Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  bouquet  bouquet  bouquet за Янтра! Браво на теб! Майка - героиня - с цели 4 мъже вкъщи... сигурно се чувстваш като принцеса  Heart Eyes Нека винаги те носят на ръце!   bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Ради, аз мостра не бих взела Simple Smile.
Първата машина е чудесна, взимай Peace.

# 62
  • Пловдив
Ради, аз мостра не бих взела Simple Smile.
Първата машина е чудесна, взимай Peace.

Ммм не знам, аз взех печка на мостра и освен, че е одрана - ама затова ми намалиха много от цената и като цяло я взех на малко под половината продажна цена, нямам проблем. И гаранцията си важи. Просто гледаш и преценяваш и зависи колко намалят цената Simple Smile

# 63
Аз изпробвах вече моята съдомиялна и съм очарована от резултата.Всичко направо скърцаше от чистота,дори и един силно загорял тиган който не очаквах че ще го измие.И всичко беше изсушено перфектно.Дори и пластмасовите купички на сина ми и тефлоновия тиган!!!Страшно съм доволна!!! Peace

# 64
  • София
Здравейте ,да ви попитам,миете ли в съдомиялната стъклинш буркани? Тези от кис.краставици ,компоти и т.н?

# 65
  • София
Здравейте ,да ви попитам,миете ли в съдомиялната стъклинш буркани? Тези от кис.краставици ,компоти и т.н?
Да, но е хубаво преди това да отлепиш някак хартиения етикет  Peace.

# 66
Момичета,чували ли сте за препарата finish quantumatic,защото съм си го поръчала от амазон.  http://www.amazon.co.uk/Finish-Quantumatic-Powerball-Refillable-Starter/dp/B004U8RQE6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1301654077&sr=8-3-spell

# 67
Мия буркани всякакви, но при едно условие - да са им махнати етикетите. Иначе се раздробяват и запушват филтрите. По-лошото е, че хартията може да полепне и по другите съдове и тогава става гадничко.

siji7398, това е Куантум. "Върховата" технология на Финиш.

# 68
Мия буркани всякакви, но при едно условие - да са им махнати етикетите. Иначе се раздробяват и запушват филтрите. По-лошото е, че хартията може да полепне и по другите съдове и тогава става гадничко.

siji7398, това е Куантум. "Върховата" технология на Финиш.

Не е куантум, а куантуматик.- http://www.youtube.com/watch?v=3zdV2N2wugs&feature=related

# 69
Грешка, моля да ме извиниш.
Сподели, като пробваш.
Никой от нас няма опит, за да го споделим.

Къде ли се дяна моята любов Дедо? Много осезаемо усещам липсата му из темите Sad.

# 70
  • Варна
Nevena беше писала преди време, че е опитвала Куантуматик. Доколкото помня, беше споделила, че не намира супер драматична разлика в измиването на съдовете, което да оправдава по-високата цена. А чашата заема доста място в кошницата.
Сега и аз ще чакам отзиви от siji7398.

# 71
Nevena беше писала преди време, че е опитвала Куантуматик. Доколкото помня, беше споделила, че не намира супер драматична разлика в измиването на съдовете, което да оправдава по-високата цена. А чашата заема доста място в кошницата.
Сега и аз ще чакам отзиви от siji7398.

Непременно ще споделя резултата,след като ми го доставят. Peace

# 72
  • Балчик
Амито,доколкото разбирам разликата е само в това, че се подава автоматично препарат за 12 измивания. Т.е за такива, които забравят препарата е идеален. Laughing И аз го гледах в Ибей, но реших, че нямам нужда. Ще чакам впечатления от siji7398

# 73
Аз изпробвах вече моята съдомиялна и съм очарована от резултата.Всичко направо скърцаше от чистота,дори и един силно загорял тиган който не очаквах че ще го измие.И всичко беше изсушено перфектно.Дори и пластмасовите купички на сина ми и тефлоновия тиган!!!Страшно съм доволна!!! Peace

Кажи сега кои препарати използваш и как дозираш Simple Smile Макар че с Miele всичко ще е ок независимо от препаратите. Много хубави машини!

# 74

Кажи сега кои препарати използваш и как дозираш Simple Smile Макар че с Miele всичко ще е ок независимо от препаратите. Много хубави машини!

Ами като за начало използвам таблетките на финиш куантум,малка разфасовка,гланц на калгонит-настроен на 4 степен и сол пак на калгонит на 1 степен,тъй като при нас водата е много мека.Взех си и едно ароматизаторче на сомат. Peace 

Общи условия

Активация на акаунт