Житният режим на Учителя Петър Дънов – 7 тема

• 82 452
  • 704
  •   1
Отговори
# 15
  • Временно
Благодаря за новата тема!!  bouquet
И успех на всички!!!

# 16
Русалана миналата пролет,когато правих режима първия ден и на мен ми беше с грухано жито.След това го смених с жито за покълване. Peace
Има ли момичета които тренират? Аз от два месеца тренирам всеки ден по 40-50 мин.,тъкмо си създадох навик, но май ще се наложи да спра тренировките за 2 седмици.Ще заложа на по-дълги разходки с децата Flutter

# 17
Здравейте,
ами започнах да ям житото, но май е пленесенясало, а не покълнало... какво да се прави като съм новобранец

# 18
  • Карлово
Здравейте!
И аз съм с вас от днес.
Успех на всички! Peace

# 19
Здравейте,
ами започнах да ям житото, но май е пленесенясало, а не покълнало... какво да се прави като съм новобранец

Как така плесенясало?Я дай повече инфо.,какво е житото и какво си го правила,за да ти помогнем.

# 20
Русалана миналата пролет,когато правих режима първия ден и на мен ми беше с грухано жито.След това го смених с жито за покълване. Peace
Има ли момичета които тренират? Аз от два месеца тренирам всеки ден по 40-50 мин.,тъкмо си създадох навик, но май ще се наложи да спра тренировките за 2 седмици.Ще заложа на по-дълги разходки с децата Flutter
Тя мисля че си права.Днес ще поушетам магазините да си пътърся правилното.
Ако може някой по опитен да сподели точно как му минава деня:
Ставане закуска,между хранения кое след кое яде .
Мъчи ме въпроса дали не мога да пия едно кафе без захар.С ниско кръвно съм и и ми действа добре.

# 21
Миналата година когато правих режима, не си спомням дали съм пила кафе Embarassed,но този път ще го пропусна. Wink
Аз пия сутрин топла вода с лъжица мед,мисля това да го оставя. 2 от ябълките ще ги ям като закуска.Третата за следобедна.Житото ще го разделям на две порции, за обяд и вечеря.Преди го хапвах с мед и орехи, но сега гледам ,че се препоръчва да са отделно нещата.
Ще изчакам Snow4eva  и  solej да се включат като по опитни.

# 22
Здравейте,

Как така плесенясало?Я дай повече инфо.,какво е житото и какво си го правила,за да ти помогнем.

ами житото е българско от диетичен магази, сложих го в плоска чиния, залях го с не много топла вода вода преди 48 часа, покрих го с друга чиния, после на 12 часа сменях водата, ама сега има на накои от зърната кълнове, но на повечето има като мъх, както като се получава плесен и не мирише особено хубаво... може би защото в кухнята ни не е особено топло, а там държах чинията... но нищо ще си го изям такова, пък каквото ще да става... въпросът е за другите дни поне да го уцеля

# 23
Може би не е трябвало да го покриваш с другата чиния, трябва да се проветрява.Така си мисля аз.Трябвало е да го измиваш по-често.Преди да го ядеш хубаво го изплакни със студена вода.

# 24
Може би не е трябвало да го покриваш с другата чиния, трябва да се проветрява.Така си мисля аз.Трябвало е да го измиваш по-често.Преди да го ядеш хубаво го изплакни със студена вода.

Благодаря!

# 25
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Не е вече утро, но е едно невероятно начало на новия житен режим!
Зайченце!  Hug Прекрасна тема! Благодаря ти за труда и за изчерпателната, систематизирана тема! Solej, това е най-хубавата тема до момента! Прочетох първата страница, мисля, че точно и ясно е описано и допълнено всичко! Страхотна работа!  bouquet
Успех на всички! Hug
Тя  Hug радвам се да те видя!   bouquet Най-добре всичко да е отделно! Но това, което все пак аз си позволявах е да смесвам житото с орехите и меда /така ми беше най-леко, в интерес на истината/ Ябълките - винаги отделно.
Някой попита за кафето - най-добре без него. Но, ако сте с ниско кръвно и не можете без него, тогава в много малко количество, ограничено.
Ако житото е плесенясало, трябва да се изхвърли. Не чакайте да стават големи кълнове, тогава може да се получи така, че да не е годно за ядене. По-добре малко по-малко, отколкото да пресрочите времето. Преди го ядях когато омекнеше. Bella, моят съвет е да го изхварлиш.
Русалана  Hug не е фатално, днес карай, с каквото имаш, но се погрижи да си намериш от другото.
Успех на всички! Да е лек, приятен и ползотворен режима!
Наблюдавайте се, пийте достатъчно вода!
На добър час!  Hug

# 26
Благоаря момичета за отговорите.За сега още удържам за кафето та ще видим до края на деня какво ще е .
Успех на всички и Вярвам че всичко е до психологичната нагласа .

# 27
здравейте и от мен.И аз днес започнах с ябълки  за закуска и зелен чай. Не знам дали е разрешен зеления чай  но без кафе ми липсва топла напитка . Днес съм на грухано жито но за утре съм заложила жито за покълване

# 28
  • София
Здравейте и благодаря за прекрасната тема.   bouquet За първи път правя Житния режим и информацията беше ценна за мен. Успех на всички!

# 29
Зайченце, прекрасна тема си оформила, всичко на едно място. Направо красота  Hug  bouquet

Бела, може би не трябва да се захлупва, аз ги държах открити съдовете и на 10 часа им сменях водата.

Успех на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт