Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 875
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, дано да е нещо дребно.

Пак да попитам - кранът за вода, който подава такава към машината, отворен ли е?

Да, със сигурност.  Grinning
Между него и маркуча също има филтър и там проверихме- няма и следа от боклук.

# 271
Точно за този филтър щях да кажа.
А пробвахте ли да я изключите от електрическата мрежа за известно време и после да опитате да я пуснете отново?

# 272
Точно за този филтър щях да кажа.
А пробвахте ли да я изключите от електрическата мрежа за известно време и после да опитате да я пуснете отново?

Това беше първото, което съпругът ми направи, след като я спряхме от копчето за старт.

# 273
Дано да е нещо дребно Peace!

# 274
Дано! Още веднъж благодаря на всички ви, утре ще ви информирам.  Simple Smile

# 275
Дано! Още веднъж благодаря на всички ви, утре ще ви информирам.  Simple Smile

Ще стискаме палци!!!! Wink

# 276
Аз претърпях неуспех - и след почистване на машината с Финиш, съдовете останаха мръсни. Явно ще трябва да се носи на ремонт, но каква ли е причината за тази повреда?

# 277
Атена, разгледай всичко възможно - филтри, перки, маркуч за входяща и изходяща вода.

# 278

МамаЛ, не ги крият. Иронията е излишна.
Просто маркетинг, опитват се да пробутат най-рекламираните Финиш и Сомат.

Не съм искала да бъда иронична Peace
Просто първо търсих старателно, а след като не ги намерих ги поръчах от сайта.
Явно в русенското Пикадили просто не ги зареждат Rolling Eyes

# 279
Попитай, когато отидеш да пазаруваш там.
Страшно трудно се намират явно, което е много неприятно.
И изобщо не зареждат поне част от гамата им с препарати за бита, което е много, много жалко.

Аз днес ходих до дрогерия ДМ. Имаше от техните биоразградими таблети. 30 броя - 9.99 лева.
Не купих, защото имам доста заредено количество у дома с Грюн и Куантум. Но може би следващия път няма да се стърпя и ще купя за проба.

# 280
  • София
Чери, а дали си обърнала случайно внимание разфасовката на прахообразния препарат колко е като количество? Почти свърших моя и ми се ще да купя нещо хем евтино, хем ново за проба, но и да не е в голяма опаковка  Laughing.

# 281
  • Стара Загора
В ДМ прахообразния тяхна марка беше 2 кг за 9 лв. Не е добър според мен, няма да повторя покупката.
Калгонит е на промоция в МЕтро 30 лв за 80 бр. Куантум
и 28 лв мисля 100 бр. Всичко  в 1
Взех Куантум за проба, промоционалните изглеждаха по коренно различен начин от малките опаковките. Залежали ли са им не знам, но не изглаждаше като прах, а сбито.
Солта на Калгонит е на промоция също, 2 пакета за 8,22лв

# 282
Вени, не съм.
Прах не ползвам, само таблети и гел понякога.
Ако скоро няма да ходиш, да взема да ида тези дни и да погледна? И ще ти пиша - цена и количество.
Че имам гладен и хищен котарак, който обожава техните паучове Laughing, та редовно зареждам оттам.

Може цената от 9 лева да не е актуална към днешна дата. Качват цените постоянно, понякога рязко.

# 283
  • София
О, мерси, много за инфото, момичета  Hug.
Чери, много си мила, благодаря! Но в нашия квартал, съвсем до нас откриха скоро ДМ, та ми е на една ръка. Но щом tanya_p казва, че не е доволна от прахообразния, ще взема да купя от био-таблеткие.
Аз пък така свикнах с прах или гел, че таблети не съм купувала от сто години. Няколко пъти купувам препарати от една българска фирма - много са изгодни (всъщност са съвсем евтини), мият идеално, но по всяка вероятност са бъкани с вредна химия.

# 284
  • София
Вени, коя е тази фирма? То избора на био препарати не е голям,та ако не е био по-добре да е евтин  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт