My Toys - В света на играчките - 40!

• 48 965
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пързалката в момента се доставя до БГ...
  Май не се доставя  - това пише 150cm Rutschlänge! Lieferung nur innerhalb Deutschlands!

Да, и аз заради този надпис си помислих така. Момичета, сигурни ли сте, че се доставя. Притеснявам се, че ако я поръчам до тук и не ми я доставят, а блокират парите ще имам много разправии, а не знам и дума немски. Ако някой може да помогне да ми пише, че детето е полудяло по тия пързалки    Praynig

# 226
Писах им следобед, на другия ден следобед проверих и имах отговор, не мога да кажа кога точно са ми го пратили, не съм обърнала внимание на часа. Обикновено когато им пиша за липсващ или сгрешен продукт ми отговарят още на същия ден или на другия, ако съм се сетила да им пиша през нощта Mr. Green Пиша писмото като отговор на тяхното, с което ме уведомяват за направената от мен поръчка и артикулите в нея, за да им е по-лесно да се ориентират за коя поръчка точно им пиша  Wink

# 227
  • София
Извинете са спама  Blush

lyubov_art, изчисти си кутията, няма начин да ти отговоря  Heart Eyes

# 228
някои пуска ли в момента поръчка, дебна едно яке от доста време  и сега се е появило, ако някои пуска, моля на лични

# 229
Здравейте! Търся радиоуправляем самолет или хеликоптер, подходящ за 3 годишно дете, моля за предложения, мнения, препоръки и съвети. Предварително благодаря!

# 230
Момичета, искам да се допитам до вас каква раница ни трябва за ДГ и дали въобще да търся детски вариант. Трябва да побере резервен комплект дрехи, хавлийка, шишето за вода, кутия с храна. Не е много обем, но не и за малко дете да го носи, затова се чудя дали ни трябва детски вариант... И изобщо да търся ли нещо с перспектива или да взема нещо, което да изкара година-две. Гледах малките детски модели в сайта и нещо не можах да се впечатля...

# 231
  • Sofia
Здравейте! Търся радиоуправляем самолет или хеликоптер, подходящ за 3 годишно дете, моля за предложения, мнения, препоръки и съвети. Предварително благодаря!

Аз бих те посъветвала да вземеш от Джъмбо някакъв, не много скъп, защото едва ли ще "живее" повече от 5 мин. Няколко пъти сме купували, включително и за по - големи деца (мъжа ми например Mr. Green) , при първия допир до нещо се чупят. Последно купувахме за Коледа, за подарък, беше доста скъп, но за жалост и той изкара толкова ...

За раниците ... дъщеря ми има  подобна , за резервни дрешки, пижама и кърпа е идеална , вода и храна не й слагаме, но е абсурд да се побере всичко вътре.

# 232
Благодаря, Шантал! Simple Smile
Всъщност намерих и много хубави детски модели в сайта след по-детайлно търсене! Сега ще гледам размерите. При нас пижамка не трябва, за храната ще видим - този месец ще проучвам менюто на кухята и ако ни устройва, може да не са налага да носим храна...

# 233
Благодаря, Shantal!     bouquet 
Наясно съм, че едва ли ще оцелее след първия полет, но реших да чуя и други мнения или някой ако е имал сполучливо попадение.  Simple Smile
Имам още време да поогледам и накрая ще избера по практичния вариант, ако изобщо съществува такъв при покупката на този вид играчка  Laughing

# 234
някои пуска ли в момента поръчка, дебна едно яке от доста време  и сега се е появило, ако някои пуска, моля на лични
Честити якета на адашите, Кате  Heart Eyes  Издебнах по едно за младежите ... Оливър за вас, Хилфигер на нас + любимите ни чорапки, най-после в добър размер  Grinning  Продължавам с дебненето на Хилфитър, Ливайс и Памполина  Wink  Зимните намаления, прерастват в летни ... милост нямат тези от тойса  Mr. Green  вече поръчвам и по 1-2 неща с пълна доставка ... и все се изкушавам с по "още нещо" за да я "използвам" макс ... но якето на Томи Хилф за 35 евро само влезе в кошницата ... колко дълго го чаках в нашия цвят и размер  Grinning

Дени  Heart Eyes честити чорапки и на Ния  Grinning  ама че си подстрекател   Joy  

Меги, раница за детската имат и двете ни деца, не толкова да се държи в гардеробчето с резервни дрешки, колкото, за зелени училища или като излизаме почивните дни ... всеки си носи багажа ... вода, кърпички, плод, играчка ... както се казва да свикват, че вече са "големи" и "отговарят" за нещо, а и за "самостоятелност" Grinning   Иначе в детската нищо не "пренасяме", резервните дрешки са в плик в гардеробчето, там си седят постоянно, сменям ги само с по-летни като стане топло. Пижамката взимаме преди почивни дни.
Шише с вода не носят, сипват им трапезна вода от балон, в чашки за еднократна употреба.

Отивам да ви чета, след дългото отсъствие  Hug

# 235
Честити якета на адашите, Кате  Heart Eyes  Издебнах по едно за младежите ... Оливър за вас, Хилфигер на нас + любимите ни чорапки, най-после в добър размер  Grinning  

Иве, кое яке на Оливър си издебнала? Че и аз съм им фен и все ги наглеждам.  Blush Пусни линк или снимка, моля  Hug

# 236
http://translate.google.bg/translate?js=n&prev=_t&hl=bg& … kauf.01%2F1972928  момичета моля да споделите мнение за това колело, принципно мислех пуки но едно, че не го доставят до бг ами и от много време не са ги намалявали цените им. До този момент съм имала досег само до едно дървено колело и то беше с четери гуми не бях очарована беше се получил голям луфт между  отделните части и не знам дали това важи за всички дървени колела или зависи много и от марката. Благодаря ви предварително за съветите.

# 237
Жени  Heart Eyes якето е от момчешката серия http://www.mytoys.de/http://www.mytoys.de/s-Oliver-S-OLIVER-Kind … .27.05.12/2089948 за 20.16 евро ... разбира се вече го няма, поръчах го веднага ... изчистен модел, в сивичко, с много добра качулка и закопчаването напълно покрива вратлето и брадичката ... много пъти съм поръчвала от тях и ги знам на изуст повечето якета  Mr. Green  Още в началото на намаленията купих на дъщеричката Том Тейлър в тъмно розово, носи го последния месец, много съм довола от него! та ако не дочакаш Оливър ... и Том Тейлър е красиво и приятно за носене. С малко късмет, постоянство и много търпение всичко може да се поръча  Grinning Списъченцето ми е вече съвсеееем мъничко  Joy

ПП: Якето на Хилфигер отпреди малко дочаках в нашия размер и цвят, намалено на 35 от почти 100 евро  Wink

Успешни поръчки на всички  Hug

# 238
  • Варна
Аз днес също дебнах за якета сутринта, но нищо нямаше. Sad
Да не съм капо, а пък и нали трябваше да пусна поръчката, напоръчвах разни неща, които май доста изгодни се оказаха. Mr. Green Сандалки Найки за Пипо (за 6 Е), анцуг Найки за мен Laughing (за 9 Е), дънки Мекс за Симона (за 8 Е), една пижамка с Хелоу Кити пак за нея (за 5 Е) и един адвент календар, който смятам да пазя за следващата Коледа Crazy (за 5 Е).

# 239
да си допълня въпроса това колело посочената възраст е над 5 год, но ако ние го сглобим дали ще е подходящо като големина за по-малко дете  http://translate.google.bg/translate?js=n&prev=_t&hl=bg& … kauf.01%2F1972928

Общи условия

Активация на акаунт