AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 -Тема 77

• 28 519
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
Аз регистрирах мъжа ми да видим какво ще пратят - махнах отметката и на телефон написах - само нули ,че ако и съобщения хукнат да му пращат ,както си има други работи на главата....... #2gunfire.

Ауууу,ама са бързи,пратиха това:
"
Благодарим Ви, че се регистрирахте в празничната лотария на Avon. Пожелаваме Ви успех.

Ако обичате продуктите на Avon, имаме изненада за Вас.

Вие можете да станете част от голямото семейство от Представители на Avon и да носите красота на своите близки и приятели.

# 91
някой от вас има ли излишен Персийв в кашона с резервите...нека ми пише на лични

# 92
Аз мога да  дам малко инфо от една среща  Wink ще пускат джапанки  Joy парео и чанта както имаше и миналата година,Ще има и хладилна чанта за плаж. За боята мисля че вече коментирахме ако дочуя нешо друго ще споделя  Grinning

# 93
  • на североизток от Рая
   Въх, с какви оригинални продукти ще ни засипват пак.  ooooh! Паунови пера не предлагат ли? Или тиквени медали за най-упоритите представители?! Mr. Green

# 94
# 95
# 96
jhony Благодаря   bouquet

# 97
Jhony, newsm74 Two Hearts Благодаря!

# 98
# 99
Аз имам следният въпрос: във всеки каталог ли е различен номера, който трябва да регистрираме? Защото аз имам само един в мен и се чудя дали например като си поръчаме комплект от 5 или от 10 каталога във всеки ще е един и същ кода?

# 100
Аз имам следният въпрос: във всеки каталог ли е различен номера, който трябва да регистрираме? Защото аз имам само един в мен и се чудя дали например като си поръчаме комплект от 5 или от 10 каталога във всеки ще е един и същ кода?
Кодът във всяка една брошура за к05 е еднакъв! Това бе написано поне 5 пъти досега.
Кодът е AVON1886

# 101
Съжалявам, не съм чела достатъчно явно. Мерси за отговора  Wink

# 102
Момичета, благодаря за топлите пожелания Hug

Аз се очертава да пусна експресна днес или утре, събрах си малко над 90лв.
Да питам за лосина за тяло Bond 007 от нетната дали е траен? Аз съм влюбена в парфюма и сега като видях лосиона много се зарадвах. Преди имах бонбонения Bali Bliss и се оказа много по-траен от ТВ.
Със Bond-a нямам притеснения - парфюма е много траен, а лосина мирише ли си на него? (накои имат съвсем различен аромат от този на парфюма)

# 103
Jhoni,благодаря за каталога .  bouquetИскам да попитам- някой от Пловдив ,получава ли си кашона в събота при експресна поръчка и кой е клона, за да давам този адрес.Преди си получавах поръчката в събота .От няколко кампании не е така .Гледам в София ги получават по-рано, в Бургас, само в Пловдив -пак спят.

# 104
  • София
Jhoni, и аз благодаря!

За сега няма да пускам, поне не на първата дата. Имам няколко неща, но пак ще се събираме, за да хванем поне 30%.  Дано да няма някой бързащ, че тогава ще се обърка плана.

Общи условия

Активация на акаунт