SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 119
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Точно влизам да питам какво е станало с анкета...а тя вече на лице   Simple Smile

Инче по принцип не харесвам романтичните драми,но тази ми хареса и доста се посмях  Grinning

Да вземем да им пратим сценария  Grinning да зяпнат малко какви красоти се мъдрят тука  Simple Smile

# 151
в здрачната тема някой го е пуснал, доне не се повтарям

татко Уинчестър с татко Суон (бащата на Бела от Здрач) са ходили заедно да гледат Червената шапчица (новият филм от режисьорката на Здрач)

# 152
Бела, Hug
И bichito Heart Eyes e oт нашия отбор.
С толкова мъже в екипа въобще не ми е лесно Sunglasses , но не се оплаквам понеже се грижат много добре Wink за мен.

# 153
Бела, Hug
И bichito Heart Eyes e oт нашия отбор.

аз, ти и Би.... малко ми се виждаме, за да напълним Парк де Пренс, да си признават веднага другите ненаситници и ултраненаситници кои са

# 154
 Поздравления за Мараканки

И квоо, Градини и паркове сме на  трето място  Grinning  Аз лично се гордея  с ултрас градинарския статус  Grinning  Съзерцавам си Патрона има няма половин час  Heart Eyes   Гифът е заплют за подпис  Simple Smile

# 155
  • # супернатурална #

аз, ти и Би.... малко ми се виждаме, за да напълним Парк де Пренс,

Достатъчно сте за да напълните този бар  Wink Все пак трябва да остане и някое свободно място, за форумските срещи, не за друго  Rolling Eyes А и ултрасите могат да си почерпят волята  Wink

# 156
  • В средата на времето
И какво се оказа - Ненаситните дишат във врата на Ултрасите? Laughing
Обаче Маракана е пооределя. Дет казвахте - "да е оредяла, колко да е оредяла" Grinning...ми на...диша се по-свободно на скамейките Simple Smile То се вижда и от резултатите Simple Smile

# 157
Аз да си призная съм смутена от резултата. Като броя ултраградинарките стигам до три и половина, кои са останалите е мистерия за мен Thinking Laughing

# 158
Фейче, аз имам същия въпрос за ултра-Мараканките, освен мен, Мириел и Изида, кои ли ще са останалите 11 броя? Златето освен да е четвъртата, не мога да си представя кои ли са другите 10 иначе. Simple Smile)

Едит: малко спойлерски снимки от Уестърна:

# 159
Има доста хора, които само четат темата, без да пишат, но са гласували. Тях не можете да преброите Peace . Иначе знам по още няколко имена, т.е. ника, от всяка категория. При всички положения, за мен е важен резултата от анкетата - както вече писах, удовлетворява ме напълно.

Мм-ммм, ново място за шмугване.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 19:57 от Impala

# 160
  • # супернатурална #
Аз да си призная съм смутена от резултата. Като броя ултраградинарките стигам до три и половина, кои са останалите е мистерия за мен Thinking Laughing
Фейче, мен ли призна за половин градинарка  Heart Eyes Не се и надявах на подобна чест. Не че много ме вълнува Дийн (е, вълнува ме малко Blush) ама аз изпълнявам изисквания по различни стандарти. Още като нагазих плахо градинката ми бе обяснено какви са те, и счетох, че не са ми по силите  Laughing

ЮХУУУ!!!

Останалите с цак, цак, цак

опс, Дейна предвари  Grinning

# 161
  • София
Фейче, аз имам същия въпрос за ултра-Мараканките, освен мен, Мириел и Изида, кои ли ще са останалите 11 броя? Златето освен да е четвъртата, не мога да си представя кои ли са другите 10 иначе. Simple Smile)
Аз - но съм само от четящите Peace
ПС - ама не съм цъкала от 11 профила Mr. Green

# 162
E Гaлчe,кaк бe,ти cи нaшaтa почeтнa почти yлтрacкa, бeз тeб зaкъдe. Heart Eyes

# 163
Аз - но съм само от четящите Peace
ПС - ама не съм цъкала от 11 профила Mr. Green

а защо само четеш??? пиши !!!!

не хапем...

и не солим и не горим...

сега пак гледам резултатите

явно Дийн печели по фенки

Мараканка ултрас – 14

поздрав за всички мараканки

на второ място сме ултраненаситниците - 8

как се събрахме толкова много и аз не разбрах

поздрав за нас

На трето място градинарките - 7

честно казано очаквах повече

поздрав за тях

после ненаситниците - 4
макал че ултраненаситниците и ненаситниците малко се размиват и преминават от едната в другата група.... ама общо пак не минаваме момичетата на Дийн

Кастиелка – 3

Мирка е гласувала три пъти?????

за теб Simple Smile

последни са Кандидат-мотика – 2
и Кастиелко-Градинарка – 1

няма мажоретки и почитатели на Чък

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 20:39 от Bella

# 164
  • София
Дейна - Аз съм 1 брой мараканка Simple Smile
що се учудвате на резултатите всъщност Simple Smile

Общи условия