Мъж Телец - 4

• 41 578
  • 804
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
за секса телците са номер 1 Simple Smile не че съм имала всякакви животни в леглото.. (едно козле и две телета) но не мисля че бих искала нещо друго от това което те ти дават... Flutter

# 526
  • Варна
Както го поискаш така ще ти го сервират Grinning за секса говоря.

Е,кажи ми де...как беше секса с твоята рачка?  Embarassed

Как да ти кажа... като я гледах колко много се старае, просто се чувстваш длъжен да не спирам докато тя не поиска. А, то горкото малко му трябваше. Grinning 20-30 минути.
Да му се радваш на формите, да пишеш букви по гърба и да отгатва какво пише Grinning много се смяхме в тия моменти Grinning да го поцелуваш малко и е готово. И накрая задължително да се обърне с гръб към тебе да се свие на кълбо и ти да го гушнеш и така да заспи. Беше доволно и щастливо. Grinning

Joy  Joy Не знам за другите рачки,ама и на мене малко ми трябва за да... Laughing ох,лелеее Joy
(а тя пищи ли по време на секс?)  Laughing Laughing

Като ми кажеш пищи и се сещам за колене на прасе :d
По скоро викаше Grinning но се съобразяваше колко е часът и вместо да вика си забиваше ноктите в гърба ми. Grinning

И аз обичам да забивам нокти ,особено по гърба...ох Blush имаме много общо с нея значи Laughing Laughing Joy

# 527
 newsm10 точно така Радост, кажи им го Grinning

# 528
  • Варна
за секса телците са номер 1 Simple Smile не че съм имала всякакви животни в леглото.. (едно козле и две телета) но не мисля че бих искала нещо друго от това което те ти дават... Flutter

Еми...м*мка му...никога не ми идва такъв мъж,ттцтц Laughing Laughing

# 529
  • Варна

Вие иначе като беше пусто в тази тема,в кой чат чатихте? Форум?

# 530
Както казах - започвай да хлопаш по вратите и - извинявайте да имате двайсетина годишни бикове Grinning

# 531

Имаме си скайп група, но за да те добавя трябва да ми пратиш потребителско име в скайп. иначе имам е форум на адрес http://forums.ssteambg.com в който не пишем много много Grinning

# 532
  • Варна

Имаме си скайп група, но за да те добавя трябва да ми пратиш потребителско име в скайп. иначе имам е форум на адрес http://forums.ssteambg.com в който не пишем много много Grinning

Добре бе, корав тельо... на лични ли да ти дам скайп? А как така скайп група? Правите общ ли? Както му се вика... Laughing

# 533
Да, прати ми лично Stuck Out Tongue

# 534
Жените понякога са като съкровища:
Направо искаш да ги заровиш.

Пиян мъж се прибира в къщи и гледа ,че жена му го чака с точилката!!Мъжът казва.
-ЕЕЕЕ каква добра жена и баница иска да ми омеси.

# 535
  • Варна

О'кей...само не ми показвай телешкия си език Laughing Laughing ама веднага да видиш съобщението,чу ли? Бях ли ясна? Сериозна съм и сериозно ти приказвам! Разбра ли? Ясно?  Laughing    Laughing чшшшшш..... Joy ох,да внимавам,че ме е страх да не те ядосам...че телците каквито сте си спокойни...не ми се мисли.

# 536
   - Здравейте, едно кило месо, моля.
- Няма месо.
- Е как? На магазина пише месо.
- Е и на моя гараж пише гараж, ама вътре има само дърва.

# 537

О'кей...само не ми показвай телешкия си език Laughing Laughing ама веднага да видиш съобщението,чу ли? Бях ли ясна? Сериозна съм и сериозно ти приказвам! Разбра ли? Ясно?  Laughing    Laughing чшшшшш..... Joy ох,да внимавам,че ме е страх да не те ядосам...че телците каквито сте си спокойни...не ми се мисли.

И какво мога да ти направя през монитора? Нищо Grinning
Пък и колко може да те ядоса едно раче?

# 538
Е, де...  newsm12 smile3506 още нямам лично съобщение тук.

# 539
Честито! Още един да ни чете глупостите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт