Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Аз днес мислех да метна едни ребра, но не си намерих такива, каквито исках и взех едно пиле да изпека, към него салатка от домати.
Ще взема и аз рибено вече, мерси за прпеоръките Simple Smile Чувала съм, че Ескимо - 3 било добро също така, вероятно ще пробвам по малко от два вида.

# 706
Аз готвя каквото ми се дояде Simple Smile) Не обичам много манджи. Майка ми и баща ми готвят много добре, но аз така и не успях да свикна с вкуса на манджата. Предпочитам пържола и салата. Лятото често си правех "лятна манджа" с масло и сирене. Зелен боб, кисело или прясно зеле с месо, сърми без ориз, мръвка със синьо сирене, сметана и вино, яйца по панагюрски, миш-маш, пълнени чушки, гъби в масло със или без месо, риби със сосове и без сосове. Избора е много голям.

# 707
Здравейте и от мен!
Имам едно малко запитване към по-вещите  Blush Напоследък задоволявам порива за сладко със сусамовия тахан. Естествено се съобразявам процентно в изчисленията за мазнини и употребявам много малко заради калориите. Та по въпроса - интересува ме дали е голям фал, че в случая мазнините са от растителен източник  newsm78

# 708
Идеи и аз мога да дам
Добчета с масло
пилешко,печено,пържоли със сметана,шишчета,лучена яхния с пилешко,Тиквички със сирене и заливка от кисело и яйца,кюфтета от дом кайма,птичи гнезда,свински кебап,агнешко,св.ребра.курбан миш маш,св. със зеле.гювечета,наденички,риба,яйца както ти кефне,сърчица,св.дроб.И т.н.
Аз сега пека мазно пиленце със салатка ще го ръбна,а на обяд бях на вратни пържоли със салата и зехтин
магинка тоз тахан го хвърли,изяж едно парченце 80 % черен шоколад отколкото тахана

# 709
Мерси много за идеите. Само това ме изморява в това хранене, че все трябва да мисля какво ще ям. Ето тук намерих една страхотна рецепта, смао трябва да се замени граха с тиквички или зелен боб Simple Smile  http://gotvarski.com/2011/08/30/%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%82%D … 1%80%D0%B0%D1%85/

# 710
Щък, благодаря   bouquet Знам, че всичко е в главата, когато ни пада пердето за сладко. И знам, че ще го надвия  Sunglasses

# 711
# 712
Мерси много Щък!!!  Simple SmileИма да  cook Simple Smile Сега направих един огретен за утре за обяд, да е готов. Лека вечер и сладки сънища на всички.
Само да споделя правих един час каланетика, оказа се много приятно занимание. Пробвайте и вие! Simple Smile

# 713
закуска яйца,масло,краставица.Кантара показа още намаление,но незнам дали не е вода,защото водата ми е 44,4%, а трябва да е над 50%
Напомням,каквото и да правите пийте вода,поне 2л.
и днес ще направя интервално на кростренажора,като начало с 32 минути ще почна,че не съм тренирала отдавна.
Мими, за каланетиката отдавна сме открили топлата вода, но аз имам много за сваляне,а то става с кардио.

# 714
Аз вчеа нещо нямах апетит и менюто беше кисело мляко с трици и праскова, малко шунка с масло и кашкавал и после две пилешки крилца. Е, имам и чаша прясно мляко, все още се боря с него:)
Сусамов тахан и аз хапвах по едно време, но уж трябваше да е по лъжичка, ама взех да го ям в количества и дори с мед и реших, че няма смисъл, съгласна съм за шоколада - при много голямо желание за сладко по-добре шоколад, хем доставя сладост хем е най-малко вреден от всички боклуци. Когато не ядеш много време сладко усещането за сладост идва много бързо - от една хапка, а и дори инак не особено сладки неща започваш да усещаш сладки. Например, можеш да си забъркаш масло с какао или натурален шоколад, да оформиш като топчета и да оваляш във филиран бадем и леко да стегнеш в хладилника - стават чудни бонбонки, които дори ти се струват сладки.

# 715
misheva заленчук нямаш,калориите са ти малко

# 716
привет-мривет набързо и от мен

прочетох, че някой пие 3в1, не мога да намеря цитата сега
1. това е ОТРОВА
3в1 в природата не съществува
там има кафе и мляко, даже захар няма
прочети само съдържанието - над 20 съставки май бяха изброени

2. после, този режим тук е не само за отслабване и изчистване на мазнини, но и за здравословно хранене, т.е. хранене с чиста храна
за всяка една храна трябва да се замислим: коя е майка и?  Mr. Green
няма храст, даващ 3в1, нито животно даващо такова чудо

3. толкова много захар редовно поддържа високи нива на инсулина, което освен че в дългосрочен план води до диабет, е също така и висок канцерогенен фактор
да не говорим, че причинява хиперинсулинемия, от която трудно се излиза (личен опит)

Здравейте и от мен!
Имам едно малко запитване към по-вещите  Blush Напоследък задоволявам порива за сладко със сусамовия тахан. Естествено се съобразявам процентно в изчисленията за мазнини и употребявам много малко заради калориите. Та по въпроса - интересува ме дали е голям фал, че в случая мазнините са от растителен източник  newsm78
да, голям е
рестителните мазнини съдържат предимно омега6, което води до възпаления до организма
именно затова тук наблягаме на животинските, заради наличието на омега3 в тях

...
Между другото онзи ден четох в Спайдър форума, че Милко не е привърженик на лененото семе, триците и всички такива неща, гледам обаче вие си хапвате, аз също закусвам понякога кисело мляко с лъжица-две трици. Било вредно според него и излишно. И исках да ви питам за рибеното масло - аз не съм започнала, имам вътрепни съпротиви, не знам защо. Вие пиете ли?

аз също
на трици се наядох на Дюкан
стига ми онова гадно чувство в корема - вечно подут и болезнен, трудно ходене до 00, както и голямото и "ароматизиране"   Sick
тук се родих - мазното хранене върши цялата работа, без никакви усилия от моя страна
всеки божи ден 30 мин след събуждане коремът ми е като нов, без никакви усилия, без болки, газове и аромати

ленът съдържа фитична киселина, което си е раст. отрова
да не говорим, че омега3 в него е от тип, от който полза нямаме
веригите на раст. омега3 са къси и трябва да минат през животински организъм, за да станат дълги и да може нашият организъм да ги оползотвори

моите добавки са: рибено масло целогодишно и вит. Д зимния сезон

сега ще глася уок със свински врат, праз, кит. зеле и миден сос
малко ме мързи, ама няма как

приятна вечер и слънчев уикенд
 Hug

# 717
WASP-чето мина като фурия,а за бульона нищо не каза
Аз днес
з.2 яйца с масло и маслини,1/3 краставица
0.Пиле 2/3 краставица и 100гр. кашкавал
В.Печен пипер със сирене,яйца и масло.
Вода 2,5л
Интерввално 30 мин

# 718
Здравейте, днес тук е толкова горещо, че изпих 5л вода минимум, иначе З: кисело мляко с ядки, О: огретен със зелен боб и В: кюфтенца със салатка(домати и сиренце) и много шам фъстък, пристрастена съм. Нали не е лошо, че си хапвам повече ядки?!

Аз съм човека с 3в1, но дори и да растеше по дърветата направо в опаковка пак щях да го пия. Съгласна съм с това, което казваш, но около нас има толкова други отрови....
А ако трябва да бъдем супер здравословни, трябва да съм на село да си доя козичката и да си копая около пипера и картофите. Или трябва да имаш средства за да си позволиш по качествени продукти.
Аз днес дадох 2.50 евро за кг домати, които се предполага, че нямат толкова нитрати и т.н.

Мисля, че всеки прави каквото може за да хапва сравнително здравословно, поне аз се опитвам. Редовно си правя и изследвания за да съм спокойна и те така.

Отивам да правя каланетика и да се стягам като на магия Simple Smile Лека вечер и приятни почивни дни.

# 719
мимиту, шам фастъка суров или печен ?
W'A'S'P'  не цели да се заяжда, просто обяснява, че това е вредно, не нережимно, а вредно по принцип. А вече всеки сам решава какво слага в устата си  Peace
Аз вчера бях режимна закусвах кашкавал с масло, обядвах салата и калмари, вечерях някакви свински мръвки изпечени и заляти с домашна майонеза. Бая мазно ми дойде, и хапнах малко.
Обаче имам проблем, от известно време (от както изключих почти изцяло въглехидратите, зеленчуците не ги броя) ми изтръпват краката и ръцете. Не е от липса на магнезий, защото пия като добавка. Явно ми пада кръвната захар, става ми лошо. Не мога да си обясня как снощи след мазното ядене пак ми падна, стана ми много зле и лапнах една лъжица мед и малко парченце вафлена кора. Оправих се и заспах. Но в момента едната ми ръка пак е изтръпнала. Вчера пусках кръв и урина и всичко беше ок  newsm78
Закуска днес кашкавал с масло (за последно, трябва да спра млечните) ...
Обяд сигурно пържола със салата
Вечеря не знам, ама ще е нещо на барбекюто

Искам съвет моля Simple Smile
От утре ще изключвам млечните, от известно време не купувам никакви купешки колбаси, нито филета, нито луканки, нито пастърми. Какво мога да закусвам, освен яйца  newsm78
Мисля си за някакво варено или печено предишният ден месо, загънато в маруля да речем, за да е по-свежичко, дайте идеи плийс  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт