Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 27 975
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!И добре дошли на новите мами. Hug
Аз тъкмо идвам от преглед.Всичко с бебчо е наред.Мериха ни главичката,крачетата,вратлето общо взето размерите на всичо.Разглеждаха сърчицето.После и кръв ми взеха.Всичко е наред и се развиваме нормално.Само съм малко разочарована защото не ни казаха пола.......но бебчо ни скрои номер и се скри...изглежда иска да ни държи под напрежение Crossing Arms Но най важното е че всичко е наред пък ще чакаме няма как Hug

Галче количката която взехме е модел аbc design 3-tec.Имам приятелка с такава и беше много доволна от нея,ще видим аз с какво мнение ще остана от нея.Със зимен и летен кош е.Цвета е сиво с оранжево,тъй като  не знаем бебчето какво е още и затова неутрални цветове и за момиче и за момче става.
Жало че незнам как става качването на снимки тук във форума иначе щях да ви покажа снимка.
Лек и усмихнат ден ви желая аз отивам да стягам куфара за България,че не остана.... Hug Hug Hug

# 166
Хоп и аз в новата темичка. Привет мамчета! Да ви се оплача и аз. Трябваше на 4 април да правим ФМ на бебчо, на за съжаление се отлага за 19, че нашият тати е  в командировка и няма да има кой да ме закара до Тутракан, а тук в Русе не ми се прави. А и много се надявах тогава да видя пола на бебчо, но ще го отложим малко. Да ви кажа и аз споделям мнението за раждането в  големите болници. Аз първият път родих тук в Русе но раждането беше по естествен път. Не съм избирала екип, но съм много доволна от екипа който ме изражда. Но сега ще раждам секцио и съм решила да е в Тутракан при двамата братя Бойчеви. Пак е в държавна болница, но поне отзивите са много добри, а и така и така ще плащам за избор на екип реших да е при тях
Имам една молбичка към Вас. Моля някой да ми изпрати паролата за албумчето, че и аз да се включа с накоя снимчица. Благодаря Ви предварително. Чао и хубав ден.

# 167
Относно варненските болници - първият път родих в Окръжна болница. Бях доволна и от лекарския екип и от материалните условия, и въобще от цялата атмосфера. Не съв избирала тогава нито лекар, нито екип. Всичко мина точно така както си го представях, и както се бях настроила. Бързо и без усложнения, дай боже всекиму!
Този път мисля отново да съм там.

# 168
Ех, много жалко, че на някои от вас се налага секцио след нормално раждане.
Кокетка Моята приятелка роди във вана в Тина Киркова при д-р Арабаджикова, много е доволна от нея и като лекар и като човешко отношение и сега си ходи при нея за прегледи като трябва. Аз родих при д-р Недялков във Тина Киркова-също може да се избере, но той е от гинекологичното отделение и е удачен вариант ако се налага секцио/всички казваха, че перфектен шев ми е направил/
И аз сега съм малко раздвоена, но кажат ли секцио си го избирам пак него.
Месо и аз не хапвам сега, а преди ми беше любимо. Ами дано от друго си набавят Б 12 бебоците ни.
Ужасно съм хаотична от както съм болничен, направо ужас..преди бях далеч по-стройно организирана Wink

# 169
Приветче! Днеска съм вкъщи  чистя на почивки и ви наглеждам!
Вероника важното че всичко е наред с бебчо  така е някой път се крият  и до последно!
Лина ще го видите споко  аз затова се радвам че не се отказах и съм шофьор иначе ако трябваше да разчитам на мъжа трябва само в къщи да си седя.Сега съм много горда че си паля колата и отивам сама да си свърша работата  , предната бременност до последно си шофирах.
Варненските болници и раждане - родих в Аг Варна защото исках при моя си доктор Александров но така се случи че не можа да ми направи той секциото платих 1000лв за вип етажа. Сега мисля пак да е в Аг но на 4 етаж но онзи ден видях едни ужасни снимки на стаите и може би ще си платя за самостоятелна тя е 45лв на ден. (там е горе долу добре) Гледайте и проучвайте добре защото преди всичко е важно да излезем живи и здрави и с бебоци от болниците .  Peace
Вчера бях малко на разходка из центъра и ми падна кръвната захар , много ме е страх като стане така особено като съм сама с Емо. И кръвното ми е все ниско не знам какво ще правя през топлите месеци трябва да стоя вкъщи под климатика само.
3 тека ми е любимата количка много ме кефи но едва ли ще дам толкова пари за нова даже сега се замислих дали си заслужава да купувам нова количка при условие че имам две които ми вършат  работа . Хайде отивам пак да  поработя из къщи докато Емо спинка!

# 170
Q-T, neci, много ви благодаря за информацията за раждането във вода. Записах си имената на лекарите, които сте посочили. В тази връзка искам да ви попитам, ако ми разрешат да раждам естествено, дали ще е проблем при положение, че не познавам докторите и/или не съм с препоръки? Мен това винаги много ме е притеснявало, защото все си мисля, че всички си намират лекарите чрез познати, препоръки и прочие. Мога ли да отида свободно в болницата и да кажа искам еди кой си лекар и раждане във вода?
И още нещо - трябва ли да си ходил на ЖК при лекаря, при който искаш да родиш?
Лекарката, при която ходя аз, не изражда, не съм я питала дали може да препоръча неин колега, т.к. мисля, че ми е още рано за това, пък и при мен не се знае дали няма да се прави планово секцио.
Пък и това пусто секцио ме притеснява, т.к. искам да кърмя. На лекцията, на която бях миналата седмица, обясниха, че тези, които по една или друга причина раждат оперативно, за да поддържат кърмата, трябва да се цедят на ръка, а на мен това ми изглежда толкова трудно и страшно....

# 171
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
РЕНКА благодаря за инфото.Благодаря и на още едно мамче за идеята за кремчето(забравих и името)Извини ме миличка.  love001Относно болниците,то ние тук във Варна нямаме особен избор,както софиянки.Аз лично смятам във Окръжна,а пък и мои три приятелки са раждали там и са много доволни.АГ-то не е много предпочитано,условията били много зле.Така съм чувала.МИЛЕНКА  Емо нали ти разреши да му продадеш едната количка?  love001Голям сладур е това човече.Може този път да е момиче и естественно да смениш цвета на количката.МИЛЕНКА ми беше споменала,че във Мол Варна също имало у-ще за бременни,ако има желание и проявявате интерес да драсне 2 реда по въпроса.

# 172
Привет и от мен:)
Днес бях на курса за бременни в The Mall  и останах очарована. Събрахме се 3 мами аз, Syn4o и Стойка. Беше много хубаво и приятно.
Коментираха и раждането във вода. В Първа АГ " Св. София" също го практикуват.
За раждането аз съм за Шейново.
Хубав ден   bouquet

# 173
Иве ето тук е програмата всеки месец я обновяват  Wink
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 174
Миленка и аз така както тебе 3 ТЕК ми беше любимата количка, но тай като е доста скъпа и не ми се даваха толкова много пари се бях отказала напълно.Но попаднах в един сайт и я купих втора употреба.Количката  е на цена по малко от половината от това което се продава в магазина и е страшно запазена,няма никакви забележки.Голям късмет извадих и съм наистина много щастлива и доволна от количката. Peace

Поздравление за мамите които са се организирали и са отишли заедно на курса..завиждам ви благородно и аз с удоволствие бих посетила подобен курс но засега нямам тази възможност Thinking

# 175
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Мале, хора, колко много сте изписали от вчера  Hug
Лекцията днес беше много интересна и много се радвам, че се запознах с Бубулина и Стойка. Надявам се на утрешната лекция да се съберем още мами.
Гледам коментирате раждането - аз все още съм в процес на умуване - и аз като Кокетка нямам познат лекар и изпитвам ужас от всички, но мисля, че всичко ще е наред.
Желая ви хубав ден - толкова е слънчево през прозореца   bouquet

# 176
Здравейте,
Лекцията в The Mall много ми хареса.Много се радвам че се запознах с Бубулина и Сънчо.Утре съм на линия,само ми пуснете линк и в колко да се чакаме Simple Smile  Hug Hug
Хубав ден Hug Hug Hug

# 177
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Миленка златна си.Записах се за вторник да видим дали ще ми хареса.

# 178
  • София
Привет отново,

завиждам благородно на дамите посетили курса днес, знам че винаги са от полза подобни "ограмотявания".
Тъй-като съм активен шофьор и седмично минавам много много километри, доста пътувам из цялата страна и се оказа, че бременните жени имат право да шофират без колан, това доста ме учуди, та нима без колан е по-безопасно??!! Странно, но извадих и текста от закона за движение по пътищата, може да го намерите в чл.137, т.2 аз съм си го рзпечатила за в колата, както и помолих АГ-то да ми направи удостоверение, което да послужи пред КАТ и Пътна Полиция, че съм бременна. Наиситна колана напоследък почва да ме пристяга, но все си мислех, че на запад хората са измислили специални приставки за бременни, и на колана идеята му е да предпази....

# 179
  • Sofia
Привет и от мен:)
Днес бях на курса за бременни в The Mall  и останах очарована. Събрахме се 3 мами аз, Syn4o и Стойка. Беше много хубаво и приятно.
Коментираха и раждането във вода. В Първа АГ " Св. София" също го практикуват.
За раждането аз съм за Шейново.
Хубав ден   bouquet

Нали и за утре в 10 в Сити Центъра си остава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт