Мъж Телец - 4

• 41 575
  • 804
  •   1
Отговори
# 540
 Ей трябваше да сложите червена точка за коментарите от последната страница Grinning , много гореща тема сте подхванали  Embarassed

# 541
# 542
  • Варна
те възприемат секса и като емоционално изживяване, а не като чисто физическо. това е и възприятието на повечето жени. затова са толкова добри любовници Simple Smile

# 543
те възприемат секса и като емоционално изживяване, а не като чисто физическо. това е и възприятието на повечето жени. затова са толкова добри любовници Simple Smile

Даа, в секса са много емоционални.

# 544

Браво бе, много малка точка Grinning

_     _  
  |   |   |
  +  -+-  
  |   |   |
 ---  ---

# 545
Аз малко сгафих тая вечер . Sad  Влезнала съм във ФБ и докато съм била в банята моето теле ми е писало и аз му отговарям чак след 25 мин. - а иначе съм на линия. А аз знам че той не е в града и очаквах утре да се прибере , той влиза във ФБ само когато си е в града. На всичкото отгоре чата не е наред и каквото му пиша той не го получава и накрая той ми пише "ами хубаво , утре ще се чуем аз излизам от тук ,лека нощ" , а аз каквото съм писала въобще не се изписва  Sad  Аз разбира се му звъннах веднага да се чуем , той каза че е много уморен затова е излязъл от ФБ и ще си ляга , пък утре да се видим ако е възможно. Редбул, мислиш ли че се е разсърдил за това с чата.
Аз разбира се му обясних че чата не наред и съм му писала , но незнам дали ми повярва - каза само " абе нищо бе , не се коси затова пък ти "

# 546

Браво бе, много малка точка Grinning

_     _  
  |   |   |
  +  -+-  
  |   |   |
 ---  ---

хаах  Joy , Редбул се е постарал да спази правилата  Grinning Аз пък изобщо не съм я видяла точката , много си наблюдателен . Grinning

# 547
Аз малко сгафих тая вечер . Sad  Влезнала съм във ФБ и докато съм била в банята моето теле ми е писало и аз му отговарям чак след 25 мин. - а иначе съм на линия. А аз знам че той не е в града и очаквах утре да се прибере , той влиза във ФБ само когато си е в града. На всичкото отгоре чата не е наред и каквото му пиша той не го получава и накрая той ми пише "ами хубаво , утре ще се чуем аз излизам от тук ,лека нощ" , а аз каквото съм писала въобще не се изписва  Sad  Аз разбира се му звъннах веднага да се чуем , той каза че е много уморен затова е излязъл от ФБ и ще си ляга , пък утре да се видим ако е възможно. Редбул, мислиш ли че се е разсърдил за това с чата.
Аз разбира се му обясних че чата не наред и съм му писала , но незнам дали ми повярва - каза само " абе нищо бе , не се коси затова пък ти "

Човека ти го е казал "абе нищо бе , не се коси затова пък ти" просто няма смисъл да го мислиш и премисляш. Пък ако се занимава и с информационни технологии всичко му е ясно Grinning
Дишай спокойно Simple Smile Но, да знаеш че е хубаео когато вдигнеш телефона и отсрещната страна започне да ти се обяснява какво е станало без да иска и къде е била и бла бла. Направо ме напушва на смях Grinning Не мисля че се е разсърдил. Simple Smile

# 548

Човека ти го е казал "абе нищо бе , не се коси затова пък ти" просто няма смисъл да го мислиш и премисляш. Пък ако се занимава и с информационни технологии всичко му е ясно Grinning
Дишай спокойно Simple Smile Но, да знаеш че е хубаео когато вдигнеш телефона и отсрещната страна започне да ти се обяснява какво е станало без да иска и къде е била и бла бла. Направо ме напушва на смях Grinning Не мисля че се е разсърдил. Simple Smile

А дали ще те напуши на смях ако ти кажа как го поканих да излезем на кафе и когато съм си тръгнала с мойта приятелка, той е отишъл до заведението , видял е че ни няма и ми е звъннал но като духаше вятър изобщо не съм чула че ми звъни. Tired Но както и да е ние се видяхме после и аз му обясних че съм си помислила че се отказал от кафето а той каза е нали ти казах вие да отидете и аз ще видя дали ще мога да дойда защото по принцип имам час за сауна и ще плувам с един приятел. Grinning Но иначе имах покана за бира след сауната , е да ама и бирата ни се размина  newsm78 сега трябва да му дам обяснение защо и бирата ни се е разминала. ooooh!

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 20:51 от tarpelivkata

# 549
Просто преминете на следващият етап и толкова. Каква е тая изкуствена дистанция дето спазвате. Обаждаш му се сутринта и му казваш довечера в19:00 един къде си. Ти си там и той е там. Това е Simple Smile
Стига с тия преструвки и т.н. Simple Smile Тва телеца от страх да не уплаши другата страна започва да се прави на цапнат Simple Smile

# 550
хаха сега последно се разбрахме за утре вечер да се видим  Wink аз току що излезнах от ФБ -казах му че ще си лягам а той каза е не е ли рано да лягаш ,ами като ме дразни аз му пиша той гледа филм .Нещо много се нервя тия дни и е по добре да не си го изкарвам на него , защото знам после каква лекция ще ми изчете за това колко съм била нетактична с него и тк.н. newsm78

# 551
Нали знаеш, една годинка му е срока на телеца да хлътне. После няма отърване. Така че още малко ще ходиш на пръсти Grinning

# 552
Нали знаеш, една годинка му е срока на телеца да хлътне. После няма отърване. Така че още малко ще ходиш на пръсти Grinning

Е тогава имам още 7 месеца да стъпвам като балерина  Grinning , но нали и аз съм Телец , ще търпя .  Wink
Едно нещо също ме очудва , защо моето теле като приеме нова приятелка у ФБ и задължително й харесва някаква снимка , на някои дори пуска коментар или пък й харесва публикация , така беше и в началото при нас когато ми прати покана за приятелство в началото харесваше много неща на стената ми , но от 2 месеца някъде нищо не харесва . Обаче винаги е информиран какво съм постнала , защото ми казва  newsm78 и интересното което е че има няколко  снимки дето много ги харесва но ми казва на мен , не смее да ги хареса в албума ми. Абе на мен пълен игнор а пък на някакви си там дето не ги и познава дори им обръща внимание , хмм  Thinking дразни ме това но не мога да му го кажа защото съм му обещала че няма да го ревнувам. Той знае че ме дразнят тия негови коментари и може би го прави нарочно , защото аз имам едно приятелче дето ми пуска коментари на моите публикаций - но те са безобидни , не ме сваля , обясних му също че това момче не си пада по жени и е много възпитано и интилигентно момче .

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 17:02 от tarpelivkata

# 553
Пропускаш факта че телеца не показва нищо и никой от семейството си на обкръжението си. Аз например не обичам никой от приятелите и познатите ми да знае към кого проявявам интимни чувства. Спомни си че телеца държи всички на дистанция - лека но я има... абе лека... баш нищо не знаят какво се случва с нас Grinning не обръщай внимание на тия глупости във ФБ. Ти му имаш телефонният номер нали? Значи имаш много повече от останалите. Grinning Спокойно, няма място за ревност. Едва ли те дразни просто е любезен с другите а, факта че знае всичко за теб т.е. какво правиш във ФБ. Означава че се интересува от теб и не те подминава и това че предпочита да ти го каже лице в лице означава че е сигурен че ще се видите, защото го иска и знае че и ти го искаш. Няма място за притеснение според мен. Simple Smile

# 554
Пропускаш факта че телеца не показва нищо и никой от семейството си на обкръжението си. Аз например не обичам никой от приятелите и познатите ми да знае към кого проявявам интимни чувства. Спомни си че телеца държи всички на дистанция - лека но я има... абе лека... баш нищо не знаят какво се случва с нас Grinning не обръщай внимание на тия глупости във ФБ. Ти му имаш телефонният номер нали? Значи имаш много повече от останалите. Grinning Спокойно, няма място за ревност. Едва ли те дразни просто е любезен с другите а, факта че знае всичко за теб т.е. какво правиш във ФБ. Означава че се интересува от теб и не те подминава и това че предпочита да ти го каже лице в лице означава че е сигурен че ще се видите, защото го иска и знае че и ти го искаш. Няма място за притеснение според мен. Simple Smile

Абе като като се замисля наистина си прав , и аз не му харесвам вече нищо на стената от доста време и нито една снимка , макар че много го харесвам , но не смея да се издавам по никакъв начин че има нещо между нас. И това за телефонният номер - ние Телците не си даваме номера на когото и да е  Rolling Eyes така е , помогна ми да бъда обективна и да не се поддавам на емоцията си , благодаря ти Редбул  Hug

Общи условия

Активация на акаунт