Къде в Пловдив???-20

• 91 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мисля, че по закон е забранено допускането на лица под 18г без придружител в такива заведения и не зависи от самото заведение, но ако има лице, което да е придружител (над 18г) би трябвало да няма проблем  Peace
Това не е така, вече в 2заведения, в които се пуши не ме пуснаха със синът ми/аз нали се явявам придружител/.  В едното даже спорих със собственика и той ми предложи да оставя при него 500лв/колкото е глобата/ докато сме там и ако не мине проверка да си ги взема
Това е защото се пуши, а не защото детето няма 18. В заведение, в което се пуши е забранено да има лица под 18г без значение дали са с придружител или не. Глоба има и за заведението, и за родителя.

Но и не знам, къде ще намерите бар, в който няма да се пуши.. Иначе глоба има и за родителя, ако детето му е в нощно заведение и е под 18. Даже май от РПУ-то трябва да си вземеш детето  Simple Smile Днес четох в дир.бг, че в Асеновград са правили тези дни проверки.

Това за пушенето не го съобразих, верно че може да е така. Аз все си мисля за "вечерния час"  Rolling Eyes

# 361
По закон нямат право залата за непушачи да е след залата за пушачи. Та като стана пак въпрос за тютюнопушенето, гледам че в сладкарници Неделя все още се пуши въпреки направения репортаж по NBT

# 362
в Неделя на 6.септември не се пуши вътре,няма пепелници по масите.Пушачите бяха на масите пред заведението. Вече не мирише на цигари вътре Peace

# 363
Явно има промяна , защото аз бях миналата седмица и се пушеше вътре, та трябваше с детето да седна отвън на вятъра Tired

# 364
в Неделя на 6.септември не се пуши вътре,няма пепелници по масите.Пушачите бяха на масите пред заведението. Вече не мирише на цигари вътре Peace
И ние миналата седмица като минавахме покрай нея, видях, че има знак за разрешено пушене. Явно са се поправили..

# 365
Конкретно питам за "Инфи" или "Бизар", защото там са решили да ходят. Ще са 10ина човека, като само един е с години и на негово име ще е резервацията. Имате ли повече информация за заведенията?

# 366
Това Инфи не е ли дискотека? В тях, за да влезнеш, показваш лична карта.

Едит : А, това второто е до нас и мисля, че е бар. През деня има разни ученици, но за вечерта не знам как е. Най-добре да попитат по телефона Peace

# 367
Това Инфи не е ли дискотека? В тях, за да влезнеш, показваш лична карта.

Не знам, не ходя често по такива места, та затова питам. Тогава им остава "Бизар". Там как е, не съм запозната.

# 368
_Sylvia_ където и да е щом са под 18 е рисковано-вечерен час,алкохол,цигари..

# 369

Нищо не мога да кажа, решили са го, а и аз съм им само позната. Знам обаче, че техни приятели, които са под 18 много пъти са ходили и са нямали проблеми.

# 370

Нищо не мога да кажа, решили са го, а и аз съм им само позната. Знам обаче, че техни приятели, които са под 18 много пъти са ходили и са нямали проблеми.

Аз като майка на дете към тази възраст просто предупреждавам от опит.Оттук насетне отговорността си е на родителите на другите деца.

# 371
  • Лондон/Пловдив
Трябва ми шивачка за да ми ушие една дънкова поличка която много си обичам ,но вече нестава за носене (изпокъса се ) нямам спомен дали не съм я хвърлила ,но пък имам доста снимки с тази поличка. Също инфо магазин за дънков плат трябва ми да е тънък и светъл  Mr. Green .Май станах с много претенции  Grinning.

# 372
  • Пловдив

Еми работата е на късмет. Ако имат късмет да няма проверки и да ги пуснат на входа, няма проблем  Peace Във всяко едно заведение могат да се пробват ако става на въпрос, друг е въпроса, че дори и да ги пуснат ако мине проверка може да има санкции. По закон се разбра, че е забранено под  18г да посещават такива заведения  Peace

# 373
  • Пловдив
братовчедка ми се опита да празнува 17 я си РД през януари в дискотека.обиколиха доста дискотеки и барове,и никъде не са ги пуснали.в крайна сметка направиха домашен купон

# 374
А санкциите кой ги понася? Не би трябвало да са клиентите, щом са ги пуснали, или греша?

Общи условия

Активация на акаунт