като мъж, който не може да смени гума или да пробие една дупка. Пък за ресторантите хубаво, ама има 2 проблема. Първо може ли човек да е сигурен, че в продължение на 30-40 год никога няма да му се случи доходите му да не позволяват да се храни непрекъснато по ресторанти? Според мен - не. И друго, по-важно - хранейки се по ресторанти, като имаш деца някой ден какво правиш?  newsm78

# 223
  • Варна
newsm78
Имах предвид, че сега не работиш и затова заплатата на мъжа ти ти е особено важна.
Иначе щом до тия години не си работила по специалността си, предполагам няма и да проработиш.

Хич не искам да адвокатствам на Краси (рядко съм съгласна с нея, знае се), но едно не може да се отрече, Вилико - ако рече да прави пари с торти, доста от нас ще издуха като стой, че гледай! И то с кеф, щото й е хоби, а не "работа". А за тази кариера възраст няма, не я мисли Краси - и себе си, и 2-3 мъжа може да издържа.

# 224
И аз мисля,че да можеш да сготвиш различни и вкусни неща е плюс за жените ,но не е критерии само това за една продължителна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт