SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 036
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Eми,
 spoko  Hug

PS. Благодаря за разрешението - с удоволствие ще 'те' сложа в първи пост.

Обидно кратко описание на 6.20 ‘The Man Who Would Be King’ (източник):
EXECUTIVE PRODUCER BEN EDLUND WROTE AND DIRECTED THE EPISODE – Castiel (Misha Collins) tells Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) and Bobby (Jim Beaver) about the war in Heaven and how he and Raphael became enemies. Bobby believes Castiel is hiding something, but Dean refuses to believe it.

За таз-нощния Grinning епизод:
http://tvovermind.zap2it.com/thecw/supernatural-tv-news/supernat … -will-go-on/54348
Цитат: ""My Heart Will Go On" kind of reminds me of season 3's "Mystery Spot", at least in terms of coming up with ever more creative ways to die." Grinning

http://tvovermind.zap2it.com/thecw/supernatural-tv-news/supernat … rontierland/53825
Цитат: "So the Winchesters ask Castiel to send them back in time to track down Samuel Colt and a mysterious creature called Phoenix." Rolling Eyes

http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural-previe … -titan-39988.aspx
Цитат:"Sadly, even though certain things have changed, it turns out Ashton Kutcher still made that awful movie." Joy

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:20 от Impala

# 661
  • В средата на времето
Тазвечершният епизод е със заглавие като песента на Селин Дион от филма "Титаник", нали? На мен току що ми проблесна, защо са сменили епизодите (или евентуална причина де Laughing) Видях, че днес се навършвали 99 години от потъването на Титаник. Навързали са нещата.

Не можах да не споделя просто Laughing

# 662
Най-накрая изчетох и изгледах всичко. Готова съм за изпит  Laughing

# 663
Браво, Злате Grinning .
Не точно изпитен въпрос - не бих си позволила подобно нещо - но струва ли ти се Дженсън малко поотслабнал или потренирал повечко на клипчетата/снимките от 'Jus in Bello 2'?

# 664
Добро утро и от мен.
Белс, имам нещо за теб, отдавна се каня, но все се отплесвам...
Един спешъли поздрав фор ю Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=7YD8pfnqeP4 Laughing

Инче от сърце благодаря!!!!

и като стана дума за Manowar

ето как те изпълняват българския химн

# 665
Просто, защото даже на мен ми хареса ooooh!
 Поздрав за всички градинарки и ненаситници, които харесват този момък

Приятно гледане така дълго чакания епизод довечера!

# 666
Розе  Laughing Laughing Много сладко  hahaha

От толкова много спойлери(за които благодаря   bouquet ) имам чувството че вече съм гледала серията за Титаник и Каубойския  Laughing

# 667
...
- Не. Надявам се, че нашия хвъркатко ще може да ни помогне за това. – Той погледна отново Симона и му дожаля за нея. – Виж какво, защо не я отведеш от тук? Няма нужда да става свидетел на това, което предстои.
- Добре – съгласи се Дийн. – Ще я оставим обратно на разкопките. Тъкмо като отидем там колегата й ще ни даде и превода. После вече ще му мислим...

Слънцето се извисяваше високо в небето, и пръскаше необезпокоявано лъчите си. Облаците го бяха изоставили и нямаха никакво намерение скоро да се завърнат.
Прозорците на Импалата бяха свалени и гореЩият въздух обгръЩаше лицата на пътниците й.
Четиримата й пътници се бяха унесли, всеки един в собствените си мисли.
Боби се притесняваше, че въпреки случаят да не изглеждаше ниЩо особенно, можеше да се окаже един от най опасните ... Най много го притесняваха виденията, които можеха да докарат до лудост всеки един от тях.
Сам мислеше за книгата, йероглифите, заклинанието. Санксрит!!! ЗаЩо? Ракшаса??????? Не се очудваше, че поредният мит се оказва истина, но всичко това не бе нормално.
Дийн .... си мислеше за всичко друго, но не и за случая. Той бе просто поредния ....  Погледна в огледалото и среЩна погледа на Симона. Усмихна се и й намигна, от което видя как лека червенина покри страните й. Сети се за това което бяха преживели предната ноЩ и за седалката на която седеше Сам. Почувства леко и приятно гъделичкане в корема и погледна отново към Симона, но тя гледаше навън и тревогата и бе изписана на лицето.
Беше отново в селото, но този път бе спомен. Не можеше да сеотърве от ужаса който бе видяла, очите на демона я преследваха навсякъде.
По принцип бе човек реалист, вярваше в това което може да пипне, да види, и най вече да се докаже ....
Митологията за нея бе като приказките, интересна, вълнуваЩа и нереална. Но все повече и повече се убеждаваше в противното.
Пристигнха в лагера и видяха главният археолог да тича към тях ръкомахайки. Дийн наби спирачки и всички излезнаха припряно.
- Няма да повярвате какво се случи. Точно го открихме и Щях да ти се обаждам, Симона - каза археологът задухано и ги поведе към палатката на мумията.
- Елате с мен ... всички.
Когато стигнаха до нея, той дръпна завесата и каза уплашено
- Изчезнала е !!! Мумията е изчезнала!!!

---
Розе   Heart Eyes давай текста  Hug

# 668
  • гр. София
Бичито, текстът на песента с бобърчето, нали?
Давам го. Само да уточня, че това е превод от английски, който пък е превод от френски. Ако някой от френскоговорящите забележи неточности, моля да казва да поправям.

Това, което харесвам у теб, е твоето малко коремче,
намирам твоите „любовни дръжки” за много сладки,
другите могат да те сметнат за твърде дебел, когато ходиш по улицата,
но аз се чувствам удобно, когато ме гушкаш.

Ти си толкова сладък, сладък, сладък, сладък, но дебел, дебел, дебел,
сладък, сладък, сладък, но дебел, дебел, дебел.
През лятото ми пазиш сянка,
а през зимата ме топлиш
и след като хапнеш винаги пръцкаш по веднъж.

Харесвам твоите тлъстинки и закръгленките ти прасци,
веднъж като започнем да ядем нищо не може да ни спре.
Аз съм много, много гладен и ми се струва, че мога да те изям
и само мисълта за теб кара лигите ми да потекат.

Шоколадът съдържа много полезни витамини,
никога не спирай да го ядеш и се подигравай на слабите хора
и си мисли, че си по-красив от всички останали.
И ето днес ти си горд от това, че си свръхдебел.

а през зимата ме топлиш

Сладък, сладък, сладък, но дебел, дебел, дебел,
сладък, сладък, сладък, но дебел, дебел, дебел,

а през зимата ме топлиш

Сладък, сладък, сладък, но дебел, дебел, дебел,

# 669
Браво, Злате Grinning .
Не точно изпитен въпрос - не бих си позволила подобно нещо - но струва ли ти се Дженсън малко поотслабнал или потренирал повечко на клипчетата/снимките от 'Jus in Bello 2'?
Може би по-скоро потренирал. Прекрасен!  Heart Eyes

# 670
Остават по малко от 12 часа! Не знам за вас, ама мен ме присвива стомахчето като ученичка преди среща   Grinning

Ох, Розе, ще почина от смях! Имам един приятел, дето песничката все едно е правена за него. Ще му я пратя, поне живее в Щатите и съм му далече да ме бие.  Laughing

Импалко, мерси за спойлерите и за гушката. Леле, колко бях пияна вчера, прощавайте за словоизлиянията... след третата бира трябва да ми се отнема достъпа до интернет Embarassed

# 671
Тазвечершният епизод е със заглавие като песента на Селин Дион от филма "Титаник", нали? На мен току що ми проблесна, защо са сменили епизодите (или евентуална причина де Laughing) Видях, че днес се навършвали 99 години от потъването на Титаник. Навързали са нещата.

Не можах да не споделя просто Laughing
Да и аз направих връзката сутринта. Много добре са го измислили! Ето един поглед назад във времето на който му се чете за Титаник - Имало едно време, преди 99 години...

ПП- Вижте, Survey Results: The Show With the Strongest Online Fandom Is….

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:01 от Mupka

# 672
Браво, Злате Grinning .
Може би по-скоро потренирал. Прекрасен!  Heart Eyes
Нали, нали? 'Щото усилено размятам една снимка, която ми докарва неконтролируеми *** , а те - не та не, няма промяна. Обаче има Crossing Arms .

Импалко, мерси за спойлерите и за гушката. Леле, колко бях пияна вчера, прощавайте за словоизлиянията... след третата бира трябва да ми се отнема достъпа до интернет Embarassed

За спойлери и най-вече за гушканки Wink Импала винаги готова Joy .
Поздрав за теб: One Republic - All Fall Down Hug

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 19:06 от Impala

# 673
 Здравейте! Може ли и аз да се присъединя към вас? Чета ви от дълго време, но чак сега се престраших да се регистрирам и да пиша в темата. Фенка съм на ''Supernatural'' от една година. Страшно много харесвам Джаред (Сам  Heart Eyes )!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Междо другото попаднах на тази статия и леко се изплаших по отношение на 7 сезон...

http://www.tvrockstars.com/cw-vampire-diaries-90210-hellcats-sup … tm_medium=twitter

Вие какво мислите?  Wink

# 674
  • В средата на времето
Добре дошла p_i_n_kdiva    bouquet Grinning

Тук всички стискаме палци за сезон 7. Аз съм със смесени чувства, но май все пак искам да има седми сезон, като се надявам на проблясъци в сценаристите Laughing
Иначе мисля, че е лудост да се продължават сериали като Дневниците, а SPN да бъде спрян Crossing Arms
Нищо друго не ни истава освен да чакаме заветната дата през май. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт