mama_vessy,я кажи на 5 месеца мазала ли си я и имало ли е някакъв проблем
и как ви мина морето,предполагам че с бебе на 5 месеца е доста по-лесно отколкото с такова на година и 5 месеца
и как ви мина морето,предполагам че с бебе на 5 месеца е доста по-лесно отколкото с такова на година и 5 месеца
но до скоро леко ми жълтееше тук там но мисля че вече премина.иначе малкият от както се е родил много спи.първите 2 дни в родилния дом спеше буквално по цял ден, а нощем се будеше само за ядене. 
Искам да ви зарадвам с малко обратна връзка от моя страна - на наша беба вече и правя само 60 мл добавка (а не 90), като в повечето случаи от нея също остава някакво количество. Толкова се радвам, че бавно-бавно започвам да намалям АМ и беба да се храни само с кърма. Ще ви държа в течение и дано скоро да мога да се похваля с още по-добри резултати.

защото не го гониш из плажа
Мазах я с Чико - 50 фактор и не е имала проблеми. Аз много се притеснявах да я оставя без мазило, че е много бяла и все още си е такава. Но не съм я държала на слънце а само на сянка
Но пък е разнообразие и почивка и зареждаш батериите
поне аз съм така
А би ли споделила къде му е частния кабинет на д-р Алексиев и телефон за връзка. Иска ми се да отидем при него, а не при този при който ходихме, за да чуя и второ мнение за крачето. А за него съм чувала само добри отзиви 

,
Докато четях, исках сто неща да пиша, но сега не знам за колко ще се сетя.
.
.
. Иначе и ние бяхме на антибиотик, дали заради зелените води или нещо друго му пробутах, не знам. И ние имахме секрети и гурелчета от очичките, капахме тобрекс. Има подобрение, но пак има секрети от време на време. Сега само чистя с памучета с физиологичен разтвор, докторката каза, че може и кърма да капя, имала антисептични свойства, но така и не съм капала.
. Ще видим какво ще каже утре педиатърката. Дали това бебешко акне има връзка с кърменето - дали чрез кърмата предаваме хормони, има ли бебчета с пъпки, които са на АМ?
.
. Още в болницата го видях, че като ака, се напъва и ако аз го имитирам, той още по-старателно се напъва. Когато го карам да се напъва, а това всъщност е като да си прочиствам гърлото, когато нещо ме дразни (уф, как го обясних), той винаги се напъва, чак червен става
. Освен това често му личи, че му се ака, като започне да се върти и ръмжи, така че може просто в такива случаи да махна памперса няколко минути по-рано от омазването. С каката също се държахме на лигенчето, и тя така се стараеше. Ще попрочета темите за ЕБХ, да видя как действат те.
.
.
,
.
защото не го гониш из плажа
Мазах я с Чико - 50 фактор и не е имала проблеми. Аз много се притеснявах да я оставя без мазило, че е много бяла и все още си е такава. Но не съм я държала на слънце а само на сянка
Но пък е разнообразие и почивка и зареждаш батериите
поне аз съм така 

Препоръчани теми