Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Балчик
Ооо, W5 го пробвах- изобщо не съм доволна. А сравнен с кауфландския Clean е направо боклук. Stop

Атена, не е от отсъствието, от замърсяване е, нищо, че миеш на 65 гр. Peace Освен ако не се върти някоя перка, провери дали не е така. Или ако не подреждаш добре съдовете, което не вярвам да е така.

# 256
Благодаря ти, Джемма, още утре ще купя препарат за почистване. Иначе перката си се върти, и подредбата е както обикновено.

# 257
И още нещо да попитам докато съм на темата - важно ли е гланцът и солта да са от по-скъпите или всякакви вършат работа? За таблетките ясно, но за другите неща се чудех.

# 258
  • Варна
По повод препаратите, не съм ползвала биоразградимия на ДМ, но според последния тест на Stiftung Warentest от 2010 г. не го бива, както и още 10 от общо 13 тествани продукта. Читави са само guen Green и fit Grüne Kraft Classic. Останалите препарати при еднакви условия на тестване са оставили чиниите мръсни. Това са:  Klar ökologisch, AlmaWin Spülmaschinen-Tabs, dm/ Denkmit nature, Ecover Ökologische Spülmaschinen-Tabs, fit Grüne Kraft Classic, Lidl/ W5 eco, OPM Grün (Грюн Грийн), Oro frisch aktiv 7in1, Rossmann/ domol 4in1 ökologisch, Schlecker/ AS Ökoline All in 1, Sodasan Öko Tabs, Sonett Tabs, Ulrich natürlich Spültabs

Последно Грюн грийн читави ли са или не? Всъщност подчертаните един и същ препарат ли са?
Не че има значение, де. Аз съм си супер доволна. Даже и в Карфур успях да ги намеря  Grinning

# 259
  • На Дунава
Последно Грюн грийн читави ли са или не? Всъщност подчертаните един и същ препарат ли са?
Не че има значение, де. Аз съм си супер доволна. Даже и в Карфур успях да ги намеря  Grinning
Само Грюн Грийн и fit grüne Kraft klassik са читави според теста. А на практика всеки сам си открива какво е добро за съдомиялната му  Peace Все пак мисля, че не е излишно да се четат резултатите от независими изследвания   bouquet

# 260
  • Варна
Не че има значение, де. Аз съм си супер доволна. Даже и в Карфур успях да ги намеря  Grinning
Само Грюн Грийн и fit grüne Kraft klassik са читави според теста. А на практика всеки сам си открива какво е добро за съдомиялната му  Peace Все пак мисля, че не е излишно да се четат резултатите от независими изследвания   bouquet
Да де, но посочваш същия препарат в списъка с тези, които са оставили чиниите мръсни.  Peace

# 261
Не че има значение, де. Аз съм си супер доволна. Даже и в Карфур успях да ги намеря  Grinning
Само Грюн Грийн и fit grüne Kraft klassik са читави според теста. А на практика всеки сам си открива какво е добро за съдомиялната му  Peace Все пак мисля, че не е излишно да се четат резултатите от независими изследвания   bouquet
Да де, но посочваш същия препарат в списъка с тези, които са оставили чиниите мръсни.  Peace

и преди съм посочвала - ето информацията на български  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174508349241125&set=a … ype=1&theater

# 262
Sourcherry,понеже зная че си ''фенка'' на биоразградимите препарати,искам да те попитам дали си ползвала гланцът на грюн грийн и доволна ли си ? Simple Smile

Аз по принцип не ползвам гланц. В момента обаче имам точно Грюн грийн. Доволна съм, защото е напълно натурален.
Но истината е, че не виждам абсолютно никаква разлика по стъклото, когато мия с гланц и без гланц.
Водата в София е много мека, това е причината.

Атена, ти сама ще прецениш от кой препарат за миене си доволна. И ще използваш главно него предполагам.
Солта гледай да е едра. Калгонит/Финиш е такава.

МамаЛ, не ги крият. Иронията е излишна.
Просто маркетинг, опитват се да пробутат най-рекламираните Финиш и Сомат. Нямаше да е лошо, но първите съдържат фосфати и хлор, вторите са боклук, при това скъп според мен. Отонво наблъскани с хлор и фосфати.
Не че не ползвам Куантум, но го правя рядко и когато наистина се налага.

Касита, а кранът за вода, който подава към машината, отворен ли е?

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 22:48 от Sourcherry

# 263
  • Пловдив
siji7398, не зная колко често е правено почистване и колко изобщо е ползвана машината.
В момента от близо две седмици живеем в това жилище. Купихме го с вградена кухня и уреди. Лошото е, че за сега нямам връзка с продавачите, защото заминаха в чужбина.

Според теб какво може да е?
Имам въпрос, миялната стояла ли е дълго неизползвана? Ако е стояла се поврежда една помпа.

# 264
siji7398, не зная колко често е правено почистване и колко изобщо е ползвана машината.
В момента от близо две седмици живеем в това жилище. Купихме го с вградена кухня и уреди. Лошото е, че за сега нямам връзка с продавачите, защото заминаха в чужбина.

Имам въпрос, миялната стояла ли е дълго неизползвана? Ако е стояла се поврежда една помпа.

Малко на хазартен принцип го играя, но между заминаването на предишните собственици и нашето нанасяне е минал месец и малко. Т.е. ако предположим, че преди това е използвана активно, то периодът без пускане е бил не повече от 40 дневен. Но аз я ползвах безпроблемно поне 10-на пъти.

# 265
Sourcherry,понеже зная че си ''фенка'' на биоразградимите препарати,искам да те попитам дали си ползвала гланцът на грюн грийн и доволна ли си ? Simple Smile

Аз по принцип не ползвам гланц. В момента обаче имам точно Грюн грийн. Доволна съм, защото е напълно натурален.
Но истината е, че не виждам абсолютно никаква разлика по стъклото, когато мия с гланц и без гланц.
Водата в София е много мека, това е причината.

Много ти благодаря, Sourcherry   bouquet    за теб

# 266
  • На Дунава
Извинявам се - поправих се!

# 267
  • Пловдив

Малко на хазартен принцип го играя, но между заминаването на предишните собственици и нашето нанасяне е минал месец и малко. Т.е. ако предположим, че преди това е използвана активно, то периодът без пускане е бил не повече от 40 дневен. Но аз я ползвах безпроблемно поне 10-на пъти.
Тогава може би не е помпата. Щом си я използвала, не би трябвало да тръгне от първия път.

# 268
Благодаря, дано да е нещо дребно.

# 269
Благодаря, дано да е нещо дребно.

Пак да попитам - кранът за вода, който подава такава към машината, отворен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт