Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да купя течен амоняк в Пловдив?
Къде мога да намеря стикери за стена с герои от Мечо Пух в Пловдив?
Можете ли да ми препоръчате надеждна агенция за изработка на малък уебсайт в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да купя течен амоняк в Пловдив?
-
Къде мога да намеря стикери за стена с герои от Мечо Пух в Пловдив?
-
Можете ли да ми препоръчате надеждна агенция за изработка на малък уебсайт в Пловдив?
-
Къде мога да намеря качествено детско турско бельо в Пловдив?
-
Къде мога да намеря магазин на Haack в Пловдив?

. Точно този имах предвид САНДАЛИНА. Същия го има и на главната, за който споменах по-нагоре. Той се намира в долната част под ТЦ Хали, но за пресечката, за момента ще ви излъжа. Знам къде е, но в коя уличка точно
... Тези за 60 лв. едва ли ще ме издържат повече от 4 чифта китайски обувки. Обичам да сменям често обувки, така че за мен това ще е по-изгоден вариант. А някой да има впечатления от една, така наречена от мен, обувна борса по път към Прослав? Там пишело, че са италиански, не съм влизала, но в друг форум ми писаха за нея. Как са като цени? Утре може да мина през главната да видя за този магазин за който спомена Rali* . Ама те така са разпръснати ... Жалко, че нямам кола. Ще си го измисля как да го съчетая. Преди имаше една по бул. Санкт Петербург към Метро, но в понеделник като минавах, не успях да я видя. Дали са я махнали?
То бива вива безобразие,но и в болница...А имаше на 50м. от него изход,където да излезе и да си пуши на воля!