С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 955
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Софиянки - дюканки, още ли сте на срещичка? Що не пишете как е минало и някоя снимчица да видим.  Sunglasses Как ме е яд, че не успях днес да се присъединя  Sad Ама нищо де, другия път!!!

Момичета, искам да питам нещо. За утре вечер мисля да си направя пица, но в тестото има трици разбира се. В този случай като изключение, сутрешния прием на триците няма да го осъществя - това е единия вариант. А втория е да разделя по 1.5 лъжица триците за сутринта и толкова за пицата, не знам обаче дали ще бъде достатъчно за блата  newsm78 Какво ще ме посъветвате?

# 91
MariDi,просто си направи пицата и си я хапни с кеф ! 1.5 лъжици въобще няма да ти стигнат за блат... Peace

# 92
  • София
MariDi,просто си направи пицата и си я хапни с кеф ! 1.5 лъжици въобще няма да ти стигнат за блат... Peace

Сисссс , благодаря! Така и ще направя   bouquet

# 93
  • Благоевград
Благодаря за отговорите, момичета!  Hug

# 94
Добра ви вечер!
Аз въпреки,че съм на ПЗ дни днес имах -300гр.Днес си направихме хубава разходка с децата и след това правих дюканско хлебче за закуска утре.

КАЛИ,аз също бях със поликистозни яйчници,но добре че не стигнах до инвитро.При теб ме учудва защо е това чакане до догодина?На мен в началото също ми изписаха противоз. за три месеца,но след тях следваше хормонално лечение,лапароскопия и не се говореше още за Ин витро.

# 95
  • Лутаща се
Здравейте!
Да се похваля - тази сутрин Кантарев показа 65.700. Адски се изкефих. Само дето нещо мерките спряха да мърдат.  newsm78
Купих си обръч и си правя масаж на проблемните места с антицелулитен гел. Ще отнеме време докато има резултат, но се надявам да се получи.
Днес се "хванах за зелено"  Mr. Green  Набрах си първият лопуш за тази година и спретнах едни кюфтенца на фурна с доматен сос и лопуш. Утре ще накарам дъщеря ми за направи снимка, че сега говори с гаджето и няма смисъл да я занимавам.

# 96
MрЪнмотче Heart Eyes, какво направи ти, бе, момиче сръчно....не мога да си позная тортата Rolling Eyes, твоята изглежда толкова изкусително Flutter...браво....възхитена съм от уменията и желанието ти с което твориш режимни вкуснотии....Много, много ме кефиш....щИ звънна... Wink Laughing Hug , това шегичка, а съвсем сериозно, похвален е ентусиазмът, желанието и стриктността, които влагаш в прилагането на режима...браво и продължавай все така...Ето, пример за човек, който не го мързи да "слугува" на целта си и въпреки ника си започващ с МрЪн, нито един път досега не чух(не прочетох) мрънкане.... Peace Hug

Eхеее.. такива хубави думи Grinning Crazy
Ами на мен винаги проблем ми е бил сладкото и сега като не мога да консумирам сладкиши, гледам да си спретвам някакви нещица, за да хапвам все пак нещо сладичко Rolling Eyes А тези твоите рецепти са ммм .. вкусни Grinning Като изям тортата ще си направя и кекс с вкус на ягода и банан Party Crazy
Иии.. аз съм мрЪн, ама не в тая насока Grinning Тук знам, че мрън не помага, а воля и последователно спазване на режима Grinning
Лека и отслабваща вечер, момичета  bouquet Усмихвайте се, така светът става по-красив и елегантен  bouquet

# 97
Мрънмотче, сложи си на аватара пак някоя от снимките с твоята слънчева усмивка! Мани го тоя Джони...Такъв кеф ми беше да те гледам! Peace
Извинете за спама! Blush

# 98
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Пропуснах снощи да се разпиша, но ... кой да гледа детски филмчета до полунощ... Сега в замяна ще почерпя кафенце  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 99
  • Варна
        Добро утро  Hug
     Пропуснах снощи да се разпиша, но ... кой да гледа детски филмчета до полунощ... Сега в замяна ще почерпя кафенце
Добро утро и от мен!Ще се възползвам от кафенцето,благодаря!mimensita,и аз снощи гледах "Рапунцел и разбойника",макар че нямам деца.Май си имам неизживяно детство...

КАЛИ,аз също бях със поликистозни яйчници,но добре че не стигнах до инвитро.При теб ме учудва защо е това чакане до догодина?На мен в началото също ми изписаха противоз. за три месеца,но след тях следваше хормонално лечение,лапароскопия и не се говореше още за Ин витро.
 Мила,gardenia,всички тези лечения и изследвания,а и още куп други вече ми ги направиха в продължение на три години...Имах хормонален дисбаланс - отстранихме го.Сега вече няма видима причина да не забременявам,или поне не я откриват,та предложиха да се запишем за Инвитро,за да си тече времето за чакане,а иначе ние пак да си пробваме luvbed А чакането до догодина е,защото много бавно се извършват процедурите по списък.Има си номера и чакаш да ти дойде реда.Към края на годината свършват парите,отпуснати от фонда за безплатни процедури и чакаш да приемат новия бюджет,та да започнат наново от там,откъдето са спрели...Следя до къде са стигнали чрез сайтове като този например.Сега са до 8000 номер някъде...Ние сме 11246,та по груби изчисления по колко номера минават на месец изчислих,че в тазгодишния бюджет няма да се вместим и така...Иначе дано през това време си стане от самосебеси newsm20

А момичета,да ви разправям моите вчерашни неволи,да се посмеете малко на мой гръб...Вчера реших да направя поредния си кулинарен експеримент.Аз така периодично си правя нови рецепти,за да имам база за сравнение кое е най-вкусно.Тези,които наистина ми харесват,си ги записвам в една тетрадка,за да не се налага да ровя из НЕТ-а,когато нямам време.Някой друг път ще ви разкажа за схемата,която съм си създала за лична оценка на вкусовите достойнства на няколко сходни рецепти например...
Та вчера си харесах една рецепта за тричава филийка от темата с рецептите и реших да я пробвам.Речено-сторено,забърках сместта,разделих я на две,за да се получат две малки филийки и за да мога да пробвам два различни вкуса - със сол и без сол.Разтлах първата дозичка на дъното на купичка и я сложих в микровълновата според указанията на 4 мин.Обачеееее...аз имам две еднахви на вид купички - едната йенсака,другата от обикновено стъкло.И нали съм си "голяма бяла птица",ама не лебед...в бързината съм  взела обикновената купичка!Познайте какво стана - на 2-рата минута имаше огън,заря иииии...останах без филийка и без купичка!!! smile3538 Мъжът ми направо щеше да ме fight
Но както и да е,аз съм упорита и не се отказах.Почистих пораженията и фурната,проветрих кухнята и пристъпих към втората дозичка,която ми беше останала.Взех този път правилната купичка,разтлах сместта във нея и я сложих в микровълновата на 4 мин. И познайте - на 2-рата минута кухнята ми пак се изпълни със дим!Филийката ми стана на въглен!!! newsm61
Нямам прадстава защо така се получи...Досега опитаните рецепти си ставаха идеално по предписаното в темата време.Правила съм и донапренен кекс,и крем карамел...
Ето това е рецептата:Тричава филийка
3 с.л. овесени трици
около 1 с.л. обезмаслено кис.мляко
четвърт ч.л. сода

Продуктите се разбъркват на гъста каша, разcтила се в чиния във формата на филия/кръг. Пече се в микровълновата фурна на 800 вата за 3-4мин, ако се остави към 5мин - става по-хрупкаво, като сухар 
Може да се гарнира с позволените за фазата продукти като сандвич

Та така де!Мъжът ми каза:"Щом ти казват да не ядеш хляб,няма да ядеш!Сега кухнята ли ще подпалиш,за да си направиш хляб!?"
Весел и усмихнат ден на всички ви желая!

# 100
  • София
Добро и слънчево утро и от мен   bouquet

Мимс, благодаря за кафенцето   bouquet
Гласях се аз да черпя, че гледам още никой не се е сетил, ама докато наглася снимките - не става и нестава да са еднакви. Ама нали "ученото си е учено"  Laughing, разконспирирах те. Хванах му цаката и някоя сутрин може да почерпя с кафенце и чайче на еднакви по размер снимчици  Joy #Crazy -хахо, а???
Ама нищо не говорите за срещата, ще си мълча. Явно не е за питане Hug

Kali_tod , искренно ме разсмя.  Joy Рано сутрин смеха добре се отразява   bouquet

А за протокола, днес съм с голямо плюсище. От тичането ли в парка, от зеленчуците ли, ама чак пък толкова. Какво да се прави, ще чакам по-добри времена  Thinking

Хубав и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 11:10 от MariDi

# 101
Аз продължавам да си кашлям и се чувствам като парцал  Tired Вирус някакъв пак...МЦто ми закъснява, което при мен се е случвало само два пъти в живота  Whistling Ама тоя път не е от тва....

Аз също съм в особени отношения с микровълновите. Отказала съм се да я ползвам за друго, освен да притоплям. Пека си всичко в обикновената фурна на хартия за печене, да няма гафове. Crazy

# 102
Добър ден прекрасници  Hug
малеееее несъм писала от понеделник май?
да се оплача,след като във понеделника кантарев ме зарадва със 76кг,във вторник усъмнах със МЦ
това го преживях,обаче петък като се метнах сутринта на кантара и какво да видя 80кг  #Crazy #Crazy #Crazy направо ми идваше да се гръмна.Това не е нормално.МЦ мина та утре пак ще се тегля да видя какво става.Във сряда най-накрая се прибирам,дано софийския климат ми се отрази по добре  Praynig
За следващата Софийска среща вече и аз съм със Вас
Гушки и прекрасен ден  Hug Hug Hug

# 103
Kali_tod- много си мила  bouquet  bouquet Аз сега съм много сериозна. Иска ми се да вляза във форма до лятото. Нещо се  бях депресирала и за кратко време качих над 10 килограма, но както казва един познат това е само оправдание. На снимката обаче ми изглеждаш по-слабичка от мен, може би си по-височка, аз съм едва 1.58.
Продължавам да съм стриктна, може би тябва си разнообразя менюто.
Хубав и отслабващ ден Hug Hug

# 104
Добър ден на всички Grinning С тази промяна на времето направо се олях от сън Laughing Лягам по старо, ставам по ново - чуднинка Mr. Green Днес ще си правя рулца от раци, варени яйца и 1 кълка от зайко байко Laughing Ще падне ядене охаа Crazy

Мрънмотче, сложи си на аватара пак някоя от снимките с твоята слънчева усмивка! Мани го тоя Джони...Такъв кеф ми беше да те гледам! Peace
Извинете за спама! Blush

Специално за теб ще си сложа, въпреки че Джони ми е любимец голям Rolling Eyes Grinning
Хайде лек и усмихнат неделен ден и много минуси да имате, ей Naughty  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт