Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е хемофилията и как се предава?
Къде мога да направя фетален мониторинг (ФМ) в Бургас и на какви цени?
Какви са преживяванията с дрехите за бременни в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е хемофилията и как се предава?
Хемофилията е генетично заболяване, характеризиращо се с нарушено съсирване на кръвта и удължено кървене. Обикновено се предава по рецесивен начин, като жените са носители на болестта и я предават на синовете си. Мъжете с хемофилия наследяват гена от майката си. В случаите, когато жената е носител на хемофилен ген, има риск да предаде болестта на своите синове.
-
Къде мога да направя фетален мониторинг (ФМ) в Бургас и на какви цени?
-
Какви са преживяванията с дрехите за бременни в България?
Опитът с дрехите за бременни в България е разнообразен. Някои майки споделят, че са си купували дрехи от обикновени магазини и са били доволни от удобството им. Други предпочитат да поръчват дрехи от чуждестранни уебсайтове, като се наслаждават на качеството и моделите, които са подходящи за бременни. Освен това има споменавания за магазини като H&M, където дрехите за бременни са добре прибрани и удобни.
-
Какви са цените за БХС и къде мога да го направя в София?
-
Какво представлява серклажът и къде може да се направи в София?
Климс9 спокойно, искам да ти кажа, че в петък от силно притеснение и на мен ми стана така, само без болки, сава Богу от началото на бременността не съм имала болки! Някакъв дискомфорт долу ниско и много често уриниране през 15 мин сигурно, но по-лошото беше, че все едно имам цистит, а никога преди не съм имала, резултатите от урината една седмица преди това ми бяха прекрасни! Предполагам, че съм изстинала някъде + притеснението и от това се получи! Няколко дни бях така, но сега съм много по-добре!
Не съм търсила лекар! Какво е това, което са ти казали да пиеш, ако не премине АБ и защо се пие?
Обяснения от сорта стягане на корема, твърдост - нямах такива неща, реших да се успокоя и пия витамини за бременни!
Спокойно ще се оправиш!
Имам предвид, че физическата промяна е сякаш тялото ми не е моето собствено. Но иначе по отношение на нарастване на корема или някакви "движения" - нищо. Само като слушам силно музика, чат пат получавам по някоя малка болчица 

Какво да се прави, ще си вдигам краката в офиса

.Раничко е доста и не бях планувала да я вземаме толкова рано,но беше на доста изгодна цена,и модела ми хареса...и така вече си имаме първа придобивка 

"тикче" в неделя. Страшно приятно изживяване.Леко ,много леко мачках корема си и се закачах ,за да го усетя пак и пак .
.
Никъде в нета не намерих някаква таблица с референтни стойности за тая транслуценция по гест. седмици