Мъж Телец - 4

• 41 814
  • 804
  •   1
Отговори
# 510
Къде да я намеря тая жена телец, като само се седим по къщите? Да започна да хлопам по вратите на хората и - извинявайте ама да имате булка телец? Grinning

# 511
  • Варна
Тримата като се съберат - майка ми,баща ми,брат ми вкъщи...двама се карат,след това почват и другия..ей ти казвам,да не си около тях......а аааааааааааааз,гледам лееко по-леко да се измъкна,че... Blush абе страшна работа са си. Рогати...какво да ги правиш Laughing

Само горкото раче седи свряно в ъгъла хахахаха Grinning

Не. По това време си правя салата...режа домата и те като почнат...гледам страшно.. Laughing Laughing Laughing

# 512
Къде да я намеря тая жена телец, като само се седим по къщите? Да започна да хлопам по вратите на хората и - извинявайте ама да имате булка телец? Grinning

Joy  Joy  Joy ти ме разби ...хаах  Laughing

# 513
  • Варна

Joy  Joy  Joy ти ме разби ...хаах  Laughing

Ходи на планина...може да намериш някой рогат добитък...ахахахах,е....шегичка де Laughing Laughing Laughing Laughing Embarassed

# 514
шегуваш се ама ей това е истината. Тая зодия обича разходките по планините и горите. Ей сега взимам пушката и ще си отстрелям една Grinning

# 515
  • Варна
шегуваш се ама ей това е истината. Тая зодия обича разходките по планините и горите. Ей сега взимам пушката и ще си отстрелям една Grinning

А на море не обичаш ли да ходиш...някое раче да си хванеш,да си свариш... Laughing Laughing Laughing ма леко,че много бягат и се крият,та и на всичкото отгоре щипки имат... Laughing Laughing

# 516

А на море не обичаш ли да ходиш...някое раче да си хванеш,да си свариш... Laughing Laughing Laughing ма леко,че много бягат и се крият,та и на всичкото отгоре щипки имат... Laughing Laughing

Абе да, то май само раците ги е страх от раци Grinning

# 517
  • Варна
Жал ми стана... Sad Embarassed Laughing Laughing

# 518
  • Варна
Мъжете-телци..как са в секса?  Laughing   Laughing   Laughing Има ли я тази страст,нежност? Падат ли си  малко грубички? Малко по-хард?  Laughing о,Боже...(да не се отклоняваме от темата)

# 519
Както го поискаш така ще ти го сервират Grinning за секса говоря.

# 520
  • Варна

Е,кажи ми де...как беше секса с твоята рачка?  Embarassed
(много съм гадна,еййййй) Laughing

# 521

Е,кажи ми де...как беше секса с твоята рачка?  Embarassed

Как да ти кажа... като я гледах колко много се старае, просто се чувстваш длъжен да не спирам докато тя не поиска. А, то горкото малко му трябваше. Grinning 20-30 минути.
Да му се радваш на формите, да пишеш букви по гърба и да отгатва какво пише Grinning много се смяхме в тия моменти Grinning да го поцелуваш малко и е готово. И накрая задължително да се обърне с гръб към тебе да се свие на кълбо и ти да го гушнеш и така да заспи. Беше доволно и щастливо. Grinning

# 522
  • Варна

Е,кажи ми де...как беше секса с твоята рачка?  Embarassed

Как да ти кажа... като я гледах колко много се старае, просто се чувстваш длъжен да не спирам докато тя не поиска. А, то горкото малко му трябваше. Grinning 20-30 минути.
Да му се радваш на формите, да пишеш букви по гърба и да отгатва какво пише Grinning много се смяхме в тия моменти Grinning да го поцелуваш малко и е готово. И накрая задължително да се обърне с гръб към тебе да се свие на кълбо и ти да го гушнеш и така да заспи. Беше доволно и щастливо. Grinning

Joy  Joy Не знам за другите рачки,ама и на мене малко ми трябва за да... Laughing ох,лелеее Joy
(а тя пищи ли по време на секс?)  Laughing Laughing

# 523
Нямаше забранени неща. Каквото ни хрумне сме го пробвали Grinning Може би най- добрият секс който съм правил беше с нея.

# 524

Е,кажи ми де...как беше секса с твоята рачка?  Embarassed

Joy  Joy Не знам за другите рачки,ама и на мене малко ми трябва за да... Laughing ох,лелеее Joy
(а тя пищи ли по време на секс?)  Laughing Laughing

Като ми кажеш пищи и се сещам за колене на прасе :d
По скоро викаше Grinning но се съобразяваше колко е часът и вместо да вика си забиваше ноктите в гърба ми. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт